Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy gdzieś można kupić przycisk FUNK ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...oczywiście poza serwisem, bo sobie liczą dużo ;) na allegro takich rzeczy niestety nie mają

tak wygląda:

a64b049045314750m.jpg

Opublikowano

A do czego ten przycisk służy? Pierwszy raz widze :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Powiedzmy, że przycisk do dodatkowych funkcji :tongue4: Ja chcę go wykorzystać do spryskiwaczy reflektorów.

Wg. etki: włacznik radiostacji (policja straż poż, lekarz) są z symbolem "FUNK" lub bez oznaczenia.

Opublikowano

Chyba po za ASO nigdzie tego nie kupisz :mysli:

Opublikowano

Powiedzmy, że przycisk do dodatkowych funkcji :tongue4: Ja chcę go wykorzystać do spryskiwaczy reflektorów.

Wg. etki: włacznik radiostacji (policja straż poż, lekarz) są z symbolem "FUNK" lub bez oznaczenia.

nie lepiej kupic modul dolozyc kilka kabli i miec tak jak fabryka chciala??

Opublikowano
  • Autor

i co chwile dolewki do zbiornika robic? Fabryke trzeba poprawiac ;) Tak sobie bede uzywal kiedy ja bede chcial.

Opublikowano

i co chwile dolewki do zbiornika robic? Fabryke trzeba poprawiac ;) Tak sobie bede uzywal kiedy ja bede chcial.

nic podobnego, żeby włączyły się spryskiwacze lamp musisz długo przytrzymać manetkę wycieraczek. Ja zrobiłem ori i jest elegancko.

Opublikowano

A zmieniales przekaznik?

Co do tematu, moze lepiej szukac od wlacznika ogrzewania/halogenow i zalozyc sama zaslepke inna? Zaslepka wystepuje jako osobny element?

Opublikowano

Ten przycisk to koszt 60zł w vag-aso, miałem zamiar go kupowac, ale przełozyłem ESP z innej konsoli i narazie jest bo jest ale do niczego nie podpiety :gwizdanie:

Ale co do sprysków bedziesz musiał go chyba i tak przerobić przez przekaxnik czasowy bo on działa jak przycisk halo włączasz i jest włączony, wiec bedzie ciagle "myć reflektor" póki nie wyłączysz, ja chciałem go wykorzystac jako wyłacznik skrzyni basowej(nieraz przydaje sie takie szybkie off :wink4: )

Opublikowano

8d0035775A numer przycisku do polifta, w przedliftach też występował :gwizdanie: koszt 65zł plus wysyłka

Do tego potrzebna bedzie wtyczka :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 13:15_________________________________________________Poza funk były jeszcze właczniki szyldu taxi na dachu i włacznik oswietlenia wewnętrzego dla taxi, (takie słoneczko)

8D0941530A i 8D0941529AB98 - 84zł :naughty: B98 to czerń satynowa

Opublikowano
  • Autor

eee od kiedy w polifcie jak właczysz to jest włączony bez przekaźnika? :tongue4:

Opublikowano

bild47.jpg

eee od kiedy w polifcie jak właczysz to jest włączony bez przekaźnika? :tongue4:

nie przez przekaxnik czasowy, co moze halo ci sie wyłacza zaraz po właczeniu :mysli: bo chyba nie, to tak samo będzie ze spryskami, wiec musisz przez drugi przekaznik to podpiac żeby sam sie wyłączał :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 13:30_________________________________________________http://www.a4-freunde.com/showthread.php?t=12278&page=1

Opublikowano
  • Autor

zapomniałem wspomnieć o najważniejszym, ja sobie konsole z II lifta zakładałem, więc żeby przeciwmgłowe były włączone to przycisk muszę trzymać wciśnięty, to samo byłoby z funk, zresztą pokazałem na zdjęciu o jaki przycisk chodzi :wink4: