Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam się do wymiany fabrycznego radia na coś fajniejszego, nie chcę jednak wymieniać gratów i montować 2-din, więc w grę wchodzi tylko 1-din. Niestety nie znam się na car-audio stąd moja prośba o pomoc w wyborze. Interesuje mnie coś w cenie do 2 tyś zł, fajnie jakby miało navi. Póki co zainteresowały mnie te modele:

1. http://allegro.pl/clarion-vz401e-vz-401-e-montaz-gratis-gdansk-pbcar-i1621673779.html - w sumie tylko dlatego, że to Clarion, więc wychodzę z założenia że pewnie jakość wykonania i oferowane możliwości są całkiem, całkiem (chociaż cudów się nie spodziewam bo to nie topowy model), poza tym coś mi świta że gdzieś czytałem, że to całkiem udany model w tym przedziale cenowym.

2. http://allegro.pl/peiying-py9904-7-cali-gps-sd-usb-aux-dvd-raty-i1611506508.html - słyszałem sporo dobrych opinii o tej firmie, duży + za navi obsługującą AUTO MAPĘ.

Proszę o opinie i ewentualnie inne propozycje, dzięki z góry :decayed:

Opublikowano

Jak chcesz navi to ładuj w rnse :good: przy każdum nie ori możesz się pożegnać z rds-em na fisi-e

Za 1500 można było kupić rnse z polskim menu razem z koszem, tunelem i szufladkami.

Opublikowano

jak nie ori, to proponuję radyjko Alpine , moim zdaniem lepszy wybór niż Clarion

Opublikowano

Jak chcesz navi to ładuj w rnse :good: przy każdum nie ori możesz się pożegnać z rds-em na fisi-e

Za 1500 można było kupić rnse z polskim menu razem z koszem, tunelem i szufladkami.

No tak, tyle że jak już napisałem - nie chcę RNS-E, jego możliwości są bardzo ubogie w porównaniu do stacji multimedialnych dostępnych w podobnej cenie. Poza tym nie ma bardzo ważnych dla mnie opcji - "mute" oraz "pause" :decayed:

jak nie ori, to proponuję radyjko Alpine , moim zdaniem lepszy wybór niż Clarion

Ale ja nie szukam radia tylko jakiejś stacji multimedialnej, na której prócz słuchania muzy można też oglądać filmy.