Krzysztof Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 A to widzieli? :gwizdanie: : Arrinera on the street - 2011.07.28[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:42_________________________________________________Silnik ls9 z Vetty
pawel1380 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Podziwiam za inicjatywę..ale szczerze to wizualnie ten woz mi nie pasuje wogóle...pomijajac juz fakt ze lekka koza szczegolnie jak na taki bolid
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 oficjalna reklama
Thom4s Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. Przód bardzo przypomina Lambo.
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Przód bardzo przypomina Lambo. trochę za bardzo, co pewnie zarzuci mu niejeden fan Lambo
Skyliner89 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. Przód bardzo przypomina Lambo. Niestety polski rząd zniszczył FSO... a czy to prawda, że VW chciał inwestować w FSO?
T-żółw Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. dokładnie [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:38_________________________________________________ a czy to prawda, że VW chciał inwestować w FSO? tak ale wyczytałem, że nasze mądre głowy nie chciały zgodzić się na redukcje zatrudnienia czym to się skończyło....widać dzisiaj a Niemcy poszli do Skody, która nie miała oporów, żeby zmniejszyć zatrudnienie a czym to się skończyło u Skody ...też widać dzisiaj
Skyliner89 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. dokładnie [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:38_________________________________________________ a czy to prawda, że VW chciał inwestować w FSO? tak ale wyczytałem, że nasze mądre głowy nie chciały zgodzić się na redukcje zatrudnienia czym to się skończyło....widać dzisiaj a Niemcy poszli do Skody, która nie miała oporów, żeby zmniejszyć zatrudnienie a czym to się skończyło u Skody ...też widać dzisiaj ... ... Szkoda, a mogło być tak pięknie, bo polscy projektanci są na prawdę utalentowani .
Rekomendowane odpowiedzi