Mateuszek3212 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Potrzebuję kupić czarne ramki szyb do a4 b6 sedan , ktoś może wie ile kosztują w ASO albo może ktoś ma na sprzedaż??[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 11:13_________________________________________________Chodzi mi o te obwódki wokół szyb, ja mam chromowane a chce kupić czarne i nie mam pojęcia ile to może kosztować.
wrclaguna Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Daj ogloszenie w Dziale Zamienie, Oddam moze ktos by chcial zamienic
dymiano Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Daj ogloszenie w Dziale Zamienie, Oddam moze ktos by chcial zamienic albo w dziale części podadzą ci numer i cenę
Mateuszek3212 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Dzięki za podpowiedź Mam jedno pytanie. Na forum znalazłem, że aby zmienić te listwy w avancie to trzeba zmieniać tylną szybę, czy tak samo jest w sedanie czy da się je poprostu wyjąć i wsadzić czarne bez żadnych kombinacji.
audilover Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 A jak to się demontuje znacie jakąś instrukcje? Ja bym chciał założyć sobie chromowane a mam czarne.
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Poszukaj w Dziale Warsztat jest opis co i jak
uciniak Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kolego a nie myślałeś nad oklejeniem tych ramek folią w kolorze czarnym?Ja też mam ramki chromowane i doszedłem do wniosku że je okleję właśnie specjalną folią przecież w ten sposób zmieniają kolor całych samochodów i jest to dość trwałe rozwiązanie:kox:
Rekomendowane odpowiedzi