denveco Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam serdecznie, mam takie pytanie, Posiadam Audine z 95 roku przedliftem, nie posiadam halogenow w kratkach. Nie wiem czy wszystkie z przed lifta nie mialy halogenow czy tylko niektore wypusty w tym takze moj. Gdybym chcial takowe zalozyc to jakie by musialy byc halogeny, ktore by pasowaly i czy trzeba cos rzezbic?? Czy pasowaly by te po pierwszym lifcie, czy te po drugim lifcie czy zadne z nich, jesli tak to ktora sa blizsze do spasowania. z gory dziekuje za pomoc.
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 do przedlifta niebylo, od polifta nie pasuja, jedynie co to hallo od plifta w wersji usa..... ale wez to kup... :gwizdanie:
89pawel89 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 przed liftem byla dodatkowa zarowka w lampach pod wlacznikiem swiatla przeciwmglowego przedniego
denveco Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 ogolnie to mam swiatla przeciw mgielne w kloszach lamp ale chce te lampy uzywac do jazdy dziennej , i miec tez lampy p. mgielne w zdezaku. Kestia tego czy da sie wyrezac a jesli juz z chalpgenow z ktoredo polifta .
spawacz1 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 znam problem też kiedyś miałem, aż wpadlem w dzika i odpadł zderzak poszukałem używki, i problem z głowy halo i kratki z internetu, teraz mam polifta z halo i bez rezania wiem na pewno że temat jest w dziale szukaj, kup używkę bez rezania tylko malujesz i po sprawie :hi:no i uchwyty boczne są inne przednie takie same
denveco Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ale kompletny zdezak troche kosztuje, plus pomalowanie 350zl takze troche to wyjdzie. 500 jak nie lepiej. DLatego bym chcial wykorzystac cos co juz potencjalnie mam plus np koszty halogenow, pytanie tylko ktore, te po pierwszym czy drugim lifcie bardziej by pasowaly w sensie jak najmniejszego rezania i pod wzgledem dopasowania estetycznego.
Pandzior Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 http://allegro.pl/halogeny-lampy-dalekosiezne-audi-a4-1994-98-i1644208550.html Tu masz zestawik do przedliftów.
denveco Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 tez to widzialem ale nie wyglada to zbyt rewelacyjnie, i sa to haleogeny dalekosiezne anie przeciwglowe
Pandzior Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 W takim razie możesz wyrezać coś takiego. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4146.0
przemciotorun Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 znam problem też kiedyś miałem, aż wpadlem w dzika i odpadł zderzak poszukałem używki, i problem z głowy halo i kratki z internetu, teraz mam polifta z halo i bez rezania wiem na pewno że temat jest w dziale szukaj, kup używkę bez rezania tylko malujesz i po sprawie :hi:no i uchwyty boczne są inne przednie takie same nie dosc ze wyjdzie w ciul kasy to jeszcze przedni zderzak bedzie z przetloczeniam na sierodku (polift) a tylny bez (przedlift)
Rekomendowane odpowiedzi