czechu81 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Hej Mam Audi Navigation PLUS by Blaupunkt bez bose. Glosniki w tylnych drzwiach graja ciszej niz przod. Czyli jak fader przestawie na tyl bez ruszania glosnosci to jest moze polowa mocy. To jest normalne czy cos sie sknocilo (radio/glosniki) ? Druga sprawa to mam zestaw Powerbass s-6c z poprzedniego auta. Taki Chce zamontowac same glosniki - bez tweeterow. Rozmiar juz spawdzialem ze pasuje Czy musze montowac przetwornice ? Czy zakladac na tyl czy na przod ?
fotograf87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To, że tył gra ciszej to normalne i tak powinno być - więc się o to nie martw Jeśli wymieniać to wszystko, zarówno midbass jak i tweeter, wszystko podłączone przez zwrotnice (nie przetwornice) i oczywiście zakładać na przód pozdraiwam
czechu81 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 No to mnie uspokoiles. Zapamietam ze zwrotnice Powiem ci ze te glosniki jakos niesamowicie to nie graja :/. A na pewno nie graly jakos lepiej niz seria w mondeo mk3 Dlatego mialem ochote podmienic tylne. Sam nie wiem co mam do konca zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi