Gość alandil Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Panowie, nie dawno kupiłem auto z systemem BOSE, w bagażniku/schowku nie było woofera, a wisiały jakieś wtyczki więc, dokupiłem sobie woofera żeby mieć komplet, dzisiaj doszedł, poszedłem go podłączyć i ZONK..nie te wtyczki...no i załamka ;(porobiłem fotki tego co mam tzn. wtyczek i błagam o pomoc od czego one są ?! z góry przepraszam za jakość zdjęć, robione "kalkulatorem" wiem ale może da się ustalić, jeśli nie wezmę lustro i popstrykam fotki z góry dziekuję za pomoc
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 też mam taką różową identyczną kostkę jak twoja w bagażniku i wydaje mi się że jest ona od zmieniarki. a ta okrągła jest chyba od anteny.
Gość alandil Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 to w takim razie jak wyglada wtyczka zasilajaca suba Nokki i BOSE ??
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 a kupiłeś napewno tego woofera co trzeba???tzn po lifcie? zwróć uwagę na wtyczkę od zmieniarki jest okrągła. W takmi razie sam już nie wiem od czego jest ta różowa :mysli:
Gość alandil Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://allegro.pl/audi-a4-avant-lift-99-00r-tuba-subufer-tyl-bose-i1628389785.html kupiłem dokładnie ten, niby napisane jest że po lifcie ok czyli okragła jest od zmieniarki, a od czego jest ta brązowa ?! no i ta czarno/rózowa no i ten szary kabel jest ucięty, może ktos ma taki u siebie ?!
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 byłem zobaczyć u siebie i ta pierwsza kostka co masz na zdjęciach jest od przekaźnika który jest u mnie zamocowany przy wzmacniaczu antenowym.
Gość alandil Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 taka czarna kostka ?? przykrecona do grodzi w bagażniku ?! bo u mnie własnie ona jest firmy Hella i nie wiem co to jest ale może faktycznie to bedzie od tego
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 taka czarna kostka ?? przykrecona do grodzi w bagażniku ?! dokładnie to.
Gość alandil Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ale od czego to jest ?! jakiś przekaznik ?
beemek88 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 to jest przekaźnik a do czego służy to nie mam pojęcia
Gość alandil Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ok z tego co wiem ta brązowa kostka jest od woofera Nokii...jak by co mam na sprzedaż woofer ze wzmacniaczem BOSE po lifcie beemka88, powiedz mi skoro tez masz kostkę wpinaną w ten przekażnik, masz system BOSE czy masz NOKII ??
kris_lpgcars Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 A duzo to zabawy zeby zmienic moj woofer nokii na bose .radyjko moge aktywowac na bose ale wszystko zalezne od kosztow za graty
Gość alandil Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mój woofer 200 zł wysyłka free wiązka jest na forum za 150 zł no i głośniki...może koszty nie są olbrzymie ale jest trochę grzebania żeby te kable pociągnąć po kabinie u mnie wychodzi na to że ktoś wiązke od Nokii przerobił na Bose bawiąc się w sztukowanie kostek, bo głośniki mam BOSE z wtyczkami i radio ma aktywny tryb BOSE, jedynie ta wtyczka na woofer świadczy o tym że jest to wiązka Nokii
beemek88 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wiem co mam bo jak kupiłem samochód to w bagażniku była ta kostka....nie było żadnej tuby ani wzmacniacza
Gość alandil Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 czyli tak jak u mnie, z tym że ja mam niby BOSE a tak na prawdę mam Nokie hehe
beemek88 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja ogólnie mam niezły mix z tym moim audio w samochodzie ktos tam kiedyś nieźle namącił
Gość alandil Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 nic...kupie chyba ten woofer Nokii i zobaczymy, a najlepiej jak by ktos sie chciał zamienic BOSE za Nokie z mała dopłata
jihaad Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://s2.postimage.org/2ccxkmjms/Zdj_cie001.jpg Doszedł ktos do czego służy przekaźnik w tym gnieździe?
Rekomendowane odpowiedzi