Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Zawieszenie firmy DENCKERMANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wszystko chinol mialem je do wyboru dopoki nie zalozysz i nie pojezdzisz sam na wlasnej skorze nie bedziesz wiedzial jak to dziala ja dzis zalozylem QAP i moge powiedziec ze test rozpoczety bede pisal kazde spostrzezenie na ten temat. a co do tanszego przekonalo mnie kilku ludzi co to zakladaja i mowie ze nie warto inwestowac w LMO bo polskie drogi potrafia wszystko dojechac

Opublikowano

Ja wymienilem na jesien cale zawieszenie na niby oryginalne jak to okreslil sprzedawca zaplacilem kupe kasy i od miesiaca mam stuki dosc mocne, a jezdze nie za wiele...

Opublikowano

Ja wymienilem na jesien cale zawieszenie na niby oryginalne jak to okreslil sprzedawca zaplacilem kupe kasy i od miesiaca mam stuki dosc mocne, a jezdze nie za wiele...

zgaduje, oryginalne z allegro ?:)

Opublikowano

hmmm miałem kilka elementów tej firmy i jak do tej pory bez zarzutu... IMO produkty w dobrej relacji cena/jakość, aczkolwiek jeśli szukasz jakości proponowałbym komplet FEBI BILSTEIN i możesz spać spokojnie :>, aczkolwiek na tych naszych drogach to różnie bywa :confused4:

Opublikowano

hmmm miałem kilka elementów tej firmy i jak do tej pory bez zarzutu... IMO produkty w dobrej relacji cena/jakość, aczkolwiek jeśli szukasz jakości proponowałbym komplet FEBI BILSTEIN i możesz spać spokojnie :>, aczkolwiek na tych naszych drogach to różnie bywa :confused4:

Ponoć febi też już się zepsuło :thumbdown: mam u siebie już rok czasu zawieche po części febi 5 z 8 wahaczy i narazie cisza, pozostałe 3 mam z MS i też cisza, a drogi u nas to porażka :thumbdown:

Tematów o wahaczach na tym forum jest milion :gwizdanie: jak nie więcej :decayed:

Opublikowano

Nie, kupowane byly od mechanika ktory prowadzi tez szrot z samymi audi i tylko ta marka sie zajmuje. Ma gdzies tam w niemczech zrodlo i sprowadza te wahacze, byly niby w folii i sprawialy wrazenie oryginalnych ale w sumie to ja sie nie znam na tyle zeby to dobrze ocenic. W kazdym razie kosztowaly 1400 czy 1500 plus zalozenie i od jesieni powiedzmy ze zrobilem z 15-20 tys km i tluka sie, najpierw z lewej a teraz juz i pawa, no chyba ze to nie one bo jeszcze nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze niestety tak. :confused4:

Opublikowano

Nie, kupowane byly od mechanika ktory prowadzi tez szrot z samymi audi i tylko ta marka sie zajmuje. Ma gdzies tam w niemczech zrodlo i sprowadza te wahacze, byly niby w folii i sprawialy wrazenie oryginalnych ale w sumie to ja sie nie znam na tyle zeby to dobrze ocenic. W kazdym razie kosztowaly 1400 czy 1500 plus zalozenie i od jesieni powiedzmy ze zrobilem z 15-20 tys km i tluka sie, najpierw z lewej a teraz juz i pawa, no chyba ze to nie one bo jeszcze nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze niestety tak. :confused4:

Nie zapytałeś jakiej firmy są te whacze? Cena z górnej półki raczej LEM ale już po pół roku by się wybiły? Coś tu nie gra albo coś pokręciłeś z cena albo mechanik Ci założył jakiś bubel, albo jezdzisz po takich dziurach że LEM czyli najlepsze i najdroższe wahacze po pół roku się wysrały :gwizdanie:

Opublikowano

Nie zapytałeś jakiej firmy są te whacze? Cena z górnej półki raczej LEM ale już po pół roku by się wybiły? Coś tu nie gra albo coś pokręciłeś z cena albo mechanik Ci założył jakiś bubel, albo jezdzisz po takich dziurach że LEM czyli najlepsze i najdroższe wahacze po pół roku się wysrały :gwizdanie:

Z tego co pamietam to mialy jakies symbole vw i audi na sobie ale nie pytalem, mialybyc dobre wiec uwierzylem na slowo bo -znajomy polecal tego mechanika. Pojade na kanal to sprawdze. Cena napewno byla w tych granicach. Co do dróg no to wojewodztwo lubelskie, jedna trzecia drog nowych a dwie trzecie w oplakanym stanie,z tym ze zawsze te kilka kilometrow wolalem dolozyc na inna trase niz tluc sie po dolach. Niedlugo wszystko sie wyjasni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

Jako użytkownik wahaczy DENCKERMANN po 20 tys mogę powiedzieć, że poleciały końcówki i max jeszcze 10 tyś polecą górne wahacze,

Przy następnej wymianie skorzystam z MS bo DENCKERMANN oceniam średnio

Pozdrawiam

Opublikowano

denckermanny odradzam dlugo nie pochodza u mnie tez jeden gorny po 25tys juz prawie nadaje sie do wymiany

lepiej kupic maxgear sa tansze i po 65tys byly 3 gorne do wymiany i jedna koncowka a doolne dalej trzymaja