Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie Jarko dwie ramki odłóż :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeńkowi odstąp palto, a mnie odpisz na PW :naughty:

EDIT Dopisany: 24 Sierpień 2010, 13:37

Dla mnie Jarko dwie ramki odłóż :decayed:

Dla Ciebie czy dla kogoś :?: :naughty:

Opublikowano

No chyba nie :)

250 konna zeszperowana Fabia objedzie bez problemu 3.0 tdi po chipsie.

Zresztą Dawidn też tym jechał więc może to potwierdzić :decayed::naughty:

No ale to chyba mówisz o nie "cywilnym" aucie bo z tego co pamiętam to w fabiach szyby przednie pękały po wjechaniu przodem na krawężnik taką miała sztywnośc buda więc przy tej mocy to by chyba sam przód odjechał a pupa została a takie rezane na maksa na rajdy fury to nie można porównywać bo widziałem twingo wykręcone też na ponad 200PS i też by nie jeden miał z tym problem ale co z tego jak motor wytrzymuje kilka tyś km.

Mówie o aucie używanym na codzień.

oj ta fabia jest bardzo bardzo sztywna...

oj Cuber znam Fabie która by bez problemu zrobiła Twoją b7 3.0 na światłach :decayed: :decayed: :decayed:

i wcale nie jezdzi tym podstarzały dziadek

Siemian a co to ma do rzeczy ? :mysli: nie rozumiem wogole po co to napisałes :gwizdanie: czy ja cokolwiek napisałem ze Ja objade moim byłym B7 kazdą Fabie ? No chłopie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

spoko spoko Cuberek bo Ci żyłka pęknie. :decayed::wink4:

Napisałeś że Fabie są dla starych pedofili więc zroumiałem że piszesz że to auto beznadziejne itepe. A ja to napisałeż żeby podkreślić że Fabie można naprawde fajnie zrobić (pomijając fakt że na przeróbki poszło ponad raz tyle ile to auto kosztowało :decayed:)

Opublikowano

Siemian to i malucha moglbys fajnie zrobic jakby poszlo ponad raz tyle :polew: :polew: :polew:

PW? DO MNIE??[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 13:45_________________________________________________aaa faktycznie, przoczylem, musze sprawdzic ale z tego co wiem to chyba nie bralem Jej nawet od Ciebie bo takich gier nie lubie/nie gram

Opublikowano
  • Autor

A ja to napisałeż żeby podkreślić że Fabie można naprawde fajnie zrobić (pomijając fakt że na przeróbki poszło ponad raz tyle ile to auto kosztowało :decayed:)

to dlaczego jeździsz Audi a nie Skodą Fabią? :mysli:

Jarko dla mnie na Cabrioleta bo mi się połamały :cool1:

Opublikowano

aaa faktycznie, przoczylem, musze sprawdzic ale z tego co wiem to chyba nie bralem Jej nawet od Ciebie bo takich gier nie lubie/nie gram

Hmmm no spoko...

Szukam bo nie mam, a nie pamiętam co z nią zrobiłem...

I chyba nikomu jak to Tobie nic nie pożyczałem, chyba :mysli:

Gdzieś Ty jeździł :naughty:

Mam jeszcze ponad setkę, a jak coś to się nowe zamówi :wink4:

Opublikowano

To co on tam włożył że go drugie tyle wyszło co auto :mysli: fele 18" :decayed:

przecież taką fabię to się kupuje w cenie dobrego roweru

równie dobrze mógłby sobie jelcza przerobić na draxtera dla mnie mod bez sensu marnowanie czasu i kasy chyba że ma tego i tego pod dostatkiem ale wtedy tym bardziej nie rozumiem takich ludzi co innego odrestaurowywać jakieś stare auto to rozumiem i podziwiam takich zapaleńców ale robić z gówna rakietę :wallbash: po co?

Opublikowano

A ja to napisałeż żeby podkreślić że Fabie można naprawde fajnie zrobić (pomijając fakt że na przeróbki poszło ponad raz tyle ile to auto kosztowało :decayed:)

bo ja nie chce małej wyścigówki tylko wygodne auto :)[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 13:54_________________________________________________

równie dobrze mógłby sobie jelcza przerobić na draxtera dla mnie mod bez sensu marnowanie czasu i kasy chyba że ma tego i tego pod dostatkiem ale wtedy tym bardziej nie rozumiem takich ludzi co innego odrestaurowywać jakieś stare auto to rozumiem i podziwiam takich zapaleńców ale robić z gówna rakietę :wallbash: po co?

kupił to auto nowe. Zrobił wszystko co się dało z silnikiem 1.9 tdi w CompSporcie i wyszło ok. 200 kucy.

Potem zatarł silnik i wsadził 2.0 tdi w najwyższym set-upie z CS. Oprócz tego ma z 4 rodzaje felg, 4 zawieszenia itepe itde...

Oczywiście hamulce wymienione. Autko jest zeszperowane bo bez tego by chyba nie ruszyło... :) :)

Tomek jest dość specyficzną osobą która straszne pieniądze wsadza w auta.

Dla mnie osobiście to auto jest za głośne i za twarde jak do jazdy na codzień.

ostatnio kupił BMW 3 z 88 roku i robi ją do driftu. Sportowy bak, dyfer, laminaty itepe już są. Na przyszły sezon ma tam wsadzać v8

Opublikowano

bo ja nie chce małej wyścigówki tylko wygodne auto :)[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 13:54_________________________________________________

kupił to auto nowe. Zrobił wszystko co się dało z silnikiem 1.9 tdi w CompSporcie i wyszło ok. 200 kucy.

Potem zatarł silnik i wsadził 2.0 tdi w najwyższym set-upie z CS. Oprócz tego ma z 4 rodzaje felg, 4 zawieszenia itepe itde...

Oczywiście hamulce wymienione. Autko jest zeszperowane bo bez tego by chyba nie ruszyło... :) :)

Dla mnie osobiście to auto jest za głośne i za twarde jak do jazdy na codzień.

ostatnio kupił BMW 3 z 88 roku i robi ją do driftu. Sportowy bak, dyfer, laminaty itepe już są. Na przyszły sezon ma tam wsadzać v8

skwituje tak jak to mawia jeden z naszych MODów;

"z gówna cacy nie zrobisz" :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Potem zatarł silnik i wsadził 2.0 tdi w najwyższym set-upie z CS.

Cóż różnych ma bozia lokatorów :mysli: dla mnie bezsens

Opublikowano

Może mu się fabia podoba, a Wy się trzepiacie :gwizdanie:

Opublikowano

dla mnie też to jest bezsens. Ale co kto lubi. Aczkolwiek musze przyznać że jak Fabia mi się w ogóle nie podoba to Tomek ją zrobił całkiem ładnie. Jeszcze fajne Car-Audio tam ma...

Ale kto bogatemu zabroni...

Wcześniej (5 lat temu) miał 160 konne seicento :decayed:

Opublikowano

I fabie kupił :shocked:

Opublikowano

I fabie kupił :shocked:

Może mu się podobała :good:

Opublikowano

Złapałeś mnie :kox:

Opublikowano

No ale to chyba mówisz o nie "cywilnym" aucie bo z tego co pamiętam to w fabiach szyby przednie pękały po wjechaniu przodem na krawężnik taką miała sztywnośc buda więc przy tej mocy to by chyba sam przód odjechał a pupa została a takie rezane na maksa na rajdy fury to nie można porównywać bo widziałem twingo wykręcone też na ponad 200PS i też by nie jeden miał z tym problem ale co z tego jak motor wytrzymuje kilka tyś km.

w Favoritkach pękały :wink4:

Opublikowano

w Favoritkach pękały :wink4:

:oops: pamiętałem że coś na F było :good:

Opublikowano

Tomasz jakis komis otwierasz... :gwizdanie:

ja dzisiaj ze spotem tez pauzuje :(

jarko nie martw się nie jesteś osamotniony, moja niunia też w warsztacie stoi :thumbdown:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Tomasz jakis komis otwierasz... :gwizdanie:

kto bogatemu zabroni...

a jak kto mi zabroni :good: "było , było" już się nie zmieściło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.