Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naszzęscie juz w Krakowie ale ta pogoda jest zj***na, całą droge znad morza padał deszcz, wracałem 11 godzin :wallbash:

A ze mnie się śmiali jak pisałem że do Kołobrzegu 16 godzin jechałem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

naszzęscie juz w Krakowie ale ta pogoda jest zj***na, całą droge znad morza padał deszcz, wracałem 11 godzin :wallbash:

A ze mnie się śmiali jak pisałem że do Kołobrzegu 16 godzin jechałem :gwizdanie:

bo jesteście 2 x :hi:

:decayed:

Opublikowano
:rolleyes:
Opublikowano

Trzeniek jak było na nartach na kasprowym :decayed:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx :decayed:

spoko Pablo , spoko :good::decayed:

:decayed:

Opublikowano

sokol wiem bo znajomy tez był w makarskiej i miał lampe 2 tygodnie, ale za to jodu nawdychałem hehe..... i oderwanie od pracy dobrze robi , siemian mi dzwonił ze mogłem na spota zostać bo niedaleko miałem ale juz mam dośc morza na jakiś czas.

Cuberos musze jeszcze Twoją furmanke zobaczyć..... :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Widzę że u Siemiana stabilizator z S4 nie dał rady :mysli: pewnie się gapił w TV jak dwie paki wchodził z zakręt a i pewnie sobie przevagował termostat w dupci ale w koszulce zawsze cieplej :naughty:

Opublikowano

Boseron na spocie w Niedziele :kox:

Opublikowano

Jaki macie grafik na sobotę żeby nie było że zawitam a was ni chu chu

Opublikowano

ok mam jeszcze 2 tyg wolnego wiec spoko :)

Opublikowano

Jaki macie grafik na sobotę żeby nie było że zawitam a was ni chu chu

poszlo pw :wink4:

Opublikowano

Oglądałem przed wczoraj Niezniszczalnych w super jakości i prawdziwy kabaret starszych panów :decayed: to hołd dla bohaterów kina akcji, którzy po latach nieco przywiędli, ale wciąż mają zapał do rozwalania wszystkiego w drobny mak.

Grają: Stallone (reżyser), Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Jason Statham i jeszcze kilku znanych :decayed:

Opublikowano

No to Spoty wracają na Niedziele o godzinie 18-stej miejscówka bez zmian :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam week pracujący to zobaczę za tydzień chyba że wcześniej zrobimy mini spontana :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 23:41_________________________________________________Chłopaki pobierajcie bo super jakość i film jest za***isty, Daniel Olbrychski z Angeliną wymiatają :kox:

http://torrenty.org/torrent/502874

Opublikowano

film jest taki SE , żadna rewelacja :cool1:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:18_________________________________________________dobranoc :hi:

Opublikowano

film jest taki SE , żadna rewelacja :cool1:

Ja słyszałem "od kolegów" :polew: że super film :)

Tak czy siak zaraz oglądnę :gwizdanie:

Opublikowano

to żeby Ci się nie oglądało w napięciu to : Salt trzyma z amerykańcami do końca :decayed: :decayed: :decayed: miłego odlądania :decayed::polew:

Opublikowano

to żeby Ci się nie oglądało w napięciu to : Salt trzyma z amerykańcami do końca :decayed: :decayed: :decayed: miłego odlądania :decayed::polew:

Ty czereśniaku :kox::polew:

Wczoraj to oglądałem :tongue4::evil:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:22_________________________________________________PS3 już złamane :kox:

Przynajmniej na tyle że wymyślili soft który jest na pendrive.

Pożyczasz ori grę, zgrywasz na dysk a później odpalasz z dysku :naughty:

http://psjailbreak.com/

Czego oni już nie wymyślą :decayed:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 08:15_________________________________________________

sokol wiem bo znajomy tez był w makarskiej i miał lampe 2 tygodnie, ale za to jodu nawdychałem hehe..... i oderwanie od pracy dobrze robi , siemian mi dzwonił ze mogłem na spota zostać bo niedaleko miałem ale juz mam dośc morza na jakiś czas.

mówiłem jedź do chorwacji, że córeczka mała ale nie z takimi dziećmi i nie do taki krajów jeżdżą ludzie :wink4:

no ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jechać za rok :tongue4:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 08:15_________________________________________________

mówiłem jedź do chorwacji, że córeczka mała ale nie z takimi dziećmi i nie do taki krajów jeżdżą ludzie :wink4:

no ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jechać za rok :tongue4:

to jedziemy :good: też mam taki plan :wink4:

Opublikowano
:hi: