jarko Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 naszzęscie juz w Krakowie ale ta pogoda jest zj***na, całą droge znad morza padał deszcz, wracałem 11 godzin A ze mnie się śmiali jak pisałem że do Kołobrzegu 16 godzin jechałem :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 naszzęscie juz w Krakowie ale ta pogoda jest zj***na, całą droge znad morza padał deszcz, wracałem 11 godzin A ze mnie się śmiali jak pisałem że do Kołobrzegu 16 godzin jechałem :gwizdanie: bo jesteście 2 x
PABLO Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Trzeniek jak było na nartach na kasprowym xxxxxxxxxxxxxxxxxxx spoko Pablo , spoko
boseron Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 sokol wiem bo znajomy tez był w makarskiej i miał lampe 2 tygodnie, ale za to jodu nawdychałem hehe..... i oderwanie od pracy dobrze robi , siemian mi dzwonił ze mogłem na spota zostać bo niedaleko miałem ale juz mam dośc morza na jakiś czas. Cuberos musze jeszcze Twoją furmanke zobaczyć..... :gwizdanie:
FANTOMAS Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Widzę że u Siemiana stabilizator z S4 nie dał rady pewnie się gapił w TV jak dwie paki wchodził z zakręt a i pewnie sobie przevagował termostat w dupci ale w koszulce zawsze cieplej
FANTOMAS Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Boseron na spocie w Niedziele Jaki macie grafik na sobotę żeby nie było że zawitam a was ni chu chu
boseron Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Boseron na spocie w Niedziele ok mam jeszcze 2 tyg wolnego wiec spoko
Cuber Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Jaki macie grafik na sobotę żeby nie było że zawitam a was ni chu chu poszlo pw
PABLO Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Oglądałem przed wczoraj Niezniszczalnych w super jakości i prawdziwy kabaret starszych panów to hołd dla bohaterów kina akcji, którzy po latach nieco przywiędli, ale wciąż mają zapał do rozwalania wszystkiego w drobny mak. Grają: Stallone (reżyser), Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Jason Statham i jeszcze kilku znanych
Cuber Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 No to Spoty wracają na Niedziele o godzinie 18-stej miejscówka bez zmian :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Boseron na spocie w Niedziele Ja mam week pracujący to zobaczę za tydzień chyba że wcześniej zrobimy mini spontana [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 23:41_________________________________________________Chłopaki pobierajcie bo super jakość i film jest za***isty, Daniel Olbrychski z Angeliną wymiatają http://torrenty.org/torrent/502874
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 film jest taki SE , żadna rewelacja [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:18_________________________________________________dobranoc
PABLO Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 film jest taki SE , żadna rewelacja Ja słyszałem "od kolegów" że super film Tak czy siak zaraz oglądnę :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 film jest taki SE , żadna rewelacja Ja słyszałem "od kolegów" że super film Tak czy siak zaraz oglądnę :gwizdanie: to żeby Ci się nie oglądało w napięciu to : Salt trzyma z amerykańcami do końca :decayed: miłego odlądania
PABLO Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 film jest taki SE , żadna rewelacja Ja słyszałem "od kolegów" że super film Tak czy siak zaraz oglądnę :gwizdanie: to żeby Ci się nie oglądało w napięciu to : Salt trzyma z amerykańcami do końca :decayed: miłego odlądania Ty czereśniaku Wczoraj to oglądałem [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 00:22_________________________________________________PS3 już złamane Przynajmniej na tyle że wymyślili soft który jest na pendrive. Pożyczasz ori grę, zgrywasz na dysk a później odpalasz z dysku http://psjailbreak.com/ Czego oni już nie wymyślą
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 08:15_________________________________________________ sokol wiem bo znajomy tez był w makarskiej i miał lampe 2 tygodnie, ale za to jodu nawdychałem hehe..... i oderwanie od pracy dobrze robi , siemian mi dzwonił ze mogłem na spota zostać bo niedaleko miałem ale juz mam dośc morza na jakiś czas. Cuberos musze jeszcze Twoją furmanke zobaczyć..... :gwizdanie: mówiłem jedź do chorwacji, że córeczka mała ale nie z takimi dziećmi i nie do taki krajów jeżdżą ludzie no ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jechać za rok
Wąski Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 08:15_________________________________________________ sokol wiem bo znajomy tez był w makarskiej i miał lampe 2 tygodnie, ale za to jodu nawdychałem hehe..... i oderwanie od pracy dobrze robi , siemian mi dzwonił ze mogłem na spota zostać bo niedaleko miałem ale juz mam dośc morza na jakiś czas. Cuberos musze jeszcze Twoją furmanke zobaczyć..... :gwizdanie: mówiłem jedź do chorwacji, że córeczka mała ale nie z takimi dziećmi i nie do taki krajów jeżdżą ludzie no ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jechać za rok to jedziemy też mam taki plan
Rekomendowane odpowiedzi