Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra , bede o 22-giej na kiełbaskach

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany blok mi się pali, straż właśnie przyjechała, spierd^^am na kiełbaski :decayed:

Opublikowano

niestety nie dałem rady podbić do Was pod hale, za późno Pablo dostałem fona for you :confused4: ale moze to i dobrze bo czas po wakacyjnym obżarstwie zapanować nad swoim ciałem....

Opublikowano

Dzieki obecnym za spota pod halą :wink4:

Opublikowano

Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka :D

Opublikowano

nieżle to waliło od pana żula:P

Opublikowano

hahhaha gosc dawał rade :polew:

Opublikowano

Dzięki za spot na wyżerce :tongue4: no dosłownie popierdułka ale na zakretach to raczej wolę zdjąc nogę z gazu bo to takie lekkie że mam wrażenie że zaraz odleci na suchym to może i fajnie się trzyma ale jak jest już coś mokro to raczej nie ryzykuje już nie ta ułańska fantazja co u Siemiana [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:49_________________________________________________

Myślicie że dawniej też tak od ludzi waliło jak nie było mydła i papieru toaletowego :slina:

Opublikowano

Dzięki za spot na wyżerce :tongue4: no dosłownie popierdułka ale na zakretach to raczej wolę zdjąc nogę z gazu bo to takie lekkie że mam wrażenie że zaraz odleci na suchym to może i fajnie się trzyma ale jak jest już coś mokro to raczej nie ryzykuje już nie ta ułańska fantazja co u Siemiana [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:49_________________________________________________

Myślicie że dawniej też tak od ludzi waliło jak nie było mydła i papieru toaletowego :slina:

wtedy od wszystkich tak jechało więc nikt na to uwagi nie zwracał :decayed:

Opublikowano

Panowie czy ktoś z Was wie jak podłączyć i jakie urządzenia są potrzebne do rozdzielenia sygnału cyfry+ na dwa TV? tak żeby niezależnie oglądać dwa różne programy na dwóch telewizorach. jak to zrobić najłatwiej, dodam ze jestem zielony z elektroniki.

Opublikowano

Panowie czy ktoś z Was wie jak podłączyć i jakie urządzenia są potrzebne do rozdzielenia sygnału cyfry+ na dwa TV? tak żeby niezależnie oglądać dwa różne programy na dwóch telewizorach. jak to zrobić najłatwiej, dodam ze jestem zielony z elektroniki.

moze sie myle ale wydaje mi sie, ze musisz miec dwa konwertery i dwa tunery no i... dwa telewizory :decayed::tongue4:

Opublikowano

sam tego nie zrobisz, musisz wykupić usługę od cyfry i mieć antenę z podwójnym konwerterem :wink4:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:29_________________________________________________Zestaw CYFRA+ MULTIROOM pozwala na niezależne oglądanie różnych programów z oferty CYFRA+ w dwóch pomieszczeniach jednocześnie w ramach jednego abonamentu. Usługa dostępna jest dla Pakietu Prestiżowego+ i Prestiżowego HD+.

Opublikowano

Dzięki panowie za spontana pod halą :>

A późniejsze śmignięcie przez miasto na Bora było :kox:

david_n, kolega w becie razem z Hora'sem nie mógł nas dojść :naughty::decayed:

Opublikowano

Dzieki za kielbaske :good::naughty:

mialem odsunieta szybe i slychac bylo jak Pablo przy zmianie biegu przy odcince gubi po jednym tloku :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dzieki za kielbaske :good::naughty:

A tekst brata przy ciśnięciu przez grzegórzecką i później pod M1 , "co to ku^wa tak strzela :?:" mnie rozjebał :polew::kox:

Wycięcie kata robi swoje przy odcięciu :decayed:

Opublikowano

sam tego nie zrobisz, musisz wykupić usługę od cyfry i mieć antenę z podwójnym konwerterem :wink4:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:29_________________________________________________Zestaw CYFRA+ MULTIROOM pozwala na niezależne oglądanie różnych programów z oferty CYFRA+ w dwóch pomieszczeniach jednocześnie w ramach jednego abonamentu. Usługa dostępna jest dla Pakietu Prestiżowego+ i Prestiżowego HD+.

Taaa... i co ileś czasu musisz gibać z tą dodatkową kartą do odbiornika matki żeby go "wykryła" bo w przeciwnym razie Ci ją zablokuje. Też chciałem wziąć ten multiroom ale gość mnie oświecił że nie jest to takie zajefajne jak na reklamie bo może nie zawsze się chcieć gibać do tego drugiego tunera. Zrobili to po to żeby nie było że jeden kupi a dwóch ogląda w dwóch różnych miejscach.

Jest też takie rozwiązanie

http://allegro.pl/najszybszy-splitter-turbo-2xauto-nowa-c-o-k-i1207195753.html

znajomy tak ma i mu to działa tak jak ten multiroom ale bez tej zabawy z aktywowaniem karty.

Opublikowano

Tomek jaki tam masz silnik, 1.8 140KM :?:

Opublikowano

a spliter i dwa tunery nie będzie ok bez dodatkowych opłat w C+

Opublikowano

Tomek jaki tam masz silnik, 1.8 140KM :?:

Tak

[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 01:28_________________________________________________

a spliter i dwa tunery nie będzie ok bez dodatkowych opłat w C+

Tak ma właśnie kolo jeden abonament drugi zwykły tuner + spliter płaci jeden abonament a ogląda na dwóch tv różne programy[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 01:29_________________________________________________No to przekręcam pstryczek

Opublikowano

Gasimy :hi: