Cuber Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 no dobra , bede o 22-giej na kiełbaskach
PABLO Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Pany blok mi się pali, straż właśnie przyjechała, spierd^^am na kiełbaski
boseron Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 niestety nie dałem rady podbić do Was pod hale, za późno Pablo dostałem fona for you ale moze to i dobrze bo czas po wakacyjnym obżarstwie zapanować nad swoim ciałem....
Cuber Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki obecnym za spota pod halą
KERCZI Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka
imelvis Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka nieżle to waliło od pana żula:P
FANTOMAS Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka Dzięki za spot na wyżerce no dosłownie popierdułka ale na zakretach to raczej wolę zdjąc nogę z gazu bo to takie lekkie że mam wrażenie że zaraz odleci na suchym to może i fajnie się trzyma ale jak jest już coś mokro to raczej nie ryzykuje już nie ta ułańska fantazja co u Siemiana [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:49_________________________________________________ nieżle to waliło od pana żula:P Myślicie że dawniej też tak od ludzi waliło jak nie było mydła i papieru toaletowego
imelvis Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka Dzięki za spot na wyżerce no dosłownie popierdułka ale na zakretach to raczej wolę zdjąc nogę z gazu bo to takie lekkie że mam wrażenie że zaraz odleci na suchym to może i fajnie się trzyma ale jak jest już coś mokro to raczej nie ryzykuje już nie ta ułańska fantazja co u Siemiana [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:49_________________________________________________ nieżle to waliło od pana żula:P Myślicie że dawniej też tak od ludzi waliło jak nie było mydła i papieru toaletowego wtedy od wszystkich tak jechało więc nikt na to uwagi nie zwracał
boseron Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Panowie czy ktoś z Was wie jak podłączyć i jakie urządzenia są potrzebne do rozdzielenia sygnału cyfry+ na dwa TV? tak żeby niezależnie oglądać dwa różne programy na dwóch telewizorach. jak to zrobić najłatwiej, dodam ze jestem zielony z elektroniki.
imelvis Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Panowie czy ktoś z Was wie jak podłączyć i jakie urządzenia są potrzebne do rozdzielenia sygnału cyfry+ na dwa TV? tak żeby niezależnie oglądać dwa różne programy na dwóch telewizorach. jak to zrobić najłatwiej, dodam ze jestem zielony z elektroniki. moze sie myle ale wydaje mi sie, ze musisz miec dwa konwertery i dwa tunery no i... dwa telewizory
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 sam tego nie zrobisz, musisz wykupić usługę od cyfry i mieć antenę z podwójnym konwerterem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:29_________________________________________________Zestaw CYFRA+ MULTIROOM pozwala na niezależne oglądanie różnych programów z oferty CYFRA+ w dwóch pomieszczeniach jednocześnie w ramach jednego abonamentu. Usługa dostępna jest dla Pakietu Prestiżowego+ i Prestiżowego HD+.
PABLO Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki panowie za spontana pod halą :> A późniejsze śmignięcie przez miasto na Bora było david_n, kolega w becie razem z Hora'sem nie mógł nas dojść
david_n Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki za kielbaske mialem odsunieta szybe i slychac bylo jak Pablo przy zmianie biegu przy odcince gubi po jednym tloku :decayed:
PABLO Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki za kielbaske A tekst brata przy ciśnięciu przez grzegórzecką i później pod M1 , "co to ku^wa tak strzela :?:" mnie rozjebał Wycięcie kata robi swoje przy odcięciu
FANTOMAS Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 sam tego nie zrobisz, musisz wykupić usługę od cyfry i mieć antenę z podwójnym konwerterem [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 00:29_________________________________________________Zestaw CYFRA+ MULTIROOM pozwala na niezależne oglądanie różnych programów z oferty CYFRA+ w dwóch pomieszczeniach jednocześnie w ramach jednego abonamentu. Usługa dostępna jest dla Pakietu Prestiżowego+ i Prestiżowego HD+. Taaa... i co ileś czasu musisz gibać z tą dodatkową kartą do odbiornika matki żeby go "wykryła" bo w przeciwnym razie Ci ją zablokuje. Też chciałem wziąć ten multiroom ale gość mnie oświecił że nie jest to takie zajefajne jak na reklamie bo może nie zawsze się chcieć gibać do tego drugiego tunera. Zrobili to po to żeby nie było że jeden kupi a dwóch ogląda w dwóch różnych miejscach. Jest też takie rozwiązanie http://allegro.pl/najszybszy-splitter-turbo-2xauto-nowa-c-o-k-i1207195753.html znajomy tak ma i mu to działa tak jak ten multiroom ale bez tej zabawy z aktywowaniem karty.
PABLO Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka Tomek jaki tam masz silnik, 1.8 140KM :?:
boseron Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 a spliter i dwa tunery nie będzie ok bez dodatkowych opłat w C+
FANTOMAS Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Dzieki Pany za spocika, Tomek niezle Ci lata ta popierdolka Tomek jaki tam masz silnik, 1.8 140KM :?: Tak [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 01:28_________________________________________________ a spliter i dwa tunery nie będzie ok bez dodatkowych opłat w C+ Tak ma właśnie kolo jeden abonament drugi zwykły tuner + spliter płaci jeden abonament a ogląda na dwóch tv różne programy[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 01:29_________________________________________________No to przekręcam pstryczek
Rekomendowane odpowiedzi