Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powoli zdiagnozowałem moją usterkę w mojej srebrnej strzale :naughty: jednak chyba nie będzie trzeba turba wyciągać

No to co jest nie teges?? Pochwal się ile zaoszczędzisz :evil:

BTW :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Powoli zdiagnozowałem moją usterkę w mojej srebrnej strzale :naughty: jednak chyba nie będzie trzeba turba wyciągać

Wiesz co mam nadzieje że zmiana tego pomoże jutro będę dzwonił do intercarsu i zamawiał .Winowajcą prawdopodobnie jest czujnik doładowania ciśnienia,kolega to samo miał ,wymienił i mu śmiga,jeszcze do końca się nie cieszę dopiero okażę się jak wymienię ,a tak wygląda ten czujnik

http://moto.allegro.pl/czujnik-cisnienia-doladowania-038906051-audi-a4-i1387839323.html .A dobrze wiemy ile kosztuje regeneracja turbo

Opublikowano

Wiesz co mam nadzieje że zmiana tego pomoże jutro będę dzwonił do intercarsu i zamawiał .Winowajcą prawdopodobnie jest czujnik doładowania ciśnienia,kolega to samo miał ,wymienił i mu śmiga,jeszcze do końca się nie cieszę dopiero okażę się jak wymienię ,a tak wygląda ten czujnik

http://moto.allegro.pl/czujnik-cisnienia-doladowania-038906051-audi-a4-i1387839323.html .A dobrze wiemy ile kosztuje regeneracja turbo

A logi Ty robił? :gwizdanie:

Opublikowano

Nie jeszcze nie

Opublikowano

Nie jeszcze nie

To lepiej kupić VAG'a(np viaken.pl), zrobić pełne logi, wrzucić na forum i dopiero dumać co robić dalej..

Opublikowano

Ehhh.... od dupci strony się do tego zabierasz. Tak jak Ci tu radzą zainwestuj w VAG-a bo ten Ci się na pewno przyda a jak nie kumasz o co w tym kaman to podjedź w niedziele i Ci dixi sprawdzi czy nie masz przeładowania a tak wogóle to co się dzieje że chcesz robić to turbo ?

Kerczi nie czaj się widzę Cię opowiadaj jak tam czarna mamba zapier...la[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 00:04_________________________________________________

Czy ta S4-a to jak dobre wino bo im starsza to chyba droższa bo z tego co pamiętam Jarek wziąło dużo mniej :mysli:

chłopaki na benzynę nie dają radę czy chcą sobie górkę wziąć :mysli:

Opublikowano

Ehhh.... od dupci strony się do tego zabierasz. Tak jak Ci tu radzą zainwestuj w VAG-a bo ten Ci się na pewno przyda a jak nie kumasz o co w tym kaman to podjedź w niedziele i Ci dixi sprawdzi czy nie masz przeładowania a tak wogóle to co się dzieje że chcesz robić to turbo ?

Kerczi nie czaj się widzę Cię opowiadaj jak tam czarna mamba zapier...la[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 00:04_________________________________________________

Czy ta S4-a to jak dobre wino bo im starsza to chyba droższa bo z tego co pamiętam Jarek wziąło dużo mniej :mysli:

chłopaki na benzynę nie dają radę czy chcą sobie górkę wziąć :mysli:

ale heble zdjęte tylko nie wiem czy przez nich czy jeszcze przez Jarka

Opublikowano

przez nich,

jeszcze parę rzeczy powyjmowali

Opublikowano

:hi: witam

Panowie mój Ojciec chce kupić samochód, nie jest zdecydowany jaki ale ma pewne warunki :

-koniecznie diesel

-koniecznie suv

-koniecznie nowy

-do 120 tys zł.

bierze pod uwage chevrolet captivia, kia sportage, honda crv.... a moze cos innego ktoś poleci :mysli: nie chce wpędzić go w mine a wiem ze kupi to co mu doradze

Opublikowano

hyundai santa fe bądź ix35

Opublikowano
fajne fotki :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 08:51_________________________________________________Captiva teraz ma przejść lift :) ja bym kupił Kia :good: fajny wygląd dobra cena i śliniki OK no i Hundaja też ta sama podłoga :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 08:54_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-s4-po-powodzi-na-czesci-4x4-C16747423.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 08:58_________________________________________________http://postimage.org/image/2k2yfcqmc/[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 09:14_________________________________________________jamnik :naughty:
Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Opublikowano
:hi::wink4:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 12:53_________________________________________________

http://postimage.org/image/2k2yfcqmc/[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 09:14_________________________________________________jamnik :naughty:

Co się śmiejesz ze samochodu prezesa :decayed:

Opublikowano

:hi:

Panowie mój Ojciec chce kupić samochód, nie jest zdecydowany jaki ale ma pewne warunki :

-koniecznie diesel

-koniecznie suv

-koniecznie nowy

-do 120 tys zł.

bierze pod uwage chevrolet captivia, kia sportage, honda crv.... a moze cos innego ktoś poleci :mysli: nie chce wpędzić go w mine a wiem ze kupi to co mu doradze

Chce SUV-a bo chce siedzieć wyżej czy chce czasem zjechać z drogi :mysli: sorry ale Panowie Chevrolet :sick3: KIA :sick3: Hyundai :sick3: SUV bulwarowy

Moja propozycja

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=140327299&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=48&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=20000&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2010&tabNumber=1

w 120 się powinno zamknąć z cłem i naprawą. Używane ale przepaść wypasu i jakości

CR-V dobry diesel 2,2 miałem takiego accorda z tym motorem mało pali i bardzo cichy dostał nagrodę w 2004 Engine of the Year

No chyba że musi mieć funkiel nówkę i musi pierwszy nim z salonu wyjechać to wolałbym z tego co wymieniłeś Hondę. Za tą bejcę powiedzmy za 2-3 lata dalej weźmie dobrą kasę a za Koreańczyka raczej poważne plecy chyba że to ma być auto na lata ale to tym bardziej wolałbym bejce sprawdzona konstrukcja tanie części dobry silnik no i prawdziwe 4x4 bo w tych koreańczykach to pewnie ośka albo haldex

:mysli: nie wiedzialem że S4 szla w dieslu

A to jest to co wam pisałem że myślałem że kolega się tą porszawką rozłupał

http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-C16625274.html

już prawie rok i brak sensownego kupca wstawił go do polinaru bo mamy tam znajomego i trzymają go w środku w salonie więc nie moknie pod chmurką a koledze się miejsce w garażu na M6 zwolniło tyle że opis jest pochrzaniony

Opublikowano

Tomasz nie zgadzam się z Twoim wyborem ale co człowiek to inny pogląd :) myślę ze tata chciałby nowe auto.

X3 zapewne straci na wartości bo pojawił się nowy model :)

Opublikowano

:hi:

-koniecznie diesel

-koniecznie suv

-koniecznie nowy

-do 120 tys zł.

Chce SUV-a bo chce siedzieć wyżej czy chce czasem zjechać z drogi :mysli: sorry ale Panowie Chevrolet :sick3: KIA :sick3: Hyundai :sick3: SUV bulwarowy

Moja propozycja

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=140327299&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=48&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=20000&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2010&tabNumber=1

w 120 się powinno zamknąć z cłem i naprawą. Używane ale przepaść wypasu i jakości

CR-V dobry diesel 2,2 miałem takiego accorda z tym motorem mało pali i bardzo cichy dostał nagrodę w 2004 Engine of the Year

No chyba że musi mieć funkiel nówkę i musi pierwszy nim z salonu wyjechać to wolałbym z tego co wymieniłeś Hondę. Za tą bejcę powiedzmy za 2-3 lata dalej weźmie dobrą kasę a za Koreańczyka raczej poważne plecy chyba że to ma być auto na lata ale to tym bardziej wolałbym bejce sprawdzona konstrukcja tanie części dobry silnik no i prawdziwe 4x4 bo w tych koreańczykach to pewnie ośka albo haldex

:mysli: nie wiedzialem że S4 szla w dieslu

A to jest to co wam pisałem że myślałem że kolega się tą porszawką rozłupał

http://otomoto.pl/porsche-911-turbo-C16625274.html

już prawie rok i brak sensownego kupca wstawił go do polinaru bo mamy tam znajomego i trzymają go w środku w salonie więc nie moknie pod chmurką a koledze się miejsce w garażu na M6 zwolniło tyle że opis jest pochrzaniony

i będzie ciężko sprzedaćbo to niestety 996, a on nie cieszy się powodzeniem

Opublikowano

Tomasz nie zgadzam się z Twoim wyborem ale co człowiek to inny pogląd :) myślę ze tata chciałby nowe auto.

Robert oczywiście że tak jeśli ktoś chce jak napisałem wyjechać funkiel nowym SUV-em i mieć tą przyjemność że się jako pierwszy puści bąka w stołek to w kwocie do 120tyś szału nie ma niestety. Ale niestety z tego co się już naoglądałem to w koreańczykach jest ogólnie goło i wesoło no i plastik fantastik który słabo znosi upływ czasu. Dorwali włoskich stylistów i budy im robią ciekawe ale wszystko to są wzory które za pół roku się opatrzą a za 2 lata wyjdą z mody.

Ja z nowych jeszcze bym sugerował VW Tiguana golas ale z 2,0TDI chyba koło tego wyjdzie a to jest na chwilę obecną najlepiej sprzedający się SUV w zach. europie.

X3 zapewne straci na wartości bo pojawił się nowy model :)

Nowy model to raczej tylko lifting zmienili lampy grill maskę i parę bzdetów na karoserii no i deska jest z osobowej trójki. Nie sądzę żeby przez to poleciał poprzedni model na cenie. Np. jak weszło nowe A6 to nie widziałem żeby się poprzednia wersja skasztaniła z ceną. Akurat ta poprzednia X3-ja jak dla mnie to auto ponad czasowe i trzyma wrtość zobacz sobie np na roczniki 08 trzeba za nie dać ok. 120tyś. Ile taka Kia czy Hyundai będzie wart za 3 lata nie liczyłbym na 50% wartości a nie wspomnę jakie wyposażenie jest w tym który podałem dla przykładu no i trakcja na pewno jest bez porównania bo często się zdarza że ludzie którzy I raz wsiadają w SUV-a to lądują na zakręcie w rowie bo wydaje im się że jak osobówką wchodzili to SUV też da rady a te tańsze SUV-y właśnie słyną z tego ze przy większych predkościach trakcja neutralna jest im zupełnie obca a najczęściej dobija je jeszcze włączający się w najmniej odpowiednim momencie haldex i jak nie ma dachu to jest zwyrtka o 180st. na przeciwnym pasie szwagier miał tak dwa razy we Freelanderze w zimie na szczęście nic nie jechało z przeciwnego pasa i mówi że SUV-a z haldexem nie chce znać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.