Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem po swojemu tak robiłem gdy auto dostało muła to był gaz w podłogę i auto nie idzie .Co prawda nie podpinałem pod Vaga tylko bodajże to KTS był ,kolega miał też taki problem w B5 przejechał się i chciał się o flaszkę założyć , że mam do wymiany czujnik ciśnienia doładowania i na pewno mi to pomoże on tam jest ten czujnik zaraz na dole przy turbinie.Jutro będę podmieniał ten czujnik i się okaże co i jak .

a nie syczy przy okazji? nie ma dziury w dolocie?[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 22:37_________________________________________________mój też mulił, wychodziły błędy przeładowania itd itp, wymieniłem n75 przepływke i miałem wymieniać już dach ale sie okazało że dolot był nieszczelny

Nie nic nie syczy przynajmniej nie słyszę nic takiego.Miodzio , Pablo , Fantomas dzięki za minispocika i za kiełbaski ,miło się rozmawiało

Opublikowano

Nie nic nie syczy przynajmniej nie słyszę nic takiego.Miodzio , Pablo , Fantomas dzięki za minispocika i za kiełbaski ,miło się rozmawiało

dzięki również :hi:

Opublikowano

Miodzio , Pablo , Fantomas dzięki za minispocika i za kiełbaski ,miło się rozmawiało

Ja również dziękuje za emocjonującą dyskusję jak to bywa przy Tomku :naughty: :naughty: :naughty:

Miodzio miło było poznać w końcu :wink4:

Kurde nieźle jest ciepło na polu jak na porę roku i tą godzinę w nocy... 1:19 i prawie 10 stopni na plusie :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

Co za pojeby z tych ludzi :wallbash:

Dlaczego :mysli: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 10:24_________________________________________________

to musieliby wszystkich handlarzy pozamykać :gwizdanie:

i 90% ludzi z allegro i innych servisów :naughty:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 10:25_________________________________________________

nie chodzi o suva dla suva, w starszym wieku pozycja kierowcy ma znaczenie i nie bardzo chce mu sie gimnastykowac i schylać do osobówki, obecnie ma honde crv z 2003roku i mówi ze lepiej mu sie nia jeździ niz audi a4

no to na poczatku napisałem czy kupuje SUV-a bo chce wyżej siedzieć :wink4: bo tak właśnie jest że starsze osoby sobie to chwalą że widzą dużo wcześniej że coś się dzieje na drodze przed nimi i mogą szybciej zareagować bo niestety refleks i wzrok już nie ten wracając do wyboru to z tych samochodów które podałeś wybrałbym CR-V. Honda to honda a do korei mam mieszane uczucia

Już nie długo się przekonasz co do Korei :wink4: i myślę że tak szybko się nie opatrzą :) to moje zdanie.

A co do nowego X3 to jest to całkowicie nowa konstrukcja a nie kolejny/drugi/ lift :wink4:

Oczywiście spadek cen starego X3 nie będzie widoczny z dnia ale poczekajmy kilka miesięcy.Oczywiście mamy kryzys światowy :naughty: /dla mnie przykładem takim szybkim było cena B7 do B8/

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Panowie gdzie za rozsądne pieniądze można pograć w kręgle w KR ? :mysli:

Opublikowano
Opublikowano

br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 18:00_________________________________________________ :hi:arson gdzie ty się podziewałeś taki szmat czasu :?: :naughty:

witam :hi:

Pablo masz racje trochę mnie tu nie było, odrabiam straty trochę tu napisaliście,

widzę że starzy wyjadacze zostali i troche nowych przybyło

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano
Opublikowano
:hi: odnośnie mojej rozmowy wczoraj z problemami mojego samochodu .Wymieniłem dzisiaj N75 i jak ręką odjął :good:,wszystko wróciło do normy
Opublikowano

Miałem jechać na sylwestra do tego hotelu.

br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 18:00_________________________________________________ :hi:arson gdzie ty się podziewałeś taki szmat czasu :?: :naughty:

Pablo masz racje trochę mnie tu nie było, odrabiam straty trochę tu napisaliście,

widzę że starzy wyjadacze zostali i troche nowych przybyło

Pozdrawiam wszystkich :)

Jak widzisz dużo się pozmieniało :wink4:

Przyjedź na spota bo trzeba nadrobić zaległości :naughty:

Opublikowano

Panowie mam pytanko. Możecie mi powiedzieć,czy to rondo pierwsze jadąc do Krakowa od strony Olkusza chyba Ofiar Katynia nadal jest rozkopane i czy korkuje sie tam nadal tak i czy dalej jest tam zakaz skrętu w lewo?

Za info z góry dzięki.

Opublikowano

witam :)

rondo sie korkuje ale najwiecej od atrony A4 :) od Olkusza nie ma tragedii ;)

dalej nie ma skretu w lewo :)

Opublikowano

Wielkie dzięki :hi:

Opublikowano

Dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 17:22_________________________________________________

!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.