Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Land Rover freelander 2 - i musze przyznać ze podoba mi sie ten samochód

szkoda tylko że takie plastikowe są

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli się ktoś na coś piszę to ja też, jest jeszcze troche czasu żeby dograć szczeguły, wiem że do kronach od nas z forum zawsze jedzie jakaś większa grupa więc można by się podpiąć[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:41_________________________________________________http://www.fmix.pl/album/58836/kronach-2010/1

można, chętnie :wink4: pojedziemy Sobie i pooglądamy piękne FURY :naughty:

Opublikowano

są proste , klasyczne,fakt wykończenie nie równa sie z audi ale dziś większość nowych aut idzie w plastik :confused4: mam nadzieje ze jednostka sprawdzona 2,2 w dieslu bedzie sie dobrze sprawować

Opublikowano

Jeśli się ktoś na coś piszę to ja też, jest jeszcze troche czasu żeby dograć szczeguły, wiem że do kronach od nas z forum zawsze jedzie jakaś większa grupa więc można by się podpiąć[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 23:41_________________________________________________http://www.fmix.pl/album/58836/kronach-2010/1

można, chętnie :wink4: pojedziemy Sobie i pooglądamy piękne FURY :naughty:

jesteśu siebie w sobote?

Opublikowano
  • Autor

siema :hi:

Opublikowano

siema :hi:

:siema:

dzisiaj środa :kox:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem Ja w Śordy nie piję :cool1: za to w Piątek :naughty:

Opublikowano

Tak tak w piątki to się tyra :naughty:

Opublikowano

siemanko :hi: nie ma to jak od 6 rano na szlifierce kątowej... ręce mi się trzesa jak bym co najmniej ze 3 lata dzien w dzien pil, a slysze tyle co 140-letnia babcia :sick3:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

siemanko :hi: nie ma to jak od 6 rano na szlifierce kątowej... ręce mi się trzesa jak bym co najmniej ze 3 lata dzien w dzien pil, a slysze tyle co 140-letnia babcia :sick3:

a co rezasz?

Opublikowano

a co rezasz?

w nowym dworze siedze w robocie i mam troche rzezby :wink4:

Cub gdzie robisz wydech? Bo w przyszlym tygodniu chce go wrzucic..

Opublikowano

a co rezasz?

jak to co ?!

R8 jak ten kolo z filmiku od Wąskiego

David uznał że to nie dużo roboty zmienić literkę z B na R i będzie R8 :naughty:

Opublikowano

a co rezasz?

jak to co ?!

R8 jak ten kolo z filmiku od Wąskiego

David uznał że to nie dużo roboty zmienić literkę z B na R i będzie R8 :naughty:

:decayed: to dopiero w poniedzialek sie biore za rezanko, kupilem juz R8 ale wywalam silnik i srodek, przerzucam z mojego bo w R8 chójówka :gwizdanie:

Opublikowano

:decayed: to dopiero w poniedzialek sie biore za rezanko, kupilem juz R8 ale wywalam silnik i srodek, przerzucam z mojego bo w R8 chójówka :gwizdanie:

No to ja też w swojego coś zarezam r-ósemki jadę po baterie R8 do pilota w kluczyk poskacze i może wejdzie niech ma niunia coś z górnej półki od razu się zrobi bardziej sportowo :naughty:

Opublikowano

No to ja też w swojego coś zarezam r-ósemki jadę po baterie R8 do pilota w kluczyk poskacze i może wejdzie niech ma niunia coś z górnej półki od razu się zrobi bardziej sportowo :naughty:

widzialem gdzies znaczek R8 ostatnio na allegro :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

z tego ci się dzisiaj dowiedziałem to zlot Kronach jest co dwa lata, czyli dopiero 2012

Opublikowano

dobre dla zamachowców:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:50_________________________________________________

z tego ci się dzisiaj dowiedziałem to zlot Kronach jest co dwa lata, czyli dopiero 2012

to cza w tym pojechaćgdzieśindziej

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.