nex Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 norbi3000 w czwartek będzie mi robił z tym tylnym błotnikiem, tak jak mówiłeś, wpyli się w ten zagięty element a bezbarwnym musi omalować cały błotnik żeby nie było widać. Krzyknął 250zł za wszystko. W czwartek popołudniu zostawiam auto, w sobotę odbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 norbi3000 w czwartek będzie mi robił z tym tylnym błotnikiem, tak jak mówiłeś, wpyli się w ten zagięty element a bezbarwnym musi omalować cały błotnik żeby nie było widać. Krzyknął 250zł za wszystko. W czwartek popołudniu zostawiam auto, w sobotę odbieram ja właśnie wczoraj odebralem auto od lakiernika i zrobil profi robote, ja za robote 2 blotnikow zaplacilem 300 zl plus bezbarwny i baza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 zapłaciłeś naprawdę niewiele, z tym że ja mam tylny błotnik a nie przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 nowy jestem w temacie audi ale juz od przyszlego tyg zaczne sie pojawiac he pozdro audicowcy Widzę że w końcu odezwałeś się na Krakowskich także i tutaj zapraszam na spota w najbliższy Czwartek norbi3000 ja też mam do roboty jeden błotnik, w Krk on jest :?: jak coś to daj namiary na niego tutaj albo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 nowy jestem w temacie audi ale juz od przyszlego tyg zaczne sie pojawiac he pozdro audicowcy norbi3000 ja też mam do roboty jeden błotnik, w Krk on jest :?: jak coś to daj namiary na niego tutaj albo pw w Dąbrowie Tarnowskiej jak coś to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwyk Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 W Dąbrowie Tarnowskiej są inne ceny usług, ale fachowcy bardzo dobrzy maja dośwaidczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a za ile byscie mi zrobli miejsca po naklejka a4 1.9 TDI poniewaz zostaly mi slady zdartego bezbarwnego a chce sie tego pozbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czy ktoś miałby chęć i czas zvagować mi jutro moje toczydło? - odwdzięczę się rzecz jasna:) Przestał jechać poniżej 2,5 tyś obrotów, dławi go, czasami szarpie i widać że cierpi ( po głowie chodzi mi przepływomierz, zawór n75, pompa paliwa, wtryski, turbina:/ ) Na środę jestem umówiony z mechaniorem i dobrze by było mieć więcej niż jedną diagnozę. Thank you from the mountain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Siema Widzę ze dużo nowych osób na krakowskich się pojawiło :good: Oby tak dalej panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przed chwilą chyba była Themonowa i młody Themon w TVN w związku z 7mld obywatelem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przed chwilą chyba była Themonowa i młody Themon w TVN w związku z 7mld obywatelem świata Potwierdzone , to była Justyna Themona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kurdę a co dopiero wyłączyłem fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przed chwilą chyba była Themonowa i młody Themon w TVN w związku z 7mld obywatelem świata coś mi się tak wydalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mam nadzieję że to nikt od nas z forum :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=226936.msg2709376#msg2709376 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Themonka )))) http://www.tvn24.pl/fakty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Themonka )))) http://www.tvn24.pl/fakty.html i Natanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi