Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

norbi3000 w czwartek będzie mi robił z tym tylnym błotnikiem, tak jak mówiłeś, wpyli się w ten zagięty element a bezbarwnym musi omalować cały błotnik żeby nie było widać. Krzyknął 250zł za wszystko. W czwartek popołudniu zostawiam auto, w sobotę odbieram

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

norbi3000 w czwartek będzie mi robił z tym tylnym błotnikiem, tak jak mówiłeś, wpyli się w ten zagięty element a bezbarwnym musi omalować cały błotnik żeby nie było widać. Krzyknął 250zł za wszystko. W czwartek popołudniu zostawiam auto, w sobotę odbieram

ja właśnie wczoraj odebralem auto od lakiernika i zrobil profi robote, ja za robote 2 blotnikow zaplacilem 300 zl plus bezbarwny i baza

Opublikowano

zapłaciłeś naprawdę niewiele, z tym że ja mam tylny błotnik a nie przód

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

nowy jestem w temacie audi ale juz od przyszlego tyg zaczne sie pojawiac he pozdro audicowcy

Widzę że w końcu odezwałeś się na Krakowskich :naughty: także i tutaj zapraszam na spota w najbliższy Czwartek :good:

:bry:

norbi3000 ja też mam do roboty jeden błotnik, w Krk on jest :?: jak coś to daj namiary na niego tutaj albo pw :wink4:

Opublikowano

nowy jestem w temacie audi ale juz od przyszlego tyg zaczne sie pojawiac he pozdro audicowcy

norbi3000 ja też mam do roboty jeden błotnik, w Krk on jest :?: jak coś to daj namiary na niego tutaj albo pw :wink4:

w Dąbrowie Tarnowskiej jak coś to PW

Opublikowano

W Dąbrowie Tarnowskiej są inne ceny usług, ale fachowcy bardzo dobrzy maja dośwaidczenie

Opublikowano

a za ile byscie mi zrobli miejsca po naklejka a4 1.9 TDI poniewaz zostaly mi slady zdartego bezbarwnego a chce sie tego pozbyc

Opublikowano

Czy ktoś miałby chęć i czas zvagować mi jutro moje toczydło? - odwdzięczę się rzecz jasna:)

Przestał jechać poniżej 2,5 tyś obrotów, dławi go, czasami szarpie i widać że cierpi :( ( po głowie chodzi mi przepływomierz, zawór n75, pompa paliwa, wtryski, turbina:/ )

Na środę jestem umówiony z mechaniorem i dobrze by było mieć więcej niż jedną diagnozę.

Thank you from the mountain.

Opublikowano
  • Autor

Siema :hi:

Widzę ze dużo nowych osób na krakowskich się pojawiło :good: :good: :good: Oby tak dalej panowie :hi:

Opublikowano

Przed chwilą chyba była Themonowa i młody Themon w TVN w związku z 7mld obywatelem świata

Opublikowano
  • Autor

Przed chwilą chyba była Themonowa i młody Themon w TVN w związku z 7mld obywatelem świata

:good:

Potwierdzone , to była Justyna Themona :kox:

Opublikowano

Kurdę a co dopiero wyłączyłem fakty :disgust:

Opublikowano

coś mi się tak wydalało :)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano
i Natanek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.