Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PABLO gdzie masz filmy z VAG :bicz3: :bicz3:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

:cool1:

edycja Dopisany: 26 Październik 2011, 22:23

Janusz, za***ista czapeczka :kox:

28282568.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: Majtki robią robotę :kox:

Opublikowano

28282568.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: Majtki robią robotę :kox:

:polew: :polew: :polew:

dobre

Opublikowano

Fanti kupilem samopoziom do mojego padla, duzo rezania?? (mam uchwyty, czujniki i centralke)

Opublikowano

Cuber naprawdę tak Cię to bawi że aż edytowałeś post jarko ?? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Cuber naprawdę tak Cię to bawi że aż edytowałeś post jarko ?? :kox:

źle wkleił fotkę wiec edycja musiała nastąpić :gwizdanie: :cool1:

a Ty sie co tak bulwersujesz? :naughty:

Opublikowano

Fanti kupilem samopoziom do mojego padla, duzo rezania?? (mam uchwyty, czujniki i centralke)

Rozumiem że wtyczki wszytskie też masz ?

Generalnie nie :wink4:

Najwięcej zabawy jest z ciagnięciem kabli do tyłu

ja to robiłem w A6 C6 w A4 B7 Cię krok po kroku nie poprowadzę bo kabli nie ciągnąłem przerabiałem tylko swoje ori xeny na skrętne ale to co innego. Elektrycznie to pewnie jota w jote to samo co w A6 ale jak i którędy puścić kable to musisz sam oblukać. Z przodu nie ma problemu bo jest przelotka w lewym nadkolu natomisat z tyłu nie wiem dokładnie. [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 11:33_________________________________________________Cuber nera rwie czy przeszło :naughty:

Opublikowano

Po 1 on nie wklejał żadnej fotki

Po 2 ta fotka była w odpowiednim do tego dziale

Po 3 dobrze sam wiesz że edycje posta jarko a co za tym idzie dodanie fotki zrobiłeś celowo

Po 4 Nie wiem co widzisz zabawnego w tym że ktoś uprawia sport, powiem Ci że siłownia to wiele wyrzeczeń, ciężka praca, odpowiednia dieta, regeneracja. Ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro po pracy jak sam nie raz pisałeś siadasz na komputer, włączasz gry, pijesz Ballantine's i tak mija twój dzień. Mnie interesuje coś innego niż Ciebie.

PS

Ja się nie bulwersuje, tylko nie rozumiem co w tym takiego zabawnego, wejdź na SFD - Sportowe forum dyskusyjne, wejdź do działu galeria i śmiej się z każdego który wkleja tam fotki w majtkach, czyli 100%. Jak o czymś nie masz pojęcia to nie próbuj na siłę być zabawny i dodawać mojej fotki celem "pośmiania się" bo wiesz że o to Ci chodziło. To tyle :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Cuber nera rwie czy przeszło :naughty:

szarpie to mnie głowa dzisiaj :wallbash:

Po 3 dobrze sam wiesz że edycje posta jarko a co za tym idzie dodanie fotki zrobiłeś celowo

Po 4 Nie wiem co widzisz zabawnego w tym że ktoś uprawia sport, powiem Ci że siłownia to wiele wyrzeczeń, ciężka praca, odpowiednia dieta, regeneracja. Ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro po pracy jak sam nie raz pisałeś siadasz na komputer, włączasz gry, pijesz Ballantine's i tak mija twój dzień. Mnie interesuje coś innego niż Ciebie.

PS

Ja się nie bulwersuje, tylko nie rozumiem co w tym takiego zabawnego, wejdź na SFD - Sportowe forum dyskusyjne, wejdź do działu galeria i śmiej się z każdego który wkleja tam fotki w majtkach, czyli 100%. Jak o czymś nie masz pojęcia to nie próbuj na siłę być zabawny i dodawać mojej fotki celem "pośmiania się" bo wiesz że o to Ci chodziło. To tyle :cool1:

1. Wklejał wiec nie kłam jak nie wiesz :gwizdanie: wkelił zły skrót stad został poprawiony

2. co to ma do rzeczy ?

3. nie prawda

4. uwierz że wiem coś o tym wiec po uj taki wywód ?

Zabawne sa Twoje majty i tyle :naughty:

Skad wiesz że nie mam pojęcia? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jeśli juz coś piszesz o tym co robię po pracy to najpierw sprawdź pare rzeczy a później pisz :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

Jarko nie potrafi fotki dodac ? :cool1: cos mi sie nie chce wierzyc w ta wersje :) .

Opublikowano

Cuber ja swoje powiedziałem i nie będę dalej wywodził w tym temacie.

Opublikowano

Ja tą fotke dodawałem wczoraj, a Cuber ją dzisiaj podlinkował czego celowo nie robiłem tylko wstawiłem w ori rozmiarze :tongue4:

Ot cała tajemnica :wink4:

I wstawiłem fote bo mi się czapeczka bardzo spodobała, na slipy nie zwracałem uwagi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarko nie potrafi fotki dodac ? :cool1: cos mi sie nie chce wierzyc w ta wersje :) .

Popatrz na wypowiedzi pod wczorajszym postem Jarka :cool1: jednoznacznie pokazuja ze fotka była a dzis nie była widoczna a więc został poprawiony post :cool1:

wobec tego w jaką wersje będziesz wierzył :mysli:

Opublikowano

Aaa to o to chodzi, link sie wysrał :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

NEX jeszcze raz Napiszę

Cuber ja swoje powiedziałem i nie będę dalej wywodził w tym temacie.

skoro mi coś zarzucasz to odpowiedź masz tutaj :

a teraz wypowiedzi pod wczorajszym Twoim foto które wrzucił Jarko! I Ja zrobiłem coś celowo? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Pod postem Jarka masz Swoją odpowiedz na temat Swojej fotki oraz post Pabla

28282568.jpg

Dzięki :cool1::naughty:

A majtek już nie pochwaliłeś :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Siedziałem na forum w dziale krakowskim do bodajże 23:30 i jarko fotki nie wstawiał, widział ją w innym dziale i po prostu napisał wypowiedź skierowaną do MNIE w krakowskich bo widział że jestem czego potwierdzeniem jest post PABLO gdzie cytuje jarko i fotki nie ma:

A majtek już nie pochwaliłeś :decayed: :decayed: :decayed:

PABLO chciał dowiedzieć się o co chodzi i wszedł zapewne w moją listę wysłanych wiadomości i zobaczył i stąd jego post.

Zresztą Cuber po co mam Ci cokolwiek udowadniać?? Wystarczy telefon do jarko bądź info na gg i masz załatwione. Nie moja sprawa i nie wnikam. Wiem co widziałem wczoraj bo mam oczy jeszcze zdrowe

Opublikowano
  • Autor

NEX umiesz czytać ? :cool1:

Ja tą fotke dodawałem wczoraj, a Cuber ją dzisiaj podlinkował czego celowo nie robiłem tylko wstawiłem w ori rozmiarze :tongue4:

Ot cała tajemnica :wink4:

I wstawiłem fote bo mi się czapeczka bardzo spodobała, na slipy nie zwracałem uwagi :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.