Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie potrzebuje kupic 4szt opon zimowych w rozmiarze R14/175/65 - uzwyki ! Ktos zna kogos/ lub sam ma na sprzedaz ? .

Ewentulanie polecic jakis sklep co handluje oponami - chodzi o Krakow oczywiscie.

p.s. Allegro zostawiam na sam koniec.

300-350zł 4szt 6-7mm 2007 rok Kleber, tydzień temu kupowałem w Krk od gościa ze wzgórz dla szwagra do golfa. Wiem że Miał jeszcze jakieś zestawy takie. Jak chcesz dam Ci namiar

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dorwałem klamki rs4 :kox: :kox:

Tylko znów będę zrzucał boczki, czwarty raz kuffa :decayed:

1876566120

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

btw spotykamy się gdzieś wcześniej i jedziemy wszyscy razem na ten zlot VAG, czy dopiero widzimy się na pasie :?: :?: :?:

Opublikowano

btw spotykamy się gdzieś wcześniej i jedziemy wszyscy razem na ten zlot VAG, czy dopiero widzimy się na pasie :?: :?: :?:

:hi: :hi: :hi: :hi: dołańczam się do pytania

Opublikowano

Cuber wczoraj tam byłem :naughty:

DSC06215.jpg

Opublikowano
  • Autor

Cuber wczoraj tam byłem :naughty:

DSC06215.jpg

:kox: :kox: :kox:

Ja chyba wole oglądnąć derby Manchesteru :gwizdanie: ale zobaczę , jak cos to się pojawię na pasie

Opublikowano

Nie wiedziałem że można tam wjechać, no to wiem gdzie teraz będzie się robiło sesyjkę :naughty:

:polew:

Opublikowano

Pany i Panie miałby ktośczas na podjechanie ze mną jutro czyli w poniedziałek o 9 rano do Bełtowskiego obejrzeć A5-tkę? Niby auto z ASO ale lepiej dmuchać na zimne a co dwie głowy to nie jedna. Jakby kto miał możliwość to proszę o kontakt na tel 728468430 bo do forum to nie będę miał dostępu - zaraz wsiadam w pociąg :naughty:

pozdro

Opublikowano

Ja ostatnio znajomej oglądałem auto pod ASO TOYOTA

http://otomoto.pl/toyota-auris-2-0-d-4d-sol-C20809513.html

auto cały prawy bok zmalowany podobno w serwisie, szpachla, prawie po 1 cm nas tylnym błotniku, auto serwisowane ale po kilkudniowym przestoju miało problem z zapalaniem. Akumulator dobry, kręcił tak jakby bez kompresji, za 4 razem się udało. Samochód tylko stoi w serwisie, ale salon za niego nie bierze żadnej odpowiedzialności - umowa komisowa

Opublikowano

:siema: z niedzielnym kacem

ściągał ktoś może battelfield 3 bete i ma instalkę? wlaśnie nabrałem ochoty żeby zainstalować i spróbować czy pójdzie mi na moim szpeju, i bete ściągnęli ze strony, f*ck :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Pany i Panie miałby ktoś czas na podjechanie ze mną jutro czyli w poniedziałek o 9 rano do Bełtowskiego obejrzeć A5-tkę? Niby auto z ASO ale lepiej dmuchać na zimne a co dwie głowy to nie jedna. Jakby kto miał możliwość to proszę o kontakt na tel 728468430 bo do forum to nie będę miał dostępu - zaraz wsiadam w pociąg :naughty:

pozdro

hmmmm zadzwonię :decayed:

:siema:

Opublikowano
Opublikowano

Panowie potrzebuje kupic 4szt opon zimowych w rozmiarze R14/175/65 - uzwyki ! Ktos zna kogos/ lub sam ma na sprzedaz ? .

Ewentulanie polecic jakis sklep co handluje oponami - chodzi o Krakow oczywiscie.

p.s. Allegro zostawiam na sam koniec.

300-350zł 4szt 6-7mm 2007 rok Kleber, tydzień temu kupowałem w Krk od gościa ze wzgórz dla szwagra do golfa. Wiem że Miał jeszcze jakieś zestawy takie. Jak chcesz dam Ci namiar

poszedl pw jakbys przypadkiem nie odczytal ;-) wiec mi wyslij namiar :decayed: thx

Opublikowano

poszło. Kurde przejechał bym się na zlot VAG :gwizdanie:

Opublikowano

:siema: z niedzielnym kacem

ściągał ktoś może battelfield 3 bete i ma instalkę? wlaśnie nabrałem ochoty żeby zainstalować i spróbować czy pójdzie mi na moim szpeju, i bete ściągnęli ze strony, f*ck :confused4:

Już od ponad tygodnia nie ma na stronie bety BF3.[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 12:22_________________________________________________

poszło. Kurde przejechał bym się na zlot VAG :gwizdanie:

No to przyjeżdżaj a nie myśl :gwizdanie:

Masz jednego pewniaka... Teraz nie będzie 3 osób :polew::decayed:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 12:23_________________________________________________http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?kat=32386&title=Marco-Simoncelli-nie-zyje&wid=13920010&[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 12:27_________________________________________________No nic jadę opłukać auto bo raczej nie będę go pucować bo 6,5 stopnia a miało być ciepło :angry:

Opublikowano
:hi: to kto sie wybiera i o której ? [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 13:04_________________________________________________Fantik jak bede jechał to zadzwonie :wink4:
Opublikowano

O 14:00 się zaczyna, ja tak jakoś będę z ekipą :cool1:

Opublikowano

PABLO czekaj na mnie to opłukamy razem :decayed:. Za chwilę wyjeżdżam więc do godziny będę na BP

Opublikowano

ManU 1-6 w plecy z szejkami :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.