Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie również musze komplet logów zrobić, bo mi też zaczął coś fochy stroić, przeładowuje i notlauf :kwasny:

Radekst przyczyn może być wiele, od zapieczonego turbo po nieszczelności na wężykach :wink: trzeba zapinać Vag'a

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To chyba najlepiej Ci wyskoczyć na obwodnice :)

Opublikowano

byłem parę tyg. temu.zrobiłem całą obwodnice ile tylko fabryka dała :decayed: U mnie auto pracuje w cały zakresie obrotow, jedynie przeladowuje i wrzuca go a awaryjny, gdy np. ciagne 2 do koncu wbijam 3 gaz do konca i przy 3800-3900 awaryjny, ale np. gdy na 3jce jade z jakas stała predkoscia i powiedzmy oborty 2,5tys. i dam do spodu to normalnie ciagnie bez przeladowania i awaryjnego trybu, takze wydaje mi się że u mnie winą nie jest zapieczone VTG tylko, albo map-sensor znów się uj***ł olejem, albo jakieś klocki, zaworki lub inne hujki :wink:

Opublikowano

a masz tam oli-catch tanka ?

Opublikowano
a masz tam oli-catch tanka ?

nie maju

Opublikowano

tylko najpierw tego vaga trzeba miec.. :decayed:

masz moze radimm vaga? bo moglibysmy zrobic rundke na spocie jak Ty tez masz problemy :tongue:

a widze ze ogarniasz temat :wink:

Opublikowano

to montuj ;-) nie wolisz do kogoś podjechać aby Ci przetrzepał auto i znalazł przyczynę ?

Opublikowano

Albo jeśli będzie w czwartek Lennox z kablem to się przejedziemy, i wrzuce logi do działu diagnostyki, albo podajde do Daniela na biskupińską i zobaczy co go boli.

Co do catch tanku no trzeba coś pomyśleć, tylko ostatnio mało czasu. Pewnie jak się cieplej zrobi to się coś porzeźbi :wink:

Radekst, kabel mam ale bateria w laptopie nie trzymie, chyba że masz ze 2km przedłużacza to możemy spróbować :decayed:

Opublikowano
Pablo tez jezdził z przyciemnionymi szybami przez ponad rok :)

no chyba ze juz jest przerbione

Ponad 2 lata ale po ostatniej akcji z niebieskimi trochę się wkur. i zerwalem tył.

Pozdro z imprezy u Boserona.

Leje się dużo wódki :kox:

Opublikowano
Albo jeśli będzie w czwartek Lennox z kablem to się przejedziemy, i wrzuce logi do działu diagnostyki, albo podajde do Daniela na biskupińską i zobaczy co go boli.

Co do catch tanku no trzeba coś pomyśleć, tylko ostatnio mało czasu. Pewnie jak się cieplej zrobi to się coś porzeźbi :wink:

Radekst, kabel mam ale bateria w laptopie nie trzymie, chyba że masz ze 2km przedłużacza to możemy spróbować :decayed:

ja bym mogl lapka zalatwic jakby cos :wink:

no chyba ze z Lennoxem pogadamy, mi juz kasowal w ten czwartek blad poduchy wiec mozna na chlopaka liczyc :thumbup1::decayed:

Opublikowano
Pablo tez jezdził z przyciemnionymi szybami przez ponad rok :)

no chyba ze juz jest przerbione

Ponad 2 lata ale po ostatniej akcji z niebieskimi trochę się wkur. i zerwalem tył.

Pozdro z imprezy u Boserona.

Leje się dużo wódki :kox:

a dziwki i koks jest?

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

kurde tylko -11C :thumbdown: miało być -19, oszukali mnie bandyci z pogody

Opublikowano

Jeszcze mi mało ! Weź sobie przy takiej temp siadz u mnie na skorze :) Nawet mucha nie siada :)

Opublikowano

Ogr, a Ty nie masz grzania?

Opublikowano

widzisz, wersja z Francji. Full elektryczne fotele regulowane w każdej płaszczyźnie a zaoszczedzili na grzaniu :/ Mam wiązkę i mam maty ale montowałem kiedyś w 80-te i wiem ile z tym roboty ;-)

Opublikowano

chcesz zimą ciepłe jajka to bierz sie za robotę :wink::decayed:

Opublikowano

trzeba kubły kupić a nie z plackami jeździć ;-)

Opublikowano
:hi: w ten piękny mroźny dzień .miłego dnia
Opublikowano

Witam!

Panocki nie chce ktoś kupić moich 17'? :naughty:

dz8.jpg

felm.jpg

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Opublikowano

Hahahha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.