Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fejs się wysypał to nie mam jak sprawdzić ale na pewno nie od Ciebie to wziąłem :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:jerk::jerk::jerk:
Opublikowano

jakbym takiego gnoja złapał z rns-em oj oj...... do tej pory nie słyszałem zeby te radyjka dzwigali..... gdzie to było dokładnie w krakowie na jakiej ulicy i kiedy ?

Opublikowano

Rysiek z Klanu

- słuszny cel :naughty: i prawie jak Gary Oldman :grin::grin::grin:
Opublikowano

:hi:

gruszka Wszystkiego NAJlepszego:wink:

Opublikowano
witam wszystkich,

dzisiaj w nocy ktos mi zwinal RNS'a z mojego A4 :/

mialem go doslownie 3 tygodnie....

Jezeli ktos by slyszal o jakims promocyjnym RNS w Krakowie, to bede wdzieczny za info. W napedzie byla nagrana plyta z automapa 2012r.

przykre :kwasny: mojemu znajomemu 2 razy z rzędu z A3 8p0 po lifcie ukradli :kwasny:

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

Gruszka:wink: wszystkiego najlepszego przyjacielu

Opublikowano
tak, skończyłem sezon na dystansie przód 13mm tył 15mm, ale od kwietnia do wrzesnia/października latałem bez dystansów :decayed:

Tak ale u mnie przy gwintcie i glebie na 62,5mm od ziemi już jak mam ET35 to z tyłu potrzebuję dystans bo przyciera lekko opona o sprężynę ;-)

przy ET35 przycciera od wewnątrz? 17'? Jaką Ty masz szerokość tej felgi? Trochę w szoku jestem :decayed:

Gwint jest kapkę szerszy niż zwykły zawias. Na 1BE nie miałem problemu. Zresztą jak gwint był w górze to tez nie było problemu, a już przy ziemi ciut przycierało. Szerokość felgi aktualnej 17" mam 8". Na 19" mam 8.5" i ET 35 i wygląda tak bez dystansu hehe:

Audi A4 B5 – Regulacja gwintu | Audi moją pasją

audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_03.jpg

Opublikowano
tak, skończyłem sezon na dystansie przód 13mm tył 15mm, ale od kwietnia do wrzesnia/października latałem bez dystansów :decayed:

Tak ale u mnie przy gwintcie i glebie na 62,5mm od ziemi już jak mam ET35 to z tyłu potrzebuję dystans bo przyciera lekko opona o sprężynę ;-)

przy ET35 przycciera od wewnątrz? 17'? Jaką Ty masz szerokość tej felgi? Trochę w szoku jestem :decayed:

Gwint jest kapkę szerszy niż zwykły zawias. Na 1BE nie miałem problemu. Zresztą jak gwint był w górze to tez nie było problemu, a już przy ziemi ciut przycierało. Szerokość felgi aktualnej 17" mam 8". Na 19" mam 8.5" i ET 35 i wygląda tak bez dystansu hehe:

Audi A4 B5 – Regulacja gwintu | Audi moją pasją

http://audi.pacula.eu/wp-content/gallery/audi-a4-b5-regulacja-gwintu/audi_a4_b5_krecimy_gwintem_2_03.jpg

hehe no to faktycznie małe ET potrzebujesz :decayed: przynajmniej u Ciebie koła nie będą nigdy schowane w nadkola :wink:

Opublikowano

niby tak ale ma to ten minus że nie mogę dorwać 215 w 19" w rozsądnej cenie, a obawiam się czy 225 tam wejdzie bez przycierania ;-)

Opublikowano

ť Poważna dziura w telewizorach Samsunga -- Niebezpiecznik.pl --

Szajsung atakuje ;)

Uważajcie żeby nie oglądać swoich filmów z sypialni na Szajsungach... :naughty:

Cały czas powtarzam że szajsung robi(ł) dobre tylko pamięci i ewentualnie monitory LCD!

Opublikowano
niby tak ale ma to ten minus że nie mogę dorwać 215 w 19" w rozsądnej cenie, a obawiam się czy 225 tam wejdzie bez przycierania ;-)

najwyżej się dotrze trochę :decayed: a jak z dostępnością 215? Ja jak nie sprzedam swoich felg to szukam na lato gumy 215

a kutwa sory jak pisałem tego posta w glowie mialem ze ty szykasz 205, dupneło mi sie :decayed:

Opublikowano

radzę uważać na jakiekolwiek transakcje z użytkownikiem o nicku: karbonek , jakiś tydzień temu wysłałem mu alternator do audi A4 B5 , alternator w idealnym stanie, ale karbonek wymyślił że jest skrzywiona ośka o jakieś setne części milimetra bo sprzęgiełko niby lekko pływało, nawet nagrał filmik w dużym powiększeniu gdzie coś minimalnie było widać, po za tym również był problem gdyż mój alternator był valeo (oczywiście dostał zdjęcia alternatora i widział numery itd.) ale stwierdził że chciał Boscha a nie valeo i że go oszukałem i chce zwrotu, no ok nikogo nie oszukałem ale jak chce zwrócić to nie będę mu robił problemów z tym że nie zgodziłem się na zwrot kosztów wysyłki bo valeo czy bosch to bez róznicy oba psują a alternator nie był uszkodzony, początkowo nie miał nic przeciwko że nie zwrócę za wysyłkę, tylko napiał że ma nadzieje że zmienię zdanie i chociaż oddam za przesyłkę w jedną stronę. Alternator wrócił do mnie i zaraz jak tylko mogłem zrobiłem przelew zwrotny. Alternator sprawdzałem w domu i nie widzę żadnych wad ani aby ośka była krzywa czy coś w tym rodzaju. Dzisiaj napisał że pieniądze doszły, natomiast straszy mnie policją o 20 zł i że go wprowadziłem w błąd i oszukałem.

nie jestem oszustem a alternator jest 100% sprawny, mogę kiedyś nawet podjechać z nim na spota i każdy zobaczy że jest w idealnym stanie i nie ma się do czego przyczepić, piszę to gdyż nie chce być posądzony o naciąganie forumowiczów gdyż są to pomówienia a pewnie niedługo karbonek założy jakiś temat na forum lub tym podobne oczerniając moją osobę... :kwasny:

Opublikowano

no no, sąd rozstrzygnie te 20zł :decayed:

Opublikowano
jakbym takiego gnoja złapał z rns-em oj oj...... do tej pory nie słyszałem zeby te radyjka dzwigali..... gdzie to było dokładnie w krakowie na jakiej ulicy i kiedy ?

Na Ugorku... Z niedzieli na poniedzialek zdarzenie mialo miejsce.

Opublikowano
  • Autor

G R U S Z K A Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :)

Opublikowano
radzę uważać na jakiekolwiek transakcje z użytkownikiem o nicku: karbonek , jakiś tydzień temu wysłałem mu alternator do audi A4 B5 , alternator w idealnym stanie, ale karbonek wymyślił że jest skrzywiona ośka o jakieś setne części milimetra bo sprzęgiełko niby lekko pływało, nawet nagrał filmik w dużym powiększeniu gdzie coś minimalnie było widać, po za tym również był problem gdyż mój alternator był valeo (oczywiście dostał zdjęcia alternatora i widział numery itd.) ale stwierdził że chciał Boscha a nie valeo i że go oszukałem i chce zwrotu, no ok nikogo nie oszukałem ale jak chce zwrócić to nie będę mu robił problemów z tym że nie zgodziłem się na zwrot kosztów wysyłki bo valeo czy bosch to bez róznicy oba psują a alternator nie był uszkodzony, początkowo nie miał nic przeciwko że nie zwrócę za wysyłkę, tylko napiał że ma nadzieje że zmienię zdanie i chociaż oddam za przesyłkę w jedną stronę. Alternator wrócił do mnie i zaraz jak tylko mogłem zrobiłem przelew zwrotny. Alternator sprawdzałem w domu i nie widzę żadnych wad ani aby ośka była krzywa czy coś w tym rodzaju. Dzisiaj napisał że pieniądze doszły, natomiast straszy mnie policją o 20 zł i że go wprowadziłem w błąd i oszukałem.

nie jestem oszustem a alternator jest 100% sprawny, mogę kiedyś nawet podjechać z nim na spota i każdy zobaczy że jest w idealnym stanie i nie ma się do czego przyczepić, piszę to gdyż nie chce być posądzony o naciąganie forumowiczów gdyż są to pomówienia a pewnie niedługo karbonek założy jakiś temat na forum lub tym podobne oczerniając moją osobę... :kwasny:

pisał do mnie z 10 PW, że chce ode mnie alternator, bo kupił na forum z krzywą ośką:facepalm: To już wiem żeby mu go nie sprzedawać :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.