Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz dystanse do tego ?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak, skończyłem sezon na dystansie przód 13mm tył 15mm, ale od kwietnia do wrzesnia/października latałem bez dystansów :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
tak, skończyłem sezon na dystansie przód 13mm tył 15mm, ale od kwietnia do wrzesnia/października latałem bez dystansów :decayed:

Tak ale u mnie przy gwintcie i glebie na 62,5mm od ziemi już jak mam ET35 to z tyłu potrzebuję dystans bo przyciera lekko opona o sprężynę ;-)

Opublikowano
siemka ALL ;) kur..... ta wydajność aku pokazywana na mmi jest do bani.... raz mi pokazuje naładuj aku a drugi raz ze stan gotowosci to 60 % i o co tutaj caman ?

Zaczął wariować po mojej jeździe :decayed:

Opublikowano

witam wszystkich,

dzisiaj w nocy ktos mi zwinal RNS'a z mojego A4 :/

mialem go doslownie 3 tygodnie....

Jezeli ktos by slyszal o jakims promocyjnym RNS w Krakowie, to bede wdzieczny za info. W napedzie byla nagrana plyta z automapa 2012r.

wj2K5.png

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano

w B6 nie ma podwójnego ryglowania?? :shock3:

Opublikowano
w B6 nie ma podwójnego ryglowania?? :shock3:

koles wszytsko przez okno musial zrobic.... przy probie otwierania drzwi ryzykowal wlaczeniem alarmu...

Opublikowano

pytam czy w B6 jest podwójne ryglowanie, tzn że po zamknięciu auta nie otworzysz go klamką z wnętrza auta. Jeżeli jest to musiał wpełznąć oknem - raczej by się bał, jeżeli nie ma otworzył klamką od wewnątrz.

Opublikowano
pytam czy w B6 jest podwójne ryglowanie, tzn że po zamknięciu auta nie otworzysz go klamką z wnętrza auta. Jeżeli jest to musiał wpełznąć oknem - raczej by się bał, jeżeli nie ma otworzył klamką od wewnątrz.

jezeli chodzi o podwojne ryglowanie to nawet nie wiem czy jest w b6.

A wspomnialem o alarmie, bo wydaje mi sie ze nawet nie probowal otwierac drzwi od srodka, poniewaz widzial ze swieci sie ori lampka od alarmu.

Opublikowano

Czy masz podwójne ryglowanie widzisz po tym, że jak zamkniesz się w aucie i chcesz wyjść ciągnąc za klamkę to nic to nie daje i z auta nie wyjdziesz.

A wspomnialem o alarmie, bo wydaje mi sie ze nawet nie probowal otwierac drzwi od srodka, poniewaz widzial ze swieci sie ori lampka od alarmu.

no a czujek ruchu w aucie nie masz? alarm działa tylko na otwarcie drzwi? :thumbdown:

Opublikowano

skubaniec. przyczatuj na gumtree i tablica tam jest duzo lewego sprzętu.:kwasny:

Opublikowano

Tak ale u mnie przy gwintcie i glebie na 62,5mm od ziemi już jak mam ET35 to z tyłu potrzebuję dystans bo przyciera lekko opona o sprężynę ;-)

przy ET35 przycciera od wewnątrz? 17'? Jaką Ty masz szerokość tej felgi? Trochę w szoku jestem :decayed:

Opublikowano
:hi: Gdzie wy tu w Krakowie zaopatrujecie sie w cześci do swoich audi? najlepiej w miare pewne miejsca:hi:
Opublikowano

złodziej

Co może ty to pokazywałeś??:naughty:

Opublikowano
:hi: Gdzie wy tu w Krakowie zaopatrujecie sie w cześci do swoich audi? najlepiej w miare pewne miejsca:hi:

Mój mechanik zaopatruje się tutaj - Group Auto Union Polska Sp. z o.o. Wiadomo jednak że ma inne ceny części niż odbiorca detaliczny...

Opublikowano

:hi:

Potwierdzam B6 zamkniętego z pilota nie da się otworzyć od środka (przynajmniej mojego), lepiej mieć nawet najprostszą czujkę ruchu. Szkoda rns :(

Czy masz podwójne ryglowanie widzisz po tym, że jak zamkniesz się w aucie i chcesz wyjść ciągnąc za klamkę to nic to nie daje i z auta nie wyjdziesz.

no a czujek ruchu w aucie nie masz? alarm działa tylko na otwarcie drzwi? :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.