Wąski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie a tak drogą przypomnienia sprzedaż mojej B6 jest wciąż aktualna jeszcze nie sprzedana/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie a tak drogą przypomnienia sprzedaż mojej B6 jest wciąż aktualna jeszcze nie sprzedana/?? czekam wciąż na decyzje jednego klienta, oglądał, stwierdził, że podoba mu się, ma podjąć decyzję przez święta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie a tak drogą przypomnienia sprzedaż mojej B6 jest wciąż aktualna jeszcze nie sprzedana/?? czekam wciąż na decyzje jednego klienta, oglądał, stwierdził, że podoba mu się, ma podjąć decyzję przez święta.. miałbyś quattro to już pewnie byś dawno sprzedał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie a tak drogą przypomnienia sprzedaż mojej B6 jest wciąż aktualna jeszcze nie sprzedana/?? czekam wciąż na decyzje jednego klienta, oglądał, stwierdził, że podoba mu się, ma podjąć decyzję przez święta.. miałbyś quattro to już pewnie byś dawno sprzedał ;-) na quattro to ja szykuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zdrowych i wesołych Świąt!! ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- miałbyś quattro to już pewnie byś dawno sprzedał ;-) na quattro to ja szykuję się Wreszcie zmądrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Swiąt p.s. nastęna też bęzie Q bo w zimie jest fun większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moja następna też będzie z Q:kox: ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Ale co wam z Q teraz jak idzie lato właśnie pokazywali długoterminową prognozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesólych Świat zdrowia, aby mozna było robic km, radości z jazdy, szczęścia na drodze oraz rozsądku dla innych kierowców oraz QUATTRO dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 I 500,000 poszło z dymem - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Masakra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 I 500,000 poszło z dymem - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetuMasakra!! widziałem już wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Smacznego karpia koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Smacznego karpia koledzy i pamiętajcie: RYBKA LUBI PŁYWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moja następna też będzie z Q:kox: Ale co wam z Q teraz jak idzie lato właśnie pokazywali długoterminową prognozę Quattro ma przewagę w każdych warunkach, tylko i bardziej ślisko tym większą ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- Wesólych Świat zdrowia, aby mozna było robic km, radości z jazdy, szczęścia na drodze oraz rozsądku dla innych kierowców oraz QUATTRO dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie Wszystkiego co najlepsze. Wesołych Świąt. P. S. Nie kupuj cię Quattro - to w ogóle nie jedzie :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- Widze ze wszyscy ida w moje slady z myslami nad quattro!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie co powiedzie by zrobić pasterkę gdzieś na pasie i spota audikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie co powiedzie by zrobić pasterkę gdzieś na pasie i spota audikami Przed 12-tą mogę gdzieś podjechać, auto się przewietrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No to są 2 osoby, ktoś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- Widze ze wszyscy ida w moje slady z myslami nad quattro!!!! Ja ten ślad obrałem już wcześniej PS Świetny podpis ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- I 500,000 poszło z dymem - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetuMasakra!! Skoro nie próbował zgubić palącej opony w czasie jazdy to jak się zatrzymał to mógł wszystkie paski rozładować i odpiąć konia bo naczepa to już i tak nie do uratowania była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi