fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To sie swieta ladnie zaczely..Banda skur****now zrobila sobie u mnie na osiedlu przechadzkę w nocy i kopali w lusterka w autach, u mnie tylko jest szklo zbite, wiec musze wklad wymienic, ale inni maja polamane a dodatkowo jeden sasiad mial jszcze drzwi porysowane Co chwile sie tu cos dzieje, jak nie wybijaja szyby to albo tna opony maczetami, albo lamia lusterka, albo kradna dekielki. Juz tyle razy bylo wszystko zglaszane ale oczywiscie patrolow nie ma przeprowadź się
PABLO Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 hmmm to mi troszkę namieszałeś ... myślałem finalnie o TomTom w modelach "VIA 135 M EU" lub "25 START EU", bo te z najwyższej półki jednak odpuściłem. mnie interesuje tylko to żeby była w miarę duża (to właśnie chcę zobaczyć organoleptycznie jakie są różnice na żywo w tych calach) oraz żeby były dokładne mapy PL i dożywotnia aktualizacja map nie kosztująca dużo (a najchętniej darmowa) i aby miała choć trochę pełnej Europy - np choćby tylko Słowacja/Czechy/Niemcy/Austria/Włochy... Blututy, odtwarzacze dvd/mp3, kamerki i radia wbudowane czy inne cuda mi nie są potrzebne w ogóle. patrzę teraz to ten model który poleciłeś i cenowo jest sporo tańszy w porównaniu do tych dwóch TomTomów które podałem wyżej. Jak tam wygląda sprawa z mapami innych krajów i aktualizacją? Najważniejsze że jest na windowsie a nie systemie linux jaki ma w sobie TomTom i nie możesz innych map zainstalować, za to na windowiskie możesz zainstalować praktycznie każdą mapę, AM, TomTom, iGo itd, Sprzętowo nawigacja jest bardzo dobra ale nie ma w sobie map, jest odblokowana więc nic nie tracisz gwarancji jak sobie instalujesz mapę, najlepiej 8GB kartę wrzucasz AM na PL i Europę bo europę ma też bardzo dobrą ponieważ korzysta z tych samych adresów na Garmin, od tego samego dostawcy map jakim jest Navteq a na PL oczywiście nasza firma aktualizuje. Jak coś to służę pomocą jak będzie potrzebna mapa. Raz na pół roku wystarczy sobie z aktualizować. ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- przeprowadź się Radek chyba nie wynajmuje i mieszka z rodzinką jeśli dobrze kojarzę ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- Dziwne te święta, wczoraj byłem na 4h w pracy i ochrona się napierdzielała z typami przy kasach w sklepie, dobre mortal kombat było, interwencja przyjechała dopiero po 10 minutach a policja niebieską pandą po 30 minutach i było już po wszystkim jak im zwiali Świąteczny nastrój
AdoKrycha007 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Najważniejsze że jest na windowsie a nie systemie linux jaki ma w sobie TomTom i nie możesz innych map zainstalować, za to na windowiskie możesz zainstalować praktycznie każdą mapę, AM, TomTom, iGo itd, Sprzętowo nawigacja jest bardzo dobra ale nie ma w sobie map, jest odblokowana więc nic nie tracisz gwarancji jak sobie instalujesz mapę, najlepiej 8GB kartę wrzucasz AM na PL i Europę bo europę ma też bardzo dobrą ponieważ korzysta z tych samych adresów na Garmin, od tego samego dostawcy map jakim jest Navteq a na PL oczywiście nasza firma aktualizuje.Jak coś to służę pomocą jak będzie potrzebna mapa. Raz na pół roku wystarczy sobie z aktualizować. dzięki to wezmę tego Modecom Freeway MX3 HD. pytanie którą wersję (ze sklepu Twojego kumpla, który poleciłeś - czy można na Dywizjonu podbić po odbiór osobisty? mam rzut beretem ) 1) http://bimix.pl/modecom-nawigacja-freeway-mx3-hd-p-42702.html 2) http://bimix.pl/modecom-nawigacja-freeway-mx3-hd-ampl-p-42701.html Na Alledrogo znalazłem jeszcze jakąś inną wersję tego modelu - MODECOM Freeway MX3HD + AutoMapa Europa ? Już się trochę pogubiłem
PABLO Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zapytam się go we wtorek jaką może zrobić cenę bo coś drogo ma, ostatnio kolegę wysłałem do Bitcomputer na św krzyża i mieli ten sam model za 330-340zł Tamte dwie wersje są droższe bo mają ori automapę. NAWIGACJA GPS MODECOM FREEWAY MX3 NAJTANIEJ PL (4153168933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Są dwie wersję bez HD i z HD patrz na rozdzielczość ekranu. Pogadamy po świętach na PW
AdoKrycha007 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ok to ja wolę tą z HD - odezwę się w tygodniu na pw, bardzo mi pomogłeś, thx
michail55 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To sie swieta ladnie zaczely..Banda skur****now zrobila sobie u mnie na osiedlu przechadzkę w nocy i kopali w lusterka w autach, u mnie tylko jest szklo zbite, wiec musze wklad wymienic, ale inni maja polamane a dodatkowo jeden sasiad mial jszcze drzwi porysowane Co chwile sie tu cos dzieje, jak nie wybijaja szyby to albo tna opony maczetami, albo lamia lusterka, albo kradna dekielki. Juz tyle razy bylo wszystko zglaszane ale oczywiscie patrolow nie ma przeprowadź się znajdz parking strzezony! co to za osiedle?
-RamzeS- Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 N.h. - jagiellonskie To kup sobie rower i trzymaj w mieszkaniu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
michail55 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 musisz radek koniecznie sobie znalezc parking strzezony gdzies bo szkoda auta nast razem nie bedzie felg albo czegos jeszcze
OGr Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 musisz radek koniecznie sobie znalezc parking strzezony gdzies bo szkoda auta nast razem nie bedzie felg albo czegos jeszcze Chyba lepiej ubezpueczyc.
-RamzeS- Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja myślę ze powinien sprzedać wtedy będzie spał spokojnie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Komu polar ? http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/#post4213795
-RamzeS- Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Siema. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Ja musze kupić nowy polar oddałem swojego do pralni i wyprali go chyba z kurą bo jest cały w pierzu a odbierajac go nie zauważyłem. Za chu... nie idzie tego ściągnąć Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
fantowski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Siema. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Ja musze kupić nowy polar oddałem swojego do pralni i wyprali go chyba z kurą bo jest cały w pierzu a odbierajac go nie zauważyłem. Za chu... nie idzie tego ściągnąć Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 N.h. - jagiellonskie mam garaż do wynajęcia w okolicy
OGr Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 N.h. - jagiellonskie mam garaż do wynajęcia w okolicy Chetnie wynajme o ile gdzies w poblizu zachodnich Azorow ;-)
fantowski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 N.h. - jagiellonskie mam garaż do wynajęcia w okolicy Chetnie wynajme o ile gdzies w poblizu zachodnich Azorow ;-) zapomnij
Cuber Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wesołych Świiąt Panowie ps. dziś juz odpoczynek od %
Rekomendowane odpowiedzi