Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powitać :hi:
FANTOMAS Bądź grzeczny ;)

---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ----------

No to dojechałem....

...do Legnicy...:/

http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/y2a3eqeg.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/enazahu3.jpg

:kwasny:

Karol kiedy grill?:wink:

Nie, grilla nie bede zmieniał...ten jest dobry...;)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajna fota ;-) Dzekson, dokładek nie malujesz w kolor ?

Opublikowano
  • Autor

Kercziak :facepalm: wspołczuje

Opublikowano

:hi: cześć

KERCZI współczuję.....

Opublikowano

No to dojechałem....

...do Legnicy...:/

No to witam w klubie!! Za 10 lat jazdy do Niemiec busami trafiłem w okolicy:

1) kilkanaście razy lis (bądź kuna, pies, kot, zając cokolwiek mniejszego od koła - to się nawet nie zatrzymywałem, tylko auto troche podskoczyło)

2) 3 razy sarna (jedna uciekła - bardzo podobna do Twojej choć nie sądzę że to ta sama :grin: Dwie na miejscu zostały)

3) jeden dzik (pół przodu straciłem przez skurczybyka)

4) jeden w c**j duży ptak - coś podobne do orła - zrobił wgniotke wielkości piłki do kosza nad przednią szybą :whistling:

Całe szczęście że to auta firmowe były (i tu głęboki ukłon w stronę Boserona).

Szkoda że Ci się to przytrafiło. Szkoda Twoich nerwów i auta :kwasny:

Gdybyś potrzebował pomocy, to dzwoń :hi:

Opublikowano

KERCZI współczuje Tobie i Danielowi..

Opublikowano

Karol kaaaarwa :kwasny:

łaczę się w bólu

Tak jak Tarnsit pisze ta trasa jest z tego znana. Zero siatki wzdłuż drogi. Ja robiłem tą trasę kilkadziesiąt razy i nie było żebym nie widział plamy krwi na jezdni jakby ktoś z wiadra chlusnął. Sam miałbym też taką przygodę z sarenką właśnie w tych okolicach gdzie ty. Popierdzielam i nagle widzę w światłach lamp że na zewnętrznej krawędzi rowu oddzielającego jezdnię stoi taka pipa i się buja gotując się żeby przeskoczyć ten rów. Sobie myślę jak nic jeleń sobie znalazł młodszą i chudszą i teraz mi się głupia pipa z rozpaczy rzuci pod koła ale na szczęście zdążyłem myknąć zanim się zdecydowała. Generalnie ta trasa po nocy jest mało bezpieczna jeśli chodzi o takie przygody.

...jeden w c**j duży ptak - coś podobne do orła - zrobił wgniotke wielkości piłki do kosza nad przednią szybą :whistling:

Czy składając wniosek o odszkodowanie podając przyczynę wypadku zaśpiewałeś " ...widziałem ooorła cień..."

Opublikowano

Osz damn… Lipa Kerczi. Przód zawsze do podreperowania (jeszcze na tym zarobisz?), ale problem głupi jak się ma inne rzeczy na głowie.

Sorry za zawracanie d*py w takiej sytuacji.

Opublikowano

Kerczi współczuje... sam mam obsesje na punkcie saren... w tamtym roku 3 razy mi wyskoczyły na drogę, w tym już 2 :/

---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ----------

Fajna fota ;-) Dzekson, dokładek nie malujesz w kolor ?

Nie, nie :D będę się starał pokazać, ze a4 bez dokładek w kolorze też może dobrze wyglądać :wink:

Opublikowano
ale na pewno niższa koza niż koza nexa :grin:

Mnie tamten rok nauczył że już taki głupi nie będę kiedy to zawieszałem się na przejazdach kolejowych i szurałem spodem na byle nierównościach, już nie powiem jak wiozłem znajomków na wesele i zawiesiłem się na progu, nie nie dziękuje postoje, teraz mam 1.2cm wyżej gwint i niczym się nie przejmuje,a różnica wizualna żadna

Opublikowano
ale na pewno niższa koza niż koza nexa :grin:

Mnie tamten rok nauczył że już taki głupi nie będę kiedy to zawieszałem się na przejazdach kolejowych i szurałem spodem na byle nierównościach, już nie powiem jak wiozłem znajomków na wesele i zawiesiłem się na progu, nie nie dziękuje postoje, teraz mam 1.2cm wyżej gwint i niczym się nie przejmuje,a różnica wizualna żadna

:drinks::peace::wink:

Opublikowano
Przód zawsze do podreperowania (jeszcze na tym zarobisz?),

Dziękuje za jakikolwiek zarobek jak auto jest już bite i przy sprzedaży już nie bedzie płakał

Opublikowano

Chodzi mi o to, że lepiej przód niż tył/bok w jakichkolwiek innych okolicznościach bo zawsze można dorwać części całe w kolorze zamiast klepać. Potem to już kwestia klienta, ale mogą mierzyć, cuda robić a lakier wciąż będzie oryginalny.

Opublikowano
Chodzi mi o to, że lepiej przód niż tył/bok w jakichkolwiek innych okolicznościach bo zawsze można dorwać części całe w kolorze zamiast klepać. Potem to już kwestia klienta, ale mogą mierzyć, cuda robić a lakier wciąż będzie oryginalny.

no i śruby mocujące błotnik zamalujesz jak fabryka

Opublikowano

Karol łącze się z Tobą w bólu :wink:

---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

Panowie kiedy jedziemy na KARTY ????

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

no i śruby mocujące błotnik zamalujesz jak fabryka

On nie ale Gruszka tak :wink:

Opublikowano
:hi: hejka
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
:bry:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.