Radekst Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 również dziękuję Panowie za spota i wielkie dzieki Fanta za pomoc, wreszcie to auto zaczyna wygladac tak jak powinno
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 dzięki Panowie za spocika nowe inspiracje ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- również dziękuję Panowie za spota i wielkie dzieki Wąski za pomoc, wreszcie to auto zaczyna wygladac tak jak powinno spoko
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Taaa, najprędzej do tego że po 2 latach skrzynię trzeba będzie wymienić ruks a przypadkiem nie padają w zmodzonych GT-R'ach??
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 żartowniś p.s malowałeś całe auto ? z srebrnego na czarne ?
Radekst Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 nie, to 'moja byla', musze zaktualizowac podpis w weekend robie polerke to przy okazji jakas sesje sie zrobi i wrzuce aktualna miniaturke ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- nowe lampeczki
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 również dziękuję Panowie za spota i wielkie dzieki Fanta za pomoc, wreszcie to auto zaczyna wygladac tak jak powinno nie ma za co polecam się na przyszłość aaaaa i zmień podpis bo razi i wrzuć filmik
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jak siostry na fotce za niedługo to Ty dopiero siostry zobaczysz że będziesz musiał fap fap fap fap fap fap fap fap
Radekst Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 powoli powoli i starsza siostra tez bedzie taka ładna Fanta, na pewno wrzucic? tablice widoczne ale ladnie wyszla na filmiku
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 za niedługo to Ty dopiero siostry zobaczysz że będziesz musiał fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap i jadyyymyyy
Radekst Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 wrzucilem, ale z chwila wrzucenia filmikow na YT pogorszyla sie strasznie jakosc, nie wiem dlaczego probowalem kilka razy i ciagle kiszka
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 wrzucilem, ale z chwila wrzucenia filmikow na YT pogorszyla sie strasznie jakosc, nie wiem dlaczego probowalem kilka razy i ciagle kiszka dla mnie spoko:wink: wrzucaj do wątku
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Spokój tu dzieciaki! P.S - Fele ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- Radekst jedziesz z modami
OGr Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Widzę że ładnie się spisaliście ;-) Ja w domu byłem dopiero około 22 :/
D4NTE Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 nowe lampeczki http://i.imgur.com/yeyNzEn.png Pięknie
Rekomendowane odpowiedzi