Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wrzucilem, ale z chwila wrzucenia filmikow na YT pogorszyla sie strasznie jakosc, nie wiem dlaczego :confused4:

probowalem kilka razy i ciagle kiszka

Zacnie :jerk:

ale ta naklejka aquaauto na tyle tak srednio jak dla mnie

Siema all :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
audi-80-GL.jpg
Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

:siema:

Piątunio i week free od dłuższego czasu :decayed:

Opublikowano
Beta fajna taka w m pakiecie zwłaszcza w sedanie robi robotę tylko bardziej mi się podoba z listwami przy szybach niz wersja Shadow Line.

Lepiej kupić 2 lata młodszą i za ok 30tys mniej i sobie zrobić lifta bo E60 od 2007r strasznie sobie cenią i w tych pieniądzach lepiej kupić C6 po lifcie.

Skovroon na forum ma taką samą zrobiona na lift z 2003r bardziej dopieszczoną, niby rok różnicy w mojej a jakie auto :decayed:

ta lifta zrobisz...chyba tylko lampami. Wnetrze tez wymienial ? . osprzet silnika tez zmienial ? ... Lift to nie tylko lampy . Trzymaja ceny bo kazdy lift jest bardziej dopracowany niz pierwszy model. zreszta , dziwne zeby 3 lata mlodsze auto bylo w tej samej cenie...

Nie bardzo rozumiem co rozumiesz przez listwy przy szybach ? chcialbys chromy do tej stylistyki ?

Opublikowano

Zmieniał kilka elementów we wnętrzu w tym joistick, przeglądałeś jego wątek to powinieneś wiedzieć o co tam kaman.

Tak ale E60 jest przykładem że auto w tej samej budzie z początku rocznika czyli 2003r a rocznik 2009 może być różnica nawet 70 tys :shock3:

Tak przy szybach, wszystko kwestia gustu, dla mnie w takiej limuzynie dużo ładniej wyglądają listwy przy szybach, chyba że jest całe zrobione na czarnego banditę to wtedy rozumiem :)

Opublikowano

ale przeciez tam sa listwy tylko w czarnym polysku :decayed: . Kurde nie rozumiem za bardzo Twojego toku rozumowania... Czyli co mamy 3 letnia Panamere za 300k , a nowa w Salonie w tej samej budzie kosztuje 550k . patrz 3 lata a 250k roznicy :decayed: - i tu jeszcze nawet liftu nie bylo :grin: ... . 6 lat roznicy i 70k to normalna sprawa przy takich samochodach , tym bardziej ze dochodzi lift. Dziwne zeby samochod uzywany 5 letni kosztowal podobne pieniadze co 10 letni nawet jak wygladaja b.podobnie !. to jednak elementy wnetrza sa inne, jest inny osprzet silnika , elementy zawieszenia sa inne . W 2009 masz nowa navi z dyskiem twardym i wiele innych rzeczy wyposazenia ktore nie byly wczesniej dostepne . Pomijam to ze silniki sa inne ... i wprowadzono w miedzy czasie nowe jednostki .

Pozatym TO PRZECIEZ JEST NOWSZE AUTO !! mniej wytyrane itp itd !. Te roczniki 2003 widywane na aukcjach w 90% maja przebiegi rzedu ..400 + . Ta roznica w cenie o ktorej mowisz zalezy od m.in wyposazenia oraz tego ze 2003 ma podobny przebieg jak 2009 :wink: .Przed LCI 2003-2004 z Niemiec do 200tys powiedzmy wyjdzie jakies ... 45-50 tys. (oczywiscie 3.0d na ///M)

Nie wiem co wymienial bo nie sledzilem jego watku .

Opublikowano

Rozumiem o co Ci chodzi, fakt dużo jest nowych rzeczy po lifcie i osoba która siedzi w temacie doceni taką wartość i wie co kupuje.

Ja chciałem tylko pokazać przykład auta które jest produkowane prawie 7 lat, spotka się dwóch kolesi jeden ma z 2003r i kupił taką za 25 tys, drugi z 2009r który kupił za 85tys, ten ze starszej mało się znający jak usłyszy że zapłacił koleś 3 razy więcej za "taki" sam samochód to zrobi :facepalm::grin: Widziałem kilka takich przypadków na giełdzie gdzie stały takie same auta i koleś mówił Paaaanie to ja wolę kupić starszą te 5 lat taka sama jest i jeszcze będę mógł kupić garaż za 30 tys a pan trzymaj na polu to swoje auto :grin:

Mi nie musisz tłumaczyć tych rzeczy bo doskonale rozumiem sprawę, przykład choćby B8, z początku produkcji kupisz za 40-45tys a 4 lata młodszą jeszcze przed liftem musisz dać prawie 2 razy więcej.

Opublikowano

Witam

Powtórzę pytanie :) nie ma ktoś na sprzedaż grilla maski do b6 i kratki halogenu lewej? Jeżeli tak piszcie na priv. Dzięki

Opublikowano

piąteczek :banan:

Opublikowano

piąteczek :banan:

Chętny ktoś na "0,7 zgłoś się" wieczorkiem?? :przebiegly:

Boseron... Może dasz się namówić... W końcu jest co świętować :drunk: (gratulacje - tak na marginesie)

Opublikowano

Czego należy pogratulować ? :kox: ......????

Opublikowano
Czego należy pogratulować ? :kox: ......????

Jak dołączysz - to się dowiesz. Póki co - tajemnica służbowa :wink:

Opublikowano

Nie da rady....uziemiony jestem w pracy do wtorku :kwasny:

Opublikowano

wiem :wink:

robi robote

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.