Cuber Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fantomas to jest Szpieg z Krainy Deszczowców ................karambaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fantomas to jest Szpieg z Krainy Deszczowców ................karambaaaa Pseudonim BOLEK?? Mówisz ze na wszystkich donosi ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Uważaj bo nie wiesz z kim tańczysz . Balbinie wyżej dzioba nie podskoczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Uważaj bo nie wiesz z kim tańczysz . Balbinie wyżej dzioba nie podskoczysz.A co Ty? BOSERON???!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Boserona to mówiłeś , że wciągniesz szparą między zębami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 FANTOWSKI graty furmanki [emoji122][emoji122][emoji122] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Potrzebuje wydrukować 100sztk ulotek A5 na poniedziałek rano ma ktoś pomysł kto w Krk mógłby to ogarnąć w tak krótkim terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Potrzebuje wydrukować 100sztk ulotek A5 na poniedziałek rano ma ktoś pomysł kto w Krk mógłby to ogarnąć w tak krótkim terminie? [emoji4] 603335078 PIOTREK - spróbuj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Boserona to mówiłeś , że wciągniesz szparą między zębami To musi mieć zaj..... wielka szparę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Siemandero ekipa ps. z wyjatkiem Łukasza Boserona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) 14 minut temu, boseron napisał: To musi mieć zaj..... wielka szparę wiedziałem , że niedobry koteczek podsłuc**je na to zdrowe ucho co do wielkości szpary to jest coś takiego jak tajemnica lekarska i rozmiarów nie mogę podać P.S. Rozwala mnie ten nowy silnik forum. Słowo podsłuc**je traktuje jako obraźliwe i mi to kropkuje Edytowane 31 Marca 2017 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To nie Forum , to Ja Cię kontroluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 4 minuty temu, Cuber napisał: To nie Forum , to Ja Cię kontroluje a to przepraszam widzę , że dobra zmiana już wszędzie weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No ba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 1 godzinę temu, KERCZI napisał: 603335078 PIOTREK - spróbuj tam Lub: 693896089 Sebastian, DuraDruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Lub: 693896089 Sebastian, DuraDruk.Ty, co mi robisz konkurencje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Przepraszam, wiecej sie to nie powtorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Przepraszam, wiecej sie to nie powtorzyNo, ja myśle...chyba ze załatwisz mi prowizje od tego chłopa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Cześć Wszystkim ...... bez wyjątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No i pojechała [emoji25]...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi