KERCZI Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Za 24kzl to cieZko kupić ładnego golfa V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) http://allegro.pl/audi-a4-2-0-tdi-s-line-skora-navi-bose-alkantara-i6791533374.html#thumb/8 tzn to jest c**jnia np? 24k Jaknie kupi to szukam czego innego. Mi nie zależy na full opcji Edytowane 1 Maja 2017 przez nex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tzn ze pozdrawiam Cię z autem z IT z magicznym przebiegiem 190kkm... które ma min. 100kkm wiecej...pol roku temu sprzedałem dwie b6 w s-linę zewnętrznym jedna z 2003 a druga z 2004 za 25900 najtansza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 B7 do 24k :D Smiechlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dlatego pytam. Będę w takim razie uderzał w co innego. Pokroju passata nie kupie tzn co masz na myśli, mi zależy tylko na tym, żebym nie musiał się zastanawiać czy mi się auto sp***doli w drodze. Chce jakiś samochód z pewnym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 To kup b6 w 1.9 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 To można powiedzieć że już miałem i lepszego nie znajdę. Zastanawiałem się na paskiem B6, tylko przerażają mnie te bolączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak chcesz paska B6, to zapraszam. Polski salon, 163kkm. Wtryski wymienione. Pompe by trzeba było pewnie zrobić jeśli sie boisz. https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-polski-salon-ID6yKnhz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wurger dzięki za info, ale troszke zbyt golas. Nie mówię że szukam full opcji, ale troszkę słabo wyposażony, bez ujmy. Zastanawiałem się nad tym. Wstępnie rozmawiałem https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-volkswagen-passat-b6-2-0tdi-dsg-ID6yNpHD.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wurger dzięki za info, ale troszke zbyt golas. Nie mówię że szukam full opcji, ale troszkę słabo wyposażony, bez ujmy. Zastanawiałem się nad tym. Wstępnie rozmawiałemhttps://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-volkswagen-passat-b6-2-0tdi-dsg-ID6yNpHD.htmlW automacie ?Wurgera fura dosyć, że pod kocem trzymana to jeszcze w świetnym stanie - pewniejszego nie trafisz. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Absolutnie nie neguje Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tak, chce automat, nie jest to warunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Absolutnie nie neguje ShadowJa tam wole pewne auto kupić niż np z RNSem. Powodzenia w poszukiwaniach!Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nie dodałem, szukam tylko i wyłącznie KOMBI tak że oferta odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) co do linku z BB to pomyśl gość sprzedaje za 22 900 sprowadzony do opłat więc pewnie przytargał go za 17 tyle co za twojego wiec odpuść B7 do 24 to bedzie golas z 2005 z przbiegiem 350 tyś PS tu u nas nie głowica jest problemem a pompa poczytaj watki tu a koszt to 1 000,00 PLN Edytowane 1 Maja 2017 przez Karasik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wiem wiem że pompa oleju, naczytałem się, nie znalazłem tylko info jaki kosztzapobiegawczy naprawy. KERCZI napisał 2K, ty zaś 1K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 W takim razie chyba jednak postawie na paska b6 i zrobię tą pompe oleju od razu. Póki co na CR 2008r nic ciekawego nie widzę. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 na upartego gość z mogilan od beltowskiego robi regeneracje za 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Bo w moich 2kzl jest nowa pompa oleju Ori z ASO - która bym wymienił, bo często gniazdo jest już rozrobione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 P.s. Z tym budżetem poszedłbym raczej w Skodę....Choć dziwie się po co sprzedawałeś passata w takim razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi