Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:)
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no 1.8 T jeżdżone dynamicznie po miescie to 12-15 litrów i niech mi nikt głupot nie mówi że mu pali mniej :evil:

powyżej 12 prawie nigdy nie mam :gwizdanie:

jeżdzone dynamicznie masz napisane przeciez :gwizdanie: :decayed:

umiem czytać Kamil, średnie spalanie nie wychodzi powyżej 12, jak jeżdżę jak kapelusz to mam 9,2 średnie :cool1:
Opublikowano

Jestem glodny.. :decayed:

Opublikowano

Jestem glodny.. :decayed:

zamów pizzę :decayed:

dobranoc...

Opublikowano

Uwielbiam placki.. :kox:

Opublikowano

Uwielbiam placki.. :kox:

hm... nie wygladasz :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

Staram sie jak moge.. :kox:

Opublikowano

no ja też się staram i 65 kg (w moim wieku) przekroczyć nie mogę, podobno jest to efekt uboczny zakąszania po kolacji właściwej, śluzem pochwowym... ale to plotki tylko chyba

Opublikowano

no ja też się staram i 65 kg (w moim wieku) przekroczyć nie mogę, podobno jest to efekt uboczny zakąszania po kolacji właściwej, śluzem pochwowym... ale to plotki tylko chyba

Co ?? Zamiast herbaty... :gwizdanie:

Ale te simy wciagajace :evil:

Jerzyk z czego Ty masz tyc jak Ty na lizakach wychowany jestes... :gwizdanie:

Opublikowano

no wiesz jestem poważnym człowiekiem, szanuję partnerki i minetę uprawiam, zwłaszcza że zasadniczo mam do czynienia z higienicznymi kobietami (lekarki mają to we krwi)

Opublikowano

BrunoNH ale przeciez to sama glukoza.. :cool1:

Opublikowano

no wiesz jestem poważnym człowiekiem, szanuję partnerki i minetę uprawiam, zwłaszcza że zasadniczo mam do czynienia z higienicznymi kobietami (lekarki mają to we krwi)

Chyba nie tylko lekarki, kazda kobieta co dba o siebie to ma we krwi :evil:

Hmm moja pani tez w szpitalu pracowala :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 00:57_________________________________________________rtocki masz 589 postow i jestes wladca postow, kim w takim razie jest.... Jerzyk np. :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 00:59_________________________________________________Spamerem ? :polew:

Opublikowano

Jest madafaka pisarzem.. :kox:

Opublikowano

Panowie, powiem tak: (nie ujmując oczywiście Waszym zdolnościom i możliwościom), to naprawdę po kilkudziesięciu ( a mogę tak napisać, bo dwadzieścia kilka - piszę o praktyce, to też kilkadziesiąt) latach robi się trochę sztampowe i różne oopcje (u mnie akurat hetero-) warte są zaiteresowania, bo tak naprawdę to wielu się wypiera ale smakowaniem cipek też się zajmują gdyż radość i zabawa może być obustronna...

Opublikowano

Panowie, powiem tak: (nie ujmując oczywiście Waszym zdolnościom i możliwościom), to naprawdę po kilkudziesięciu ( a mogę tak napisać, bo dwadzieścia kilka - piszę o praktyce, to też kilkadziesiąt) latach robi się trochę sztampowe i różne oopcje (u mnie akurat hetero-) warte są zaiteresowania, bo tak naprawdę to wielu się wypiera ale smakowaniem cipek też się zajmują gdyż radość i zabawa może być obustronna...

Dobrze mowi, wodki mu dac... :kox:

Jerzu to dlatego tyle lizakow pochlaniasz... cwiczysz sobie... :polew:

Tylko pod warunkiem ze laska chce a znalem tez takowe co nie chcialy i to ch.. wie czemu... :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 01:13_________________________________________________Czas najwyzszy sie prasnac do wyra :naughty:

Do jutra, tylko zgascie pozniej :gwizdanie:

Opublikowano

Pablo zgasi.. :naughty:

Opublikowano

chyba trzeba założyć nowy poddział: "sex&drugs&rock'roll" , bo zaraz dostaniemy kropki za OT (choć nie sądzę żeby tzw. "władcy" forum byli mocno powiązni z Rydzykiem :polew:

Opublikowano

Pablo zgasi.. :naughty:

Bedzie sie zastanawial ktorym PABLEM zgasic i nie zgasi wogole :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 01:20_________________________________________________Ja juz dzis zostalem ostrzyzony przez Cubera :notworthy:

Co za duzo to niezdrowo...

Opublikowano

a ja jestem b. zmęczony, gdyż nie sądziłem że spotkanie dawnej koleżanki (nomen omen przeszkodziło mi to w dłuższym udziale w spocie warszawskim, gdzyż tam wczoraj byłem), może być tak wyczerpujące, należy uważać na 30-to paro letnie kobiety (no tak może dla niektórych to Panie starsze) bo naprawdę pary i pomysłów im nie brakuje.... a przynajmniej nie mają w mózgach nasrane jak gówniary niektóre i wiedzą czego chcą co znacznie upraszcza rozmowy wstępne ( i tu też proszę nie komentować, że nie wiem o czym piszę bo moja ostatnia żona i jej koleżanki :decayed: są o kilkanaście lat młodsze ode mnie więc mam rozeznanie)

Opublikowano

2.5 to g.no :decayed: sorki, ale taka prawda

tylko 1.9 tdi albo 1.8 T

nie no Kamil czuję się urażony :confused4:

jeśli zadbane 2.5 tdi to dla Ciebie gówno, to ciekaw jestem co nim nie jest. i typowej gadki polskich mechaników nt tych silników też nie ma co słuchać... a ciekaw jestem w kontekscie tego jaki "niegówniany" silnik kupisz niebawem.

udanych zakupów :gwizdanie:

nie żebym bronił swojego ale powoli wk***iają mnie takie gadki, 8 lat ten silnik montowano w audi i w vw, nie twierdzę że był sukces na miarę 1.9 tdi ale kupę dobrych fur z tym jeździ, jak Ci żal zostawić na rozrząd 3koła, nie przeszkadza Ci dźwięk 1.9, jarają Cię wykresy, niutonometry i litry pod dystrybutorem to super, tylko nie ciśnij po ludziach którzy patrzą na to inaczej. Mają prawo.

do Ogra

znajomej BAU w allroadzie z tiptroniciem pali 9l/100 w mieszanym przy zupełnie normalnej jeździe, więc jak widać podobnie co w Twoim 1.8T. a delikatna trasa na wakacje do Włoch to 7/100 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.