310spartakus Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Powitać - po drodze miałem także myślę sobie że podjadę na spota ale ku mojemu zdziwieniu 18.15 i nikogo nie ma także szybka decyzja na mieszkanie czy czekanie i wybrałem pierwszą opcję i mam pytanko czy miał być dzisiaj spot a jak tak to o 18 czy jakaś zmiana godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Powitać - po drodze miałem także myślę sobie że podjadę na spota ale ku mojemu zdziwieniu 18.15 i nikogo nie ma także szybka decyzja na mieszkanie czy czekanie i wybrałem pierwszą opcję i mam pytanko czy miał być dzisiaj spot a jak tak to o 18 czy jakaś zmiana godzinki Hmmm Ja byłem jakoś 18.25 i już było kilka autek. Godzina bez zmian 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 świetny przejazd i te zwolnienia, miło się ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
310spartakus Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 było już, świetne, to samo z impreza inny filmik 530hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Fajny film właśnie oglądałem "Po prostu walcz!" - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 KEN BLOCK GYMKHANA TWO THE INFOMERCIAL MIAZGA d*py .... PRAWIE JAK NASZE A4=KI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No to Ci sie Pingui udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 To co dzisiaj ja gasze? No to pyk!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 siema, pewnie d*pa soft k....wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 siema, pewnie pupa soft k....wa ty jedź na hamownie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 siema, pewnie pupa soft k....wa ty jedź na hamownie lepiej ktoś kręcił ? dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 siema, pewnie pupa soft k....wa ty jedź na hamownie lepiej heh no koniecznie , jestem ciekaw bardzo. [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 23:11_________________________________________________trzeniek wydaje mi sie , że pav nie ma serii ,za ładnie mu odchodzi. Ciekaw jestem mojego wyniku, najbliżej mam v techowską hamownie co wy na to??? Powie prawde???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja tam się hamowałem i robiłem program, i wynik jest jak najbardziej ok (to co pokazuje hamownia w porównaniu z innymi autami nex,Trzeniek,sokół itp.) to mi się zgadza wszystko, więc ja bym śmiało pojechał na twoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 trzeniek wydaje mi sie , że pav nie ma serii ,za ładnie mu odchodzi. Ciekaw jestem mojego wyniku, najbliżej mam v techowską hamownie co wy na to??? Powie prawde???? No ja tez musze sie upewnic czy było cos kopane w moim Q [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 23:30_________________________________________________A w V-TECH.u mają chamke do Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 A w V-TECH.u mają chamke do Q mają , coś ok 200 zeta z tego co pamietam , jak sie pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 trzeba bedzie podjechac i sprawdzic.. albo moze po zwirusowaniu..?? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 23:47_________________________________________________ja się zawijam powolutku i gaszę u siebie .. dzięki pany za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja też znikam, do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ogru kręciłeś próby prędkości ..??[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 00:15_________________________________________________jak tak to wrzuć na VIDEOTEKE POZDOR 4-ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi