siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 o to podobnie jak u mnie w cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Panowie dzisiejsza akcja koło mnie na Jana Pawła II :> Gość myślał ze jedzie czerwonym bolidem F1 i wszystkich wyrucha pod prąd :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 58 km/h WOOOOOW No to motyla noga bardzo dobrze że Cie złapali bo pędziłeś jak wariat, jeszcze byś komuś krzywde zrobił... A tak na serio to powiedz jak to jest jechać z taką prędkością? Przecież to jak zaglądanie śmierci w oczy, stukanie kostuchy po kosie... pomyśl zanim coś napiszesz .... :) :) :):) :):) :):):) :):):) :):):):) :):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):):) siema. Jest jutro spot czy się wakacjujecie . Zrobiłem już w miare autko to bym podjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tx-didi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 58 km/h WOOOOOW No to motyla noga bardzo dobrze że Cie złapali bo pędziłeś jak wariat, jeszcze byś komuś krzywde zrobił... A tak na serio to powiedz jak to jest jechać z taką prędkością? Przecież to jak zaglądanie śmierci w oczy, stukanie kostuchy po kosie... pomyśl zanim coś napiszesz .... :) :) :):) :):) :):):) :):):) :):):):) :):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 58 km/h WOOOOOW No to motyla noga bardzo dobrze że Cie złapali bo pędziłeś jak wariat, jeszcze byś komuś krzywde zrobił... A tak na serio to powiedz jak to jest jechać z taką prędkością? Przecież to jak zaglądanie śmierci w oczy, stukanie kostuchy po kosie... pomyśl zanim coś napiszesz .... :) :) :):) :):) :):):) :):):) :):):):) :):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Co wy Laremid jedliscie czy co..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Siemak Krakusy Dziś spocik normalnie wiec NEX przyjeźdzaj , TX-DIDI specialnie dla Ciebie będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Siema siema KERCZI moge Cie prosić o jedną ramke? wziął bys na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Własnie, Kerczi weź dla mnie 2 ramki , założymy je na cabrioleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Panowie teraz od ramek jest Jarko, ja juz nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Siema siema, przyjechalbys na spota a nie jakies ciagle siemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Panowie teraz od ramek jest Jarko, ja juz nie mam ma takie same?[br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 10:37_________________________________________________ Siema siema. Tukan ja teraz na spota mam 32km i będe jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Panowie teraz od ramek jest Jarko, ja juz nie mam ma takie same?[br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 10:37_________________________________________________ Siema siema. Tukan ja teraz na spota mam 32km i będe jeździł No a ja mam ciagle 60km przyjade ale czy dzis to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 no to raz na 2 tyg mogłbys wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Kerczi to jak bedziesz jechał na spota to podjedź do Jarko i weź od niego ramki , jest do 14-stej w domu :gwizdanie: dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 też bym prosił o 2 w takim razie jak ma inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 klubowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 klubowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi