Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no , sokół czekamy na link , może być na pw :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie czy ktos juz proponował wspólny wypad na narty? o ile są chętni?

jednodniowy lub z noclegiem - jezeli chodzi o Zakopane to dysponuje noclegiem oczywiście gratis :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jednodniowy lub z noclegiem - jezeli chodzi o Zakopane to dysponuje noclegiem oczywiście gratis :naughty:

Zakopane hmmmm :naughty::good:

Opublikowano

Zakopane hmmmm :naughty::good:

:good: :good: kiedy????? :decayed:

Opublikowano

termin do ustalenia ,dla mnie najlepiej w tygodniu bo w weekendy mam uczelnie niestety, temat do dogadania na spocie

Opublikowano
  • Autor

termin do ustalenia ,dla mnie najlepiej w tygodniu bo w weekendy mam uczelnie niestety, temat do dogadania na spocie

spoko, Ja mogę i w tygodniu :decayed:

Opublikowano

ze mną tez raczej bez problemu :>

Opublikowano

no to jest Nas trzech, Nosal albo Kasprowy , ładna pogoda słoneczna i moze byc super, moze ktos jeszcze reflektuje

Opublikowano

http://pl.youtube.com/watch?v=_f5P2IIH7FM

Również z :audi: w roli gł. :> :dance:
Opublikowano

Hehehe :) Jutro bede mial komplecik do rezania lamp :P Nie moge sie juz doczekac :evil:

Cuber mnie sie podobaja te Twoje fele w zestawieniu z deklami :)

Spadam ogladac zagadki na polsacie... :hi:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 22:19_________________________________________________PABLO dobre :good:

Opublikowano

PABLO filmik kozak własnie tu oglądam ze znajomym co ma merola e klase 3,2 AMG i troche mu sie zrobiło smutno :naughty:

Opublikowano

PABLO filmik kozak własnie tu oglądam ze znajomym co ma merola e klase 3,2 AMG i troche mu sie zrobiło smutno :naughty:

Haha dobre :>

Ostatnio na sławkowskiej widziałem taką S8 na szwajcarskich i fura konkret :kox: 2 tony i 5s do 100km/h :slina:

Opublikowano

Witam

Gratulacje Cuber ładna felga jak na zime a dekielki zapodałeś jak w feldze od nowej R8

4b050e15c6ad7028m.jpg

Opublikowano

Witam

Gratulacje Cuber ładna felga jak na zime a dekielki zapodałeś jak w feldze od nowej R8

4b050e15c6ad7028m.jpg

E tam opowiadasz, Cuber czaił się na srebną R8 co jezdzi po Krk i w końcu chapnoł je :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 22:55_________________________________________________REX miałeś być podobno na spocie :gwizdanie: :)

Opublikowano

on w merolu ma 284 km i 4,7s do 100 a do 200 11s :shocked: jeździłem wciska w fotel nawet w tiptroniku

Opublikowano

on w merolu ma 284 km i 4,7s do 100 a do 200 11s :shocked: jeździłem wciska w fotel nawet w tiptroniku

boseron... piłeś cosik :?: :>

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:06_________________________________________________Najnowsze miśki ze stajni AMG z silnikami 6.3L i mocą 450-484KM legitymują się przyspieszeniem od 0-100 w 4.5s :)

Ten pewnie też ma kopa ale chyba troszkę więcej mu zejdzie do 100km/h :)

Opublikowano

11s do 200 w tipie? lol :decayed:

musiałby mieć z 500kucy[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 23:16_________________________________________________a i tak nie byłoby łatwo...

Opublikowano

oponka 225/50/17 Run Flat :kox:

Ło ku*wa... tylko nie mow, ze to DUNLOP M3. Jesli tak... to obys za 2 tygodnie nie zalowal zakupu (mialem takie rok temu).

btw, nie czujesz, ze te opony sa k**ewsko twarde (brak komfortu) ?

Tez mam Run Flaty bo nie mam rezerwy i sa za***iste, musza byc sila rzeczy twardsze ale ogolnie super...

Opublikowano

boseron... piłeś cosik :?: :>

kolega zaprasza na jazde próbną a ja pije ale nie w pracy...:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.