ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ozi daj linka, bo nie moge znalesc nie sciemniaj
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 no nie nagrywales mi na płyte i nie mam heheheh chyba ci sie cos pomyliło...
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dziś jeszcze jestes szybszy zawału dostane jak włoze kompa i nie odpale auta
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jutro już na 100% bedzie, ale co to bedzie to sie okaze , obym odpalił
themOn Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jutro już na 100% bedzie, ale co to bedzie to sie okaze , obym odpalił a do junkersa trzeba jakos specjalnie mapy kompa ustawiac, czy tak samo jak do benzyny ?
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jutro już na 100% bedzie, ale co to bedzie to sie okaze , obym odpalił a do junkersa trzeba jakos specjalnie mapy kompa ustawiac, czy tak samo jak do benzyny ? nie wiem, zobaczymy, ale chyba po samym programie nic nie trzeba bo dostosowuje sie do PB, dysze mam duze
Cuber Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 jutro już na 100% bedzie, ale co to bedzie to sie okaze , obym odpalił a do junkersa trzeba jakos specjalnie mapy kompa ustawiac, czy tak samo jak do benzyny ? :polew:
themOn Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jutro już na 100% bedzie, ale co to bedzie to sie okaze , obym odpalił a do junkersa trzeba jakos specjalnie mapy kompa ustawiac, czy tak samo jak do benzyny ? nie wiem, zobaczymy, ale chyba po samym programie nic nie trzeba bo dostosowuje sie do PB, dysze mam duze no ja tez nie wiem, trzeba bylo zapytac tego meister-a co ci w kompie grzebie
Cuber Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 co Cie tak rozbawiło? nic nic :gwizdanie:
nex Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a co za roznica, przeciez na PB tez sie da jezdzic, a ustawic pozniej mapy lpg nie problem[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 20:49_________________________________________________ co Cie tak rozbawiło? nic nic :gwizdanie: szydera :evil:
Rekomendowane odpowiedzi