Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kto powiedzial ze nie bedzie innej turbawki, ze nie bedzie zadnych zmianw silniku??

Nie takie rzeczy sie robi :)

Jak sokol moze sobie dorezac Q na na lato to ja nie moge wasdzic tak jakiego dziwadla?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeniu :naughty:. Cuber kiedys stawiał kontener wódki jak Cie wyjebe z kreski :naughty:

z kreski dostaniesz z 2 długości później ... niestety mnie dojdziesz :no: o ile faktycznie sokoła z łatwością bierzesz :wink4:

wyje*ałem się z zakupem 2.5 TDI , mogłem kupić 1.9 i chodziłby tak samo .. do tego ta waga 1700... ehh jednym słowem kicha..

Jezeli tak twierdzisz , to stajemy na kresce w Bukowinie ??? , Nie wyzywam , dla czystego sprawdzianu , jak 2.5 jedzie w b6 , bo mialem 2.5 w b5. Ja Q ty Q ja 1.9 ty 2.5 ja po programie , ty też , a i tak myśle że bez problemu mnie objedziesz , b6 vs b6 ????????? A później dalej idziemy pić , ano i kreska na trzeźwo , bo po pijaku niejeżdze.

Opublikowano
:evil: :evil: :evil: :evil: :quattro:
Opublikowano

nie, OBIECUJE :)

Kerczi będzie ciężko bo z BLB jakieś 170-180 wyciągniesz a oni mają podobnie mocy tylko że te samochody mają 1300-1400kg ( w wypasie :decayed: ) :wink4:

a kto powiedzial ze pozostaniemy przy 180?? :evil: :evil:

Brzmi ambitnie :good: o jakiej największej mocy słyszałeś w BLB? w sumie nie słyszałem aby tam był jakiś większy potencjał :wink4:

Zresztą wszystko poniżej 3.0 to kupa , tak po chipsie masz 50-80kucy więcej i to jest coś

generalnie do niedawna bylem tego samego zdania, dopoki nie wracalem z ostatniego spota a6 (3.0 232KM) i przy realu na bora jak mialem paczke i osiemdziesiat podjechal do mnie lancer popatrzyl do szybki i odszedl jak ja od Seicento ze swiatel :/

Opublikowano

Kerczi będzie ciężko bo z BLB jakieś 170-180 wyciągniesz a oni mają podobnie mocy tylko że te samochody mają 1300-1400kg ( w wypasie :decayed: ) :wink4:

Brzmi ambitnie :good: o jakiej największej mocy słyszałeś w BLB? w sumie nie słyszałem aby tam był jakiś większy potencjał :wink4:

Zresztą wszystko poniżej 3.0 to kupa , tak po chipsie masz 50-80kucy więcej i to jest coś

herezje szerzysz :)

1.9 TDI PD ARL 150 KM + chips = 200 KM

a są wersje 4x4 :wink4:

Opublikowano

Trzeniu :naughty:. Cuber kiedys stawiał kontener wódki jak Cie wyjebe z kreski :naughty:

z kreski dostaniesz z 2 długości później ... niestety mnie dojdziesz :no: o ile faktycznie sokoła z łatwością bierzesz :wink4:

wyje*ałem się z zakupem 2.5 TDI , mogłem kupić 1.9 i chodziłby tak samo .. do tego ta waga 1700... ehh jednym słowem kicha..

Jezeli tak twierdzisz , to stajemy na kresce w Bukowinie ??? , Nie wyzywam , dla czystego sprawdzianu , jak 2.5 jedzie w b6 , bo mialem 2.5 w b5. Ja Q ty Q ja 1.9 ty 2.5 ja po programie , ty też , a i tak myśle że bez problemu mnie objedziesz , b6 vs b6 ????????? A później dalej idziemy pić , ano i kreska na trzeźwo , bo po pijaku niejeżdze.

nie ma problemu Marcin :good: jestem od środy lub czwartku więc najlepiej jakoś tak bo później może być ciężko z jazdą :kox:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:25_________________________________________________

herezje szerzysz :)

1.9 TDI PD ARL 150 KM + chips = 200 KM

a są wersje 4x4 :wink4:

Pokaż mi ten silnik w A4 bo przecież nie mówię o seatach i innych badziewiach

Opublikowano

KERCZI, daj sobie spokoj :decayed:

Opublikowano
nie ma problemu Marcin jestem od środy lub czwartku więc najlepiej jakoś tak bo później może być ciężko z jazdą

W piątek ok 15 nie bedziesz trzeźwy????? Krecha dla porównania Q po programie :)[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:43_________________________________________________U mnie nie ma koksu , jest lekki koks

Opublikowano
nie ma problemu Marcin jestem od środy lub czwartku więc najlepiej jakoś tak bo później może być ciężko z jazdą

W piątek ok 15 nie bedziesz trzeźwy????? Krecha dla porównania Q po programie :)[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:43_________________________________________________U mnie nie ma koksu , jest lekki koks

moze rybitwy? ja tez bym wpadł :evil:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:45_________________________________________________marcin ile masz po programie

Opublikowano
  • Autor

Ogr , Jarko, Themon .............. przypominam że jutro sie widzimy na kaziku i uzgadniamy reszte odnosnie Bukowiny a potem :drunk::dance::drunk::dance:

Opublikowano

Ogr , Jarko, Themon .............. przypominam że jutro sie widzimy na kaziku i uzgadniamy reszte odnosnie Bukowiny a potem :drunk::dance::drunk::dance:

Ooo, w końcu ktoś coś mądrego tu napisał :kox:

Opublikowano
marcin ile masz po programie

around hundert siebzig PS und drei hundert achtzig NM :) powered by rogalotti MR motors

Opublikowano

to będzie szybkie zebranie, słyszałem że max 2 godzinki :naughty:
Opublikowano

to będzie szybkie zebranie, słyszałem że max 2 godzinki :naughty:

Szybko i treściwie i pewnie wkrótce regularnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mysle ze szybciej :polew: przejdziemy do rzeczy , znaczy sie do Wyborowej :tongue4:

Opublikowano

narka :cool1:

Opublikowano
  • Autor

3m sie i do jutra :kox:

Opublikowano

Cześć Grześ :hi:

Opublikowano

Gasze :decayed:

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.