Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słaby ten program, PABLO praktycznie idzie rowno ze mna, minimalnie go odchodze ale to jest znikome. Może 160 koni jest ale na pewno nie 180-90.

No :no: Jak wolnossakowi 150km odchodzisz słabo to kicha :thumbdown: Pasowalo by zrobic logi i zobaczyc ile dmucha turbo :)
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jutro podepne manometr i zobacze[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 19:47_________________________________________________ma dmuchac o 0.2 bara wiecej. Czyli 0.8

Opublikowano

Sprawdz bo cos to nie ciekawie jest :(

Opublikowano

No ja sie pisze na Rybitwy :gwizdanie:

Następny czwartek?? hmm Myśle że ja tez bym wpadł :>

Opublikowano

dobrej nocy Pany. Jade jutro o 5 za Kłodzko z mk4 po wnętrze do jego Niuni to trzeba sie wyspac.

Kerczi Didi dzieki za mini spocika (Didi Ty chyba co godzine robisz rundke w okolicach Marwitu :) )

Jestem pod Obi, spotykam Ciebie.

Jestem w Marwicie... akurat przejezdzasz... :>

Opublikowano

siemian nie boisz sie tak stawiac auta..? :naughty:

Opublikowano

heh, też o tym kiedys myslałem.

Powiem Ci tak... jak ktoś go bedzie chcial ukrasc to i tak go ukradnie.

Jak ktoś mnie nie lubi i bedzie chcial mi go gwoździem przerysowac to i tak to zrobi. JAk nie tam to gdzie indziej.

Zreszta ktoś mi gwoździem po blotniku przejechal i mam ryse do metalu... Na szczescie jest ubezpieczenie.

Slyszalem że mieszkasz gdzies niedaleko ykk. A gdzie Ty parkujesz?

Sorki że pisze czesciowo bez polskich znakow ale nie klikam ze swojego komputera i nie wiem dlaczego ale tutaj nie działaja wszystkie polskie znaki :)

Opublikowano

Dzięki Pany za spotkanko :evil:

Themon, do roboty :naughty:

Opublikowano

siemian parking pod blokiem troszke dalej na Mogilskiej :)

PABLO :hi:

Opublikowano

a mieszkasz w tych wysokich blokach na przeciw Policji? Kolega tam mieszkał na przedostatnim pietrze i fajne sie grillowalo na balkonie.

Trzeba by kiedys zrobic spota mogilskiego :)

Dobra ja ide spac bo rano lece w trase.

Pozdrawiam

Opublikowano

siemian po tej samej samej stronie co Policja.. :naughty:

Opublikowano

słaby ten program, PABLO praktycznie idzie rowno ze mna, minimalnie go odchodze ale to jest znikome. Może 160 koni jest ale na pewno nie 180-90.

Myślę że 160km nie masz bo seryjne 150 w 1.8T jest katalogowo szybsze o 0.2s do 100km/h od 2.6 V6 :)

Ale nie ma tragedii myślałem że więcej mi odejdziesz bo moja Vka nie śmiga tak jak na początku kiedy ją kupiłem. [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 01:05_________________________________________________ykku jak tam spisuje się Navroad :naughty:

Opublikowano

PABLO testuje :naughty:

Pani z RNSe ma przyjemniejszy glos.. :naughty:

Opublikowano

PABLO testuje :naughty:

Pani z RNSe ma przyjemniejszy glos.. :naughty:

ja tam wole Marzenkę bo Hołek nie teges :polew:

Opublikowano

Powinni Senyszyn wynajac jako lektorke.. :polew:

Opublikowano

to dziwne, bo ja przed programem mając 137 KM szedłem praktycznie równo z Pablem

Opublikowano

to dziwne, bo ja przed programem mając 137 KM szedłem praktycznie równo z Pablem

Sokół ale ja wtedy jechałem na pół gazie bo zapomniałem Ci pózniej powiedzieć o tym :decayed:

Zresztą pojedziemy wszyscy na rybki i na nowo będzie ściganko :naughty::kox:

Opublikowano

Sokół ale ja wtedy jechałem na pół gazie bo zapomniałem Ci pózniej powiedzieć o tym :decayed:

Zresztą pojedziemy wszyscy na rybki i na nowo będzie ściganko :naughty::kox:

taaa, od razu na wstecznym

Opublikowano

coz tu duzo mowic sokolik , cytat dla ciebie: "fura az gwizda tylko kierowca piz.da" :polew:

Opublikowano

Dejmon co tak zmieniasz te cytaty :?: :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 01:57_________________________________________________Dobra pany ja uciekam zaraz bo na rano do pracy, niestety week pracujący :wallbash::rant:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.