jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Podział majątku nie pomyślałem i A4 po śluybie kupiłem, a teraz żona chce połowe znasz kogoś kto mi pomoże :?:
Wąski Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Podział majątku nie pomyślałem i A4 po śluybie kupiłem, a teraz żona chce połowe znasz kogoś kto mi pomoże :?: Myślę że mam ,dowiem się
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Podział majątku nie pomyślałem i A4 po śluybie kupiłem, a teraz żona chce połowe znasz kogoś kto mi pomoże :?: Myślę że mam ,dowiem się byłbym wdzięczny
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Karol, kupiłeś czy tak swoją już wyrezałeś
Cuber Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Kerczi , na forum malucha widziałem Twoja audike z znaczkiem z tyłu GTI i logiem Fiata :gwizdanie: :polew:
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jarko, widze kolor Ci uderzył :ranting1: Co ma tu kolor do rzeczy... miesiąc temu tez bym Ci tak napisał :gwizdanie:
nex Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jarko, widze kolor Ci uderzył :ranting1: Co ma tu kolor do rzeczy... miesiąc temu tez bym Ci tak napisał :gwizdanie: ale o co wogole chodzi? :decayed: uczepiles sie jak koń woza :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Kerczi , na forum malucha widziałem Twoja audike z znaczkiem z tyłu GTI i logiem Fiata :gwizdanie: :polew: A co na forum Malczanow tez Moderujesz??? :polew: A malczan to co? jakis niby gorszy jest?? Jego tez rezalem... ;p To forum to takie lustrzane odbicie...tam mam podpis...sa samochody i jest Malczan
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jarko, widze kolor Ci uderzył :ranting1: Co ma tu kolor do rzeczy... miesiąc temu tez bym Ci tak napisał :gwizdanie: ale o co wogole chodzi? :decayed: uczepiles sie jak koń woza :gwizdanie: oj juz o nic kończmy temat bo robimy tu [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 17:45_________________________________________________ A malczan to co? jakis niby gorszy jest?? Jego tez rezalem... ;p miałeś malczana :?:
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 jarko, widze kolor Ci uderzył :ranting1: Co ma tu kolor do rzeczy... miesiąc temu tez bym Ci tak napisał :gwizdanie: ale o co wogole chodzi? :decayed: uczepiles sie jak koń woza :gwizdanie: oj juz o nic kończmy temat bo robimy tu [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 17:45_________________________________________________ A malczan to co? jakis niby gorszy jest?? Jego tez rezalem... ;p miałeś malczana :?: no przeciez wkleilem fotke...jak zobaczyli jak wyrezalem Malczana to mnie do BORu wzieli na SzRzPJ:)
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no przeciez wkleilem fotke...jak zobaczyli jak wyrezalem Malczana to mnie do BORu wzieli na SzRzPJ:) myślałem że to z tego roku fotka... :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 widzę, że wszyscy wrócili zdrowi, a jak psychika
Cuber Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 widzę, że wszyscy wrócili zdrowi, a jak psychika jak zawsze po zlocie :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 niektórzy już są zahartowani i nic ich nie rusza
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 widzę, że wszyscy wrócili zdrowi, a jak psychika zdrowi... w domu chory leżę
Gość rob Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 zdrowi... w domu chory leżę :disgust pewnie za bardzo się oszczędzałeś i teraz są efekty :>
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 zdrowi... w domu chory leżę :disgust pewnie za bardzo się oszczędzałeś i teraz są efekty :> kurcze, no chyba coś w tym jest
Rekomendowane odpowiedzi