Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby np nie mielić :naughty:

:polew: :polew:

ktoś sie orientuje czy to dobra cena, wąski jak byś chciał doradzić pisząc " po co " to nie pisz :):polew: pytam poważnie

http://cgi.ebay.pl/Spiegelkappen-Alu-Look-fuer-Audi-S4-A4-8E-8H-B6-B7_W0QQitemZ330265289626QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item330265289626&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żeby np nie mielić :naughty:

ktoś sie orientuje czy to dobra cena, wąski jak byś chciał doradzić pisząc " po co " to nie pisz :):polew: pytam poważnie

http://cgi.ebay.pl/Spiegelkappen-Alu-Look-fuer-Audi-S4-A4-8E-8H-B6-B7_W0QQitemZ330265289626QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item330265289626&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

polecam montowałem sprawdzają się ,ładnie wyglądają po zimie nic się z nimi nie dzieje

Opublikowano
  • Autor

Waskie jakie Twoje dystanse :gwizdanie: :mysli:

Casting daje rade i dobry pomysl na nude :decayed:

Dzieki wszystkim za spota :naughty::good:

Opublikowano

Cena jesli to oryginal to dobra.

Sam szukam, a byly na allegro swego czasu takie za 400pln to sie zastanawialem :wallbash:

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś co z tym kastingiem :cool1:

p.s a co z Jarko ?

Opublikowano

PAnowie dzieki za spota :hi:

Wąski dzieki za czekoladki przynajmniej było cieplej po alkoholu

siemian dzieki za pomoc w rezanku

TruOgre dzieki ze koło mnie stałeś :polew:

Opublikowano

Sam szukam, a byly na allegro swego czasu takie za 400pln to sie zastanawialem

na pewno nie oryginał
Opublikowano

Waski mozesz wziac udzial w Castingu. Zarobisz nawet 50pln :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

Opublikowano

Wąski gdzie to w polsce kupie , bo na ebayu konta nie mam a na allegro nie znalazłem. :confused4: Chyba że dasz rade załatwić takie alu look lusterka..... a'la s4 [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:21_________________________________________________

Sam szukam, a byly na allegro swego czasu takie za 400pln to sie zastanawialem :wallbash:

Nie pitol, za 400 zaraz bym brał. Ori chodząróżnie , nawet od 1000 w góre jak tak patrze na aukcje.

Opublikowano
  • Autor

Waski mozesz wziac udzial w Castingu. Zarobisz nawet 50pln :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

padłem kurw.a :polew: :polew: :polew::nabijasie:

Opublikowano

Marcin ale nie kupuj podroby...zetrze sie szybciutko na bialo po kilkunastu myciach i szmatce + slonce i w d*pie. Poszukaj nawet uzywek ale ORI

Opublikowano

podejrzewam , że to jest to samo co ma np malik , czyli tak zwane satynowe obudowy lusterek a'la s4

Opublikowano

Wąski gdzie to w polsce kupie , bo na ebayu konta nie mam a na allegro nie znalazłem. :confused4: Chyba że dasz rade załatwić takie alu look lusterka..... a'la s4 [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:21_________________________________________________

Nie pitol, za 400 zaraz bym brał. Ori chodząróżnie , nawet od 1000 w góre jak tak patrze na aukcje.

no wlasnie :wallbash:

nas allegrop sa cale lusterka z obudowami po 700pln za szt.

Opublikowano

uzywki ori sa jak na lekarstwo , bida straszna na allegro z nimi. A jak są to cena własnie zabija

Opublikowano

http://allegro.pl/item605730880_audi_rs4_s4_a4_s_line_2001_2008_lusterko_lewe_nowe.html

http://allegro.pl/item604341663_audi_a4_s4_00_08_lusterko_prawe_aluminiowe.html

a srodki w swoich odbudowach odsprzedajesz :)[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:27_________________________________________________

padłem kurw.a :polew: :polew: :polew::nabijasie:

Padłeś, POWSTAN :)

Opublikowano

Wąski będziesz w stanie mi jutro powiedzieć czy byś się decydował na ten klimatronik?

Opublikowano

podejrzewam , że to jest to samo co ma np malik , czyli tak zwane satynowe obudowy lusterek a'la s4

dokładnie te same [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:30_________________________________________________

Wąski będziesz w stanie mi jutro powiedzieć czy byś się decydował na ten klimatronik?

nie
Opublikowano
:) sie różnią , rs4 jest inne jak s4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.