Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waski mozesz wziac udzial w Castingu. Zarobisz nawet 50pln :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

BUJAJ

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kerczi dzieki za kalendarzyki , miło popatrzeć jak zmieniałeś koła szybciej niz w pit stopie Kubicy :wink4:

jak ściągne listwy srebrne dam Ci znać.

ykk duzo obserwujesz ale zacznij więcej nawijać :wink4:

dzis furmanki dopisały jest na s coraz wiecej, ja juz dzis pod blokiem u siebie wsadziłem gościowi do b6 kalendarzyk za wycieraczke

Opublikowano

no i tak ma byc...rs4 ma inne lusterka niz s4 ale s4 ma takie same jak CYWIL wiec nie kupuj zadnych look line, a'la tylko konkretnie od s4

Opublikowano

kerczi moze wybrzydzam , ale po pierwsze to aukcja i nie wiadomo jaka cena bedzie , a wtych piniążkach to turbo wolałbym kupic jak bym był w potrzebie. No ale niestety coś robi cene w modelu s4 , jest droższe niż a4 to i miedzy innymi takie pierdoły są drogie :confused4:

Ps Kerczi dzieki za kalendarzyki :good:

Opublikowano

no i tak ma byc...rs4 ma inne lusterka niz s4 ale s4 ma takie same jak CYWIL wiec nie kupuj zadnych look line, a'la tylko konkretnie od s4

A czym się różnią ?
Opublikowano

Te satynowe są :good: tylko gdzie je w pl dostać ??? Wąski da sie coś załatwić ??? :)

Opublikowano

tym czym srebrne pokrywy w laptopach z marketu za 1500pln na promocji od laptopow za 4000pln

Opublikowano

Te satynowe są :good: tylko gdzie je w pl dostać ??? Wąski da sie coś załatwić ??? :)

zapytam tu i tam :naughty:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:39_________________________________________________

tym czym srebrne pokrywy w laptopach z marketu za 1500pln na promocji od laptopow za 4000pln

a widziałeś je na żywo ? ja tak

a co ty wiesz o wyglądzie kupując takie felgi :polew:

Opublikowano

a czytaj dokladnie: w ORI S4 obudowa jest aluminiowa a nie plastikowa i pomalowana jak w tych wszystki LOOK or A'LA[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:40_________________________________________________

TRUE :good:

Opublikowano

http://allegro.pl/item604341663_audi_a4_s4_00_08_lusterko_prawe_aluminiowe.html

to mój kolega sprzedaje za swojej S4 /są dwa odcienie /[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:41_________________________________________________wiem czym rożni się S4 od RS4 :polew:

Opublikowano

Wąski byłbym wdzięczny PS. 2 zdjecie z pierwszego linku pokazuje różnice

Opublikowano

Wąski chcialbym Ci przypomniec ze takie felgi to Ty mi kupiles :) KOLEGA...

Opublikowano

powiem tak Te które wkleiłeś naprawdę warto kupić.Nie są to oryginały ale bardzo ładnie wyglądają .Mogę prosić znajomego to podjedzie i sobie oglądniecie :) Oryginalne w ASO coś ok 800 zł za 1 szt

http://cgi.ebay.pl/Spiegelkappen-Alu-Look-fuer-Audi-S4-A4-8E-8H-B6-B7_W0QQitemZ330265289626QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item330265289626&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:48_________________________________________________

:cool1:

:polew: :polew: w ciemno wal jak coś jeszcze chcesz

Opublikowano

Czuwam :)

Opublikowano

powiem tak Te które wkleiłeś naprawdę warto kupić.Nie są to oryginały ale bardzo ładnie wyglądają .Mogę prosić znajomego to podjedzie i sobie oglądniecie :) Oryginalne w ASO coś ok 800 zł za 1 szt

http://cgi.ebay.pl/Spiegelkappen-Alu-Look-fuer-Audi-S4-A4-8E-8H-B6-B7_W0QQitemZ330265289626QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item330265289626&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:48_________________________________________________

:cool1:

:polew: :polew: w ciemno wal jak coś jeszcze chcesz

chyba ze carbonowe, tylko ze mam czarne auto, a z dostępnością też kiepsko. poczekam jeszcze chwile , i jak co to zakladam konto na ebay i biore alu look. Wąski jak coś daj znać jak byś miał dostęp do takich :notworthy:

Opublikowano

Nie bierz carbonu, nie bedzie sie to komponowac z chromami :)

Opublikowano

Nie bierz carbonu, nie bedzie sie to komponowac z chromami :)

:confused4: no tak , ykk maluj dokładki :wink4: bedzie :good:

Opublikowano

Juz 2 osoba mi to dzis mowi.. :tongue4:

Takie sa plany, ale jakos ciezko mi sie za to zabrac :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.