Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze jem kurczka w restauracji :decayed: :decayed: :decayed:

:polew:

Dobra Cuber koniec tematu :>

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z piórami :naughty:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:41_________________________________________________Kamil zrobiłeś ?

Opublikowano

Pablo a co Ty z tą tawą tak wyskakujesz ??

Przeciez tam syf totalny sie zrobił wraz z towarzystwem :wallbash:

Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza, wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku :wallbash:

moze takie z du.py pytanie, ale czy nie wolisz zainwestowac w siebie zamiast łazic non stop do tej tawy ? :chytry:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:43_________________________________________________

z piórami :naughty:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:41_________________________________________________Kamil zrobiłeś ?

tak, ale ten carbon ch.owo mi wyszedł

zaraz Ci wysle

Opublikowano

Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza , wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku :wallbash:

Pawle, ale akurat w Taawie te dwa elementy się wykluczają :naughty:

O to właśnie Żobci lottoło :wink4:

Opublikowano

Czekam :naughty:

Opublikowano

Pablo a co Ty z tą tawą tak wyskakujesz ??

Przeciez tam syf totalny sie zrobił wraz z towarzystwem :wallbash:

Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza, wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku :wallbash:

moze takie z du.py pytanie, ale czy nie wolisz zainwestowac w siebie zamiast łazic non stop do tej tawy ? :chytry:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:43_________________________________________________

Po 1 nie chodzę tam cały czas bo są inne miejsca a po drugie Sokół a kto powiedział że nie inwestuje, nie rozumiem w ogóle Twojego pytania w tym momencie :mysli:

Opublikowano

Cuber ja nie patrze kto tam przychodzi, jeśli jest dobra nuta i dużo znajomych to jest wystarczająca dobra impreza , wole siedzieć na Kaziku niż na tym przerobionym rynku :wallbash:

Pawle, ale akurat w Taawie te dwa elementy się wykluczają :naughty:

O to właśnie Żobci lottoło :wink4:

jarko wiem doskonale co chodzi :gwizdanie:

A nikt nikomu nie będzie mówił gdzie ma chodzić i czy tam jest ok czy nie.

Koniec OT[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:54_________________________________________________

Pablo , rodzina? :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ledy_dzienne_na_przodzie-t89578.0.html;topicseen[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:52_________________________________________________zainwestować w siebie :polew: :polew: , sokoł o co z tym lotto? :naughty::decayed:

Trzeniu a daj spokój z tymi ledami na przodzie :polew:

No nie wiem o co chłopakowi chodzi :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

zainwestować w siebie :polew: :polew: , sokoł o co z tym lotto? :naughty::decayed:

jakas szkoła, nauka dobrego wysławiania sie itp

Opublikowano

zainwestować w siebie :polew: :polew: , sokoł o co z tym lotto? :naughty::decayed:

:przebiegly::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła :wink4:

Opublikowano
  • Autor

panowie spokojnie

:nabijasie:

Opublikowano

Oj się porobiło :tongue4:

Opublikowano

Frekwencja jak za dawnych lat :naughty:

Opublikowano

Sokół , będą z Ciebie ludzie :kox:

[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________

dawniej to się w jeden dzień pisało 30 stron :gwizdanie:

Opublikowano

Sokół , będą z Ciebie ludzie :kox:

[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:03_________________________________________________

dawniej to się w jeden dzień pisało 30 stron :gwizdanie:

uczy się od Ciebie :naughty:

Opublikowano

Oj Kamil nie spodziewałem się tego po Tobie że takie frajerskie głupoty piszesz :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 15:58_________________________________________________Ja też mógłbym dużo tutaj napisać w co byś mógł w siebie zainwestować ale nie będę tu robił bydła :wink4:

ja nie chce byc złośliwy, tylko po ch.j piszesz non stop o tej tawie, ze tam chodzisz lans bans

kase tracisz, bo pewnie tanio tam nie jest, ale tak naprawde nic z tego nie ma :wink4:

Opublikowano

dokładnie 30 a teraz :thumbdown:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 16:04_________________________________________________

ja nie chce byc złośliwy, tylko po ch.j piszesz non stop o tej tawie, ze tam chodzisz lans bans

kase tracisz, bo pewnie tanio tam nie jest, ale tak naprawde nic z tego nie ma :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Sokoł dobrze gada dac mu wódki :kox:

Opublikowano

jak nic nie ma ?

poza tył , Sokół Ty sobie nie wyobrażasz jak świeci łyżwa na bucie w ultrafiolecie :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.