KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pany Młode .... co tu taka cisza? Same Mlode Pany, nie ma komu chu*u powiedziec mam nadzieje że kawaler nie ryczy teraz jak bóbr Kawaler teraz łota bobra
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pany Młode .... co tu taka cisza? Same Mlode Pany, nie ma komu chu*u powiedziec mam nadzieje że kawaler nie ryczy teraz jak bóbr Kawaler teraz łota bobra
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 były jakieś dodatkowe koszty za domek?
rtocki Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sieg heil, jutro popołudniu będę w KR a w sobotę nad ranem lecę z KR do Wa-wy, jak ktoś ma coś do podrzucenia (tylko kufa tym razem zwłoki to w szczelnym worku, a nie jak ostatnio...) to VIP-y Mod-y i jeszcze niektórzy wybrańcy mają mój nr tel.
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sieg heil, jutro popołudniu będę w KR a w sobotę nad ranem lecę z KR do Wa-wy, jak ktoś ma coś do podrzucenia (tylko kufa tym razem zwłoki to w szczelnym worku, a nie jak ostatnio...) to VIP-y Mod-y i jeszcze niektórzy wybrańcy mają mój nr tel. jest bomba do zabrania , wreszcie będzie spokój ze stolicą
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sieg heil, jutro popołudniu będę w KR a w sobotę nad ranem lecę z KR do Wa-wy, jak ktoś ma coś do podrzucenia (tylko kufa tym razem zwłoki to w szczelnym worku, a nie jak ostatnio...) to VIP-y Mod-y i jeszcze niektórzy wybrańcy mają mój nr tel. jest bomba do zabrania , wreszcie będzie spokój ze stolicą :polew: :polew:
rtocki Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kto odbiera? Poziek?[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:16_________________________________________________byle zapalnik nie był na budziku z gazetki od Pabla, bo mi jebnie w Kulfonie...
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kto odbiera? Poziek?[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:16_________________________________________________byle zapalnik nie był na budziku z gazetki od Pabla, bo mi jebnie w Kulfonie... :polew:
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 :polew: [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:28_________________________________________________ jak zawsze - zero strat namiot sie "troszku" pokrzywił :gwizdanie: a kolumne jakoś doczyściłem
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a moja ładowarka gdzie się podziała :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 looknijcie na komentarze pod zdjeciem http://motoryzacja.interia.pl/news/potrojna-smierc-w-nissanie/zdjecie/smierc-trzech-osob-w-nissanie,3504232
jarko Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a moja ładowarka gdzie się podziała :gwizdanie: jest w dobrych rękach :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi