Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a powiedzcie bo jak taki średni w tematach związanych z elektroniką itp będę potrzebował przestawić zamykanie na automatyczne przy jakies tam prędkości będzie się to dało ustawić na miejscu czy muszę gdzieś za tym jeździć ?? i przepłacac

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a powiedzcie bo jak taki średni w tematach związanych z elektroniką itp będę potrzebował przestawić zamykanie na automatyczne przy jakies tam prędkości będzie się to dało ustawić na miejscu czy muszę gdzieś za tym jeździć ?? i przepłacac

bedzie potrzebny do tego VAG, pytanie tylko czy ktoś go weźmie do kazimierzy jesli nie no to w next week w Galerii ktoś będzie miał napewno :wink4:

Opublikowano

Robi się to za pomoca VAGA, o ile chodzi Ci o zamykanie centralnego przy powiedzmy 20km/h

Opublikowano

tak o to mi chodzi chce jeszcze wymienić licznik bo FIS mam na czerwono a chce mieć na biało :) aha i to moje pierdzikułko jest jakieś chyba bieda straszna bo niepokazuje mi średniego spalania itp tylko pokazuje ile zrobie jeszcze na tym paliwie, nie da się tego jakoś zmienić ? [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 12:55_________________________________________________zmykam myć moją czarną perełkę :( PZDR

Opublikowano

Panowie dajcie cynk na tel.co do wyjazdu bo nie wiem czy jutro będę miał kompa :cool1:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 13:02_________________________________________________Piotr :hi: miłego dnia

Opublikowano

Halo Pany :)

Co powiecie na to? W realu wygląda MEGA :D

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9656272

Koszt - 1400 Euro :) ale wrażenie niesamowite

Opublikowano

Zdrozalo.. :(

Ale wyglada przezajebiscie :slina::shocked:

Opublikowano

Dach,lusterka, ramki szyb też obklejone :) Naprawde robi wrazenie :)

Opublikowano

jakim tam organizatorem :decayed: ja tylko kupiłem kiełbaski ,węgiel tacki ketchup musztarde chlebuś :decayed:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 20:05_________________________________________________Rozumiem że lista jest aktualna bardzo proszę o info czy kogoś nie przeotrzyłem bo dziś praktycznie mnie nie było więc sami wiecie[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 20:07_________________________________________________

POWITAĆ WSZYSTKICH jak tam organizujecie jutro tego grila? Bo mam być pierwszy raz, wyhodowałem już kurczaki :naughty: jeszcze pepsi kupie i będę miał wszystko :)

ciebie też dopisałem

Opublikowano

rozumiem że o 18 ?

Opublikowano

Cuber --> czy przypadkiem nie było Ciebie dzisiaj w Zakopower ?

Opublikowano

marcin j wybierasz się?

Opublikowano

Tak wiem to jest jakies 80 km ode mnie i to drogami niezbyt ciekawymi bo praktycznie przez same wioski ;(

Opublikowano

Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :>

Opublikowano

Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :>

Jak możesz, to przywitaj się w dziale Newbie ... inaczej mogą być zje*ki od "góry"/Administarcji o nie wypełnieniu tzw. forrmalności Forumowych :cool1:

Opublikowano

Jak możesz, to przywitaj się w dziale Newbie ... inaczej mogą być zje*ki od "góry"/Administarcji o nie wypełnieniu tzw. forrmalności Forumowych :cool1:

co Ty piszesz [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 22:51_________________________________________________

Tak ale cześć jutro jedzie na pot do Kazimierzy
Opublikowano

marcin j wybierasz się?

jutro niestety nie , jade na śląsk oglądać autko, jestem na kupnie potwora do lasu , takie moje zboczenie.

Opublikowano

marcin j wybierasz się?

jutro niestety nie , jade na śląsk oglądać autko, jestem na kupnie potwora do lasu , takie moje zboczenie.

jakie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.