Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry wieczór , dzieje sie coś tutaj ? :naughty:

nie wiem dopiero przyszedłem :decayed:

Siemka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak się ma taka tarcza 348mm do felgi 16'' ?

Opublikowano

Nijak, nie miesci sie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ma się jak gruba baba do samochodu maluch :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:> zbiczować mnie ... ide w kime, spokojnej :)

Opublikowano

oj Tukan gdyby to była prawdziwa s4 to przy moich przebiegach rocznych w granicach 60 kkm rocznie i mojej nodze mógłbym zapomnieć o czymś takim jak pieniądze. W sumie to od razu mógłbym ustawić zlecenie stałe z konta na stacje benzynową...

Dlatego mój kochany 200 konny klekocik palący 11 litrów po mieście przy mojej jezdzie mi wystarcza :decayed::naughty: :naughty:

A hamulce są z s4 b7 i mam nadzieje że te nie będą się przegrzewać :> :> :>[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________hamulce są z s4 b7. Zacisk 1 tłoczkowy- tarcza 345mm

Teraz szukam 300mm na tył...

Siemian jak ty jeździsz , k... wa , że hamulce ci sie przegrzewały?

tak BTW szukam opon terenowych do suzuki vitara, zapisalem sie na forum suzi off road itp... , ale tak niedoskonałego forum dawno nie widzialem, 5 godz. szukam , żeby dobrać do swojej zabawki gumy i jest masakra. Nasze forum jest :notworthy:

Opublikowano

wiadomo :naughty:

Opublikowano

jak po górach jezdzilem to się przegrzewały...[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 23:58_________________________________________________nasze forum jest "de best" :decayed::naughty: :naughty:

Opublikowano

jak po górach jezdzilem to się przegrzewały...[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 23:58_________________________________________________nasze forum jest "de best" :decayed::naughty: :naughty:

hehe widziałem czasem wariocie , :decayed: dobra spadam na ine forum :naughty: może do końca tygodnia dowiem sie jakie opny będą dla mnie najlepsze :gwizdanie: aaaa kiedys wpadne vitką na spota w GK :kox:

Opublikowano

siemian jak dla Ciebie to i tak slabe te hample.. :polew: :polew:

Moze nie wypadniesz z dachu GK :tongue4:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
  • Autor
:bry:
Opublikowano

hehe widziałem czasem wariocie , :decayed: dobra spadam na ine forum :naughty: może do końca tygodnia dowiem sie jakie opny będą dla mnie najlepsze :gwizdanie: aaaa kiedys wpadne vitką na spota w GK :kox:

mam kolegę który się zajmuje 4X4 firma Raffik mogę Cie zapoznać

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema

Opublikowano

mam kolegę który się zajmuje 4X4 firma Raffik mogę Cie zapoznać

:hi: ma jakąś strone internetową??

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

a ja dzisiaj objechałem b8 2.0 tdi :sesese:

:polew:

Kamil dla mnie codzienność, także BRD i kiepsko zrobione 140 tki (o BLB się nawet nie wypowiadam bo jeśli się to zrobi na realnej a nie optymistycznej hamowni - na ok. 180 kucy, to mają szanse jechać równo gdzieś przez miesiąc, potem i tak prędkość warsztatowa - czyli tyle ile potrafią pchać mechanicy :polew: )

Opublikowano

a ja dzisiaj objechałem b8 2.0 tdi :sesese:

:polew:

Kamil dla mnie codzienność, także BRD i kiepsko zrobione 140 tki (o BLB się nawet nie wypowiadam bo jeśli się to zrobi na realnej a nie optymistycznej hamowni - na ok. 180 kucy, to mają szanse jechać równo gdzieś przez miesiąc, potem i tak prędkość warsztatowa - czyli tyle ile potrafią pchać mechanicy :polew: )

Ja tam jeżdze BLB i nie narzekam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.