Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows 7 to lipa

zależy jak dla kogo :gwizdanie: jeden lubi ogorki drugi ogrodnika córki :wink4:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 11:28_________________________________________________Ma ktoś ochote iść za mnie na wykład na 13.05, w zamian dam się przejechać autem :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

jade na gsmp, do zobaczyska o 18 mam nadzieje :wink4:

chętny tylko jestem chory :(

Opublikowano

:hi:

witam :hi:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 11:28_________________________________________________Ma ktoś ochote iść za mnie na wykład na 13.05, w zamian dam się przejechać autem :gwizdanie: :decayed:

Aktualne jeszcze :?: :D:decayed:

Opublikowano

jesteście dzisiaj tam gdzie zawsze ?

Opublikowano

jesteście dzisiaj tam gdzie zawsze ?

Oczywiście :)

Będzie trochę osób, w tym kolega z Afganistanu w końcu zaglądnie :decayed:

Opublikowano

to miłego zlota :good:

Opublikowano

to miłego zlota :good:

A Ciebie nie będzie dzisiaj V.I.P.I.E :?: :naughty::decayed:

Opublikowano

nie - tak tylko pytałem :polew:

Opublikowano

No to co robisz w konia K.L.U.B.O.W.I.C.Z.A :polew:

Opublikowano

nie robię - zapytać nie można :polew:

Opublikowano

nie robię - zapytać nie można :polew:

Jeśli się pytasz o spota czy będzie i o której godzinie to jest oczywiste dla nas że przyjedziesz bo tak to byś się nie pytał także dalej robisz nas w konia :polew:

Opublikowano

:decayed:

nie - poważnie tak tylko pytałem - dziś niestety Was nie odwiedzę - impreza rodzinna :disgust: czyli nudy i przymusowe siedzenie :disgust:

Opublikowano

nie - poważnie tak tylko pytałem - dziś niestety Was nie odwiedzę - impreza rodzinna :disgust: czyli nudy i przymusowe siedzenie :disgust:

No to lipton a myślałem że oblookam te Twoje ledy bo jeszcze nie widziałem w realu :)

Opublikowano

No to lipton a myślałem że oblookam te Twoje ledy bo jeszcze nie widziałem w realu :)

ostatnio jak u Was byłem to się mijaliśmy ( raczej mnie nie widziałeś ) 500m przed galerią :) godz. 18.40 ( dopiero jechałem do Was a Ty już wracałeś )

Opublikowano

ostatnio jak u Was byłem to się mijaliśmy ( raczej mnie nie widziałeś ) 500m przed galerią :) godz. 18.40 ( dopiero jechałem do Was a Ty już wracałeś )

Hmm ostatnio szybko się zwinąłem bo musiałem być na 19:00 na Solvayu (roczna inwentaryzacja w MM :wallbash:)

Opublikowano

joł :hi:

chciałem tylko powiedzieć, że potwierdza sie moja teza o zdjęciach w ogłoszeniach

jeśli są one dobre to bez problemu sprzedacie samochód, a przynajmniej bedzie spore zainteresowanie :)

Opublikowano

PABLO te ledy - nic specjalnego :decayed:żarcik - za***iste sa

Wąski ja mam gorączke, byłem na rajdzie w Limanowej i na spota tez sie wybieram :P przezyjesz jakos ;)

Opublikowano

sokolnh będziesz dzisiaj na spocie :?:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 15:03_________________________________________________Siema fiolecik :hi::naughty:

Opublikowano

joł :hi:

chciałem tylko powiedzieć, że potwierdza sie moja teza o zdjęciach w ogłoszeniach

jeśli są one dobre to bez problemu sprzedacie samochód, a przynajmniej bedzie spore zainteresowanie :)

a to nic nowego, sam tez wybieram te ladniejsze fotki :D

Sokol gg z forum aktualne? bo mam pytanko odnosnie ogrzewania postojowego bo nie mam pilota i nie wiem jak jest zaprogramowane a podobno jest sposob bez pilota :)