Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ma ktoś jakies rękawice bramkarskie :gwizdanie: bo Ja dziś postoje na bramce bo przez tą nogę to biegac nie zabardzo....

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktoś jakies rękawice bramkarskie :gwizdanie: bo Ja dziś postoje na bramce bo przez tą nogę to biegac nie zabardzo....

główką wszystko wybijaj :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Ja to CI moge wybić ale coś z głowy a nie głową :polew:

Opublikowano

ktoś wie czy maks gra?

Opublikowano

Ja to CI moge wybić ale coś z głowy a nie głową :polew:

tego nie da się ze mnie wybić, za głęboko jest zakorzenione :polew: :polew:
Opublikowano

Maks ja się boję już tłumaczyć Twoje posty :polew: :polew: :polew:

Wczoraj to tu już bydło było, ale chyba nie mam sensu wracać do tematu.

Ktoś pisał o rysach które zrobiła antena CB, pod magnez mam kółka z foii reklamowej bezbarwnej więc przypomnijcie mi się jak sie będziemy widzieć jeśli by ktoś chciał to mu dam bo załatwiłem więcej.

Opublikowano

prezydentbychermigd1.jpg

:kox:

Opublikowano

Ktoś kiedyś miał zdjęcia swojej niuni robione na Zarabiu w Myślenicach, co byście Pany powiedzieli żeby kidyś zrobić tam spota?? Niech chociaż raz jakieś konkretne fury tam pobędą a nie jakieś wiejskie tuningi. Można by jakiegoś grila czy cuś.

Opublikowano

jak będzie ciepło to czemu nie :th: , mega jakby można było to zostaw mi proszę taką podstaweczkę pod antenkę CB :hi:

Opublikowano

Ktoś pisał o rysach które zrobiła antena CB, pod magnez mam kółka z foii reklamowej bezbarwnej więc przypomnijcie mi się jak sie będziemy widzieć jeśli by ktoś chciał to mu dam bo załatwiłem więcej.

Czesc, ja pisalem :)

Dzisiaj wlasnie kupilem gumowa podkladke do anteny, zobaczymy czy nie bedzie dalej rysowac.

Ale jak bedziesz w niedziele na spocie to wez ze soba, to sprawdzimy :th:

Opublikowano

Maks ja się boję już tłumaczyć Twoje posty :polew: :polew: :polew:

Wczoraj to tu już bydło było, ale chyba nie mam sensu wracać do tematu.

ja poproszę o jedną :wink4:
Opublikowano

załozył juz ktos te ledy do zenonów ? bo jestem ciekaw jak z ich trwałością

Opublikowano

witka

panowie nie dam rady dzisiaj na tą piłkę iść, nie wyrobie sie z robotą :confused4:

sorówa.

Opublikowano

Czesc, ja pisalem :)

Dzisiaj wlasnie kupilem gumowa podkladke do anteny, zobaczymy czy nie bedzie dalej rysowac.

Ale jak bedziesz w niedziele na spocie to wez ze soba, to sprawdzimy :th:

No ja też myślałem o gumowej ale guma jest gruba i przy większych prędkościach tak jak było u mnie w AVANCIE gdyby się antena oderwała od blachy to by mi szybę wyszkliła, a folia jest cieńsza i na ciemnym aucie nawet jej nie widać, na jasnym jak się po obwodzie przybrudzi to widać że coś jest.

Opublikowano

No ja też myślałem o gumowej ale guma jest gruba i przy większych prędkościach tak jak było u mnie w AVANCIE gdyby się antena oderwała od blachy to by mi szybę wyszkliła, a folia jest cieńsza i na ciemnym aucie nawet jej nie widać, na jasnym jak się po obwodzie przybrudzi to widać że coś jest.

A to masz taka folie aluminiowa jak w spozywczym sprzedaja?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Produkt from "Jan Niezbędny"

Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew:

Opublikowano

Buhahahaha kolega mówił żebym tak odpisał ale ja nie mogłem..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew:
Opublikowano

:hi: wszystkim.

Nie ciekawie sie zapowiada bo po 1wszym ma ładnie kurzyć białym :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.