Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:46_________________________________________________hahahahahahahahhhahahahhahhahhah 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wstyd żeby nie swój człowiek otwierał taką strone :decayed:

Opublikowano

buahahaha ciekawe na kogo padnie ;p[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:51_________________________________________________przeciez swoj otworzyl :)

Opublikowano

Pablo stawia[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pablo stawia[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Trzeniu stawia, wykasował przede mną posta :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:53_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:46_________________________________________________hahahahahahahahhhahahahhahhahhah 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:polew:

Opublikowano

Nie nie Pablo. To ja wykasowałem posta na stronie 2999 zaraz po tym jak Trzeniu napisał 3000...

Na to Ty napisałeś coś, po czym WYKASOWAŁEŚ POSTA widząc że jest pierwszy na 3000 stronie, więc to ty jestes OSZUSTEM... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Dałeś się wrobić jak dziecko :> :> :>

Opublikowano

Nie nie Pablo. To ja wykasowałem posta na stronie 2999 zaraz po tym jak Trzeniu napisał 3000...

Na to Ty napisałeś coś, po czym WYKASOWAŁEŚ POSTA widząc że jest pierwszy na 3000 stronie, więc to ty jestes OSZUSTEM... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Dałeś się wrobić jak dziecko :> :> :>

Ja widziałem że wcześniej napisał trzeniek przede mną i wykasowałem tak samo jak wy :tongue4:

A stawia ten kto pierwszy wskoczył na 3000 stronę :tongue4:

Opublikowano

już się nie tłumacz... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

już się nie tłumacz... :polew: :polew: :polew:

Bo nie wypada :polew: :polew: :polew:

To c**j postawimy w trójkę w takim razie :decayed:

Ja na razie mykam stąd.

Opublikowano

znowu skasowałeś... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:59_________________________________________________ŻENUAaaa.... :polew: :polew:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________hhahahahhahahahhahhahah znowu 3000[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________jebcie się :evil:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________hhahahahhahahahhahhahah znowu 3000[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________jebcie się :evil:

bedziesz miał mj'a na wtorek :wink4:

Opublikowano

Trzeniek stawiasz Finska :)

Opublikowano

tylko wyborowa karol :evil:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:18_________________________________________________kamil dzięki :evil:

Opublikowano

tylko wyborowa karol :evil:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 23:18_________________________________________________kamil dzięki :evil:

moze byc ale za to litra....

w domu audi, alfa ...na biednego nie trafilo....

Opublikowano

no... i w ogóle to przejebane być przystojnym :decayed:

Opublikowano

no wlasnie,

a skromnosc to najszlachetniejsza ludzka cecha i ja ją właśnie posiadam :)

Opublikowano

no wlasnie,

a skromnosc to najszlachetniejsza ludzka cecha i ja ją właśnie posiadam :)

dokładnie , widzę że wiesz o czym piszemy :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.