Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale malo prawdopodobne,zazwyczaj łozysko ma wiekszy luz wiec raczej oporów toczenia wiekszych nie ma :cool1:

większy luz = więcej miejsca na brudy, smar wypływa na zewnątrz = słabsze smarowanie = łożysko zaczyna szumieć = łożysko się zaciera :wink4:

ale pier**licie Panowie.... można to odczuć tylko i wyłącznie jak jest auto na podnośniku i ręką kręcisz koło a nie podczas jazdy... koniec.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale malo prawdopodobne,zazwyczaj łozysko ma wiekszy luz wiec raczej oporów toczenia wiekszych nie ma :cool1:

większy luz = więcej miejsca na brudy, smar wypływa na zewnątrz = słabsze smarowanie = łożysko zaczyna szumieć = łożysko się zaciera :wink4:

ale pier**licie Panowie.... można to odczuć tylko i wyłącznie jak jest auto na podnośniku i ręką kręcisz koło a nie podczas jazdy... koniec.

nie zgadzam się ... koniec :wink4:

Opublikowano

Zgadza sie :wink4:
Opublikowano

Co to za kłótnie ?? Podać was do ostrzeżenia? SPOKÓJ!!!! :yeah::naughty: :naughty:

Opublikowano

Co to za kłótnie ?? Podać was do ostrzeżenia? SPOKÓJ!!!! :yeah::naughty: :naughty:

Cuber , czy do pkt. 11 można wpisać podpierdalanie? :decayed:

jeśli tak to zgłaszam nexa :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale dajecie po d*pach w poniedzialek :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panowie to co jutro robimy spota na kartach ? :naughty:

Opublikowano

Panowie czy jak mi padaja lozyska w kolach to czy mozliwe zeby autko bylo slabsze troche??

Albo mam takie wrazenie albo juz sam nie wiem.

a to się jeszcze da.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie to co jutro robimy spota na kartach ? :naughty:

jestem za ale może o 20? bo na 19 przez pół miasta na koniec świata można nie zdążyć :decayed:

w dodatku ta chmura ... kerczi będzie jechał z 2h z domu :decayed:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 11:35_________________________________________________

Panowie czy jak mi padaja lozyska w kolach to czy mozliwe zeby autko bylo slabsze troche??

a to się jeszcze da.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

da się , jak jest mgła... jak nie redukuje i nie kręci wysoko to staje :decayed:

Opublikowano

jeździ do tyłu :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemian, ale dajesz w d*pę :naughty:, gdzieś Ty tą fotę zrobił KERCZIEMU na rowerze? :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie podpuszczaj nex... :decayed: :decayed:

Opublikowano

Joł ludziska :hi: wlasnie co z tymi kartami? mi by 19 pasowala ;)

Opublikowano

Nie wiem nie znam sie na mechanice, ale wydaje mi sie wlasnie ze jak sie lozysko zaciera (a tutaj ewidentnie to ma miejsce) to jest wiekszy opor.

A moce mi nie spadla drastycznie, ale widze ze predkosci 180-200 juz jakos wolniej lapie stad moje pytanie

ale ciesze sie ze moglem Wam dostarczyc troche humoru. Nex dzieki za zdjecie Siemiana, nie mialem pojecia ze w ogole cos takiego da sie zrobic z siebie i z auta :)

Opublikowano
  • Autor

Joł ludziska :hi: wlasnie co z tymi kartami? mi by 19 pasowala ;)

nie ma miejsca jutro , wsio porezerwowane .

Jutro spocik normalnie w takim razie w Galerii kazimierz :naughty:

Opublikowano

ps. 3000 :good:

Trzeniek stawia jutro[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 10:37_________________________________________________Panowie czy jak mi padaja lozyska w kolach to czy mozliwe zeby autko bylo slabsze troche??

:polew: :polew:
Opublikowano

To ja widze że Nex wyznaje zasada, podsyłać fotki wszystkim i na wszystkich... :decayed: :decayed: :decayed:

A moce mi nie spadla drastycznie, ale widze ze predkosci 180-200 juz jakos wolniej lapie stad moje pytanie

180-200... :mysli: :mysli: :mysli:

może spadałeś z mniejszej przepaści... :mysli: :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.