Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Boseronek

Ballantines :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lepiej nie mogłeś tego ująć :naughty:

kończe drina i fajnie sie będzie spało....

Opublikowano

oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien :naughty:

Opublikowano

oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien :naughty:

na śliwowice trzeba uważać bo to cholerstwo ma 50 % i jest zdradliwe :naughty: jutro bym coś poszalał wieczorem moze fsktycznie zorganizowany wypad na miasto.Dawno nie widzałem Waszych poczciwych mordek.

Opublikowano

nasza sliwowica ma 70% :naughty:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:03_________________________________________________IMG_0017.JPG[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:08_________________________________________________

i dowiedzialem sie ze jest kontra na zono moja:

MEZU MOJ

Opublikowano

wow to musi palić w rure :evil:

ide lulu bo rano niestety trzeba wstac znów do pracy , wszystko dlatego ze Pabla nie ma :polew:

żartowałem oczywiście :wink4:

Opublikowano

nie wiem, bo jestem po fglaszce mientowki i cytrynowki i juz tak srednio pali :)

Idz idz spij dobrze

Dobranoc

Opublikowano

pobawił by w remizie na potańcówce po śliwowicy :naughty:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:13_________________________________________________Dobranoc Karol :hi: spokojnej :wink4:

Opublikowano

sdpijta dobrze. Dobranoc!!!!!

Opublikowano

Dzisiejsze driftowanie na zakopiance, tyle niebieskich jeszcze naraz nie widział z interwencji po tym jak 500 osób rzuciło się na gości z vectry którzy byli po cywilu i zatrzymali gościa z E34, Bora może się schować po tym co było dzisiaj :evil:

Panowie gdzie to jest :mysli:

Opublikowano

:hi: słyszałem o tym zdarzeniu i nie było ciekawie

[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 08:25_________________________________________________no wstawać śpiochy :decayed:

Kerczi boli główka :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co wy wszyscy wyemigrowaliście ze taka cisza :gwizdanie: a moze przed burzą :mysli:

Opublikowano

potrzebuje w miare szybkiego info: sa jakies roznice silnikowe w B7 3.0TDi? jak sa to, ktory najlepszy?

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Panowie gdzie to jest :mysli:

Witam menadżerje :hi:

To jest chyba na tej nowo oddanej części obwodnicy (autostrada) w kierunku na Brzesko kawałek za Wieliczką tam jest przygotowany punkt poboru opłat i jest wyłączony taki szeroki plac z ruchu i oddzielony betonami widziałem kiedyś jak tam robili sobie ustawki na motorach tak mi się wydaje że to jest to miejsce

Opublikowano

Trzeniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Dziadku jeden :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 16:05_________________________________________________BMW Drifting Fail

:decayed:

Opublikowano

fotele fajne ale troche drogie i moim zdaniem pasujące tylko do czarnego auta

Opublikowano

Zgadza się też uważam że w czarnym byłby the'best a cena nie najmnjesza ale na pewno nie stanąłbyś na światłach z drugim z podobnymi :naughty:

zmykam na plażę bo córa się już wyspała po obiadku i z powrotem zacznie się walka z wiaderkiem i babeczkami z piasku ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.