Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie blisko nie mam obi i castoramy a nie chciałbym jechać na daremno bo nie mam żadnej pewności ze tam to będzie, byłem już u nas w BricoMarche i na Bliskiej i Shellu i nawet w Tesco ale tam były różne specyfiki ale brak kleju w sprayu.. :rolleyes:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

napewno Mu odjedzie bo przeciez David_N ma zawyzone Niutki prawda Siemian???? :wallbash: :wallbash:

W 400Nm w BLB na seryjnym turbo jestem w stanie uwierzyć (przy programie "na droge") ale 430 to są poprostu bajki Kerczi...

Czyli teoretycznie V-tech zrobił Ci mocniejsze auto niż wszystkie BRD na forum po wirusach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie, że bajki z tymi niutonami

ewentualnie w bardzo małym zakresie

Opublikowano
  • Autor

No jasne że bajki a Vtech to najgorsza firma w Europie i ich hamownie są do d*py !

:decayed:

Opublikowano

hamownie są akurat ok

Opublikowano

Siemian nie bede komentowal ani w ogole sie oddzywal na ten temat. Zapytaliscie to odpowiedzialem.

Jesli nawet zawyza co mnie mniej interesuje to tak samo zawyza przy pierwszym pomiarze (serii) jak i przy drugim a matematyka jest ta sama, przyrost 70nm, jak sie bedziesz lepiej czul to jak seria ma 320 to ja w takim wypadku mam 390. Mnie generalnie pasuje.

Natomiast z innej beczki ciekawe na jakiej podstawie mozesz sadzic ze to akurat COMPOTY maja dobry wynik a nie np. zanizony. Jak dla mnie fakt ze znowu wyslal V-TECH kolejne hamownie do USA i ze jest organizatorem mistrzostw szwecji w 1/4 i ostatnio hiszpani o czyms swiadczy. Na koniec dodam z innej beczki ze dzisiaj objechalem Ojca a6 224KM/450nm fakt ze 200-250kg ciezsza i w Q.

p.s. nie zalezy mi na cyferkach - a jedynie na odczuciu. na 2 auto nie ma przyczepnosci a na 3 jest takie pierdolniecie i 4 ze mnie to wystarcza, gorzej bo obawiam sie o dwumas i sprzeglo ale taka juz kolej rzeczy.

jak dla mnie koniec tematu

Opublikowano

Siemian nie bede komentowal ani w ogole sie oddzywal na ten temat. Zapytaliscie to odpowiedzialem.

Jesli nawet zawyza co mnie mniej interesuje to tak samo zawyza przy pierwszym pomiarze (serii) jak i przy drugim a matematyka jest ta sama, przyrost 70nm, jak sie bedziesz lepiej czul to jak seria ma 320 to ja w takim wypadku mam 390. Mnie generalnie pasuje.

Natomiast z innej beczki ciekawe na jakiej podstawie mozesz sadzic ze to akurat COMPOTY maja dobry wynik a nie np. zanizony. Jak dla mnie fakt ze znowu wyslal V-TECH kolejne hamownie do USA i ze jest organizatorem mistrzostw szwecji w 1/4 i ostatnio hiszpani o czyms swiadczy. Na koniec dodam z innej beczki ze dzisiaj objechalem Ojca a6 224KM/450nm fakt ze 200-250kg ciezsza i w Q.

p.s. nie zalezy mi na cyferkach - a jedynie na odczuciu. na 2 auto nie ma przyczepnosci a na 3 jest takie pierdolniecie i 4 ze mnie to wystarcza, gorzej bo obawiam sie o dwumas i sprzeglo ale taka juz kolej rzeczy.

jak dla mnie koniec tematu

Ja myślę że Dusia ma rację a January kłamie

Opublikowano
  • Autor

Kerczi powaznie objechałeś taty A6 ? :mysli:

a co do firm tuningowych to prosze nie piszmy juz kto co gdzie i za ile , kto lepszy kto gorszy bo to i tak nic nie zmieni :wallbash:

Opublikowano

jak jesteście zadowoleni to git

co do hamowni, inercja do pomiarów jak najbardziej

obciążeniówka jest lepsza do strojenia

a i tak najlepiej stroić na drodze :)

Opublikowano

dokladnie, jestem mega zadowolony i zastanawiam sie dlaczego tak dlugo na to czekalem :)

no tak jakos wyszlo :wink4:

Opublikowano

to widzę, że za niedługo będzie spot typu" performace" wieczorową porą

Opublikowano

ale o co chodzi..????

:tongue4:

Opublikowano

o to który ma dłuższego :polew:

Opublikowano
  • Autor

murzyni :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

feeeeeee :sick3:

Opublikowano

murzyni :polew: :polew: :polew:

skad wieesz?? nie prawda :tongue4:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 20:52_________________________________________________

feeeeeee :sick3:

teraz to feee ale przyznaj ze porozmawialabys z takim murzynem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew:
Opublikowano

teraz to feee ale przyznaj ze porozmawialabys z takim murzynem

o czym???

który koniec dłuższy???? :polew:

gardło nie boli, migdałków przeczyścić nie trzeba :tongue4:

Opublikowano
:shocked::embarrassed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.